IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тази тема е за провисналите патки. Те започнали да си мерят баш тук техните. Кой от кога бил на борсата. И двамата регистрирани вчера, ама иначе, от 2001, 6 цифрени пакети, ...., нямали загуби, 25 пъти печалба.

Айде вече поне престанете с тези несметни богаства и хилядолетен опит. То се вижда колко разбирате от борса. Единият купува през целия спад. Другият пък се набута заради техническите анализи на некви хора за дано на 750 макс, дето съм сигурен, че и грам от технически анализ не разбира.

Не е препоръка.

Коментар

• спамерЪ се беше покрил известно време, но явно в дупката му се е наместил някой друг.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Кой кого надхитри?

Тука някой го е написал: Кой кого надхитри?

Коментара е излишен - всичко е написано:

http://www.imotdnes.com/%D0%9A%D0%BE...B8_-a-524.html

Коментар

• умни хора като вас , какво се занимават с педераси ???

пълен игнор и да духа на съквартиранта му ................... краставицата в таратора
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от don emilio
            Първоначално изпратено от споменЪ
            Първоначално изпратено от B.Graham
            опитах се да бъда безкрайно коректен, внимателен, отзивчив -
            Като използваш два ника за да си винаги на печалба?!?!Това може да се случи само мъничкия свят на дребната ти душица младежо.
            ти май не ме разбра, но нищо ;-)
            а за печалбата - че то имаше ли някой, който да не беше на печалба до есента на 2007г. нали точно това изигра лоша шега на малоумници като дончо, хана, пепи, атила, лукчо и полки и си бяха въобразили, че бфб е манна небесна, а те са финансови корифеи :-)
            по време на силно бичи пазар е лесно младежи, на мечи пазар се разбира кой колко струва и дали изобщо струва ;-)
            за мен е странно, че точно ти остана в един отбор с тези лузъри, защото те винаги са си били такива, а за теб имах друго мнение до преди година. явно съм се заблуждавал ;-)
            4ekidjia....kogato durji6 6 cifreni paketi po niakolko pozicii....i ima6 o6te tolkova ke6666......6te se origva6 tuk.....

az sum na BFB ot 2001 god.....znae6 li kolko be6e SOFIX togava, a 4ekidjiio.....????
            и при всичко това, защо си толкова нервен и напрегнат се чудя :-). да не би случайно стойността на тези пакети да е била 10 пъти по-висока преди година и половина и затова сега да си толкова несговорчив и сприхав.
            абе дончо, то хубаво, че си на БФБ от 2001 година, ама 2007г. ли си взе компютър и се научи да щъкаш из интернетищата :-)?
            дори да приемем версията ти за правдоподобна, това точно доказва тезата ми: че преди при силно бичи пазар всички печелихме, сега при мечия пазар, когато трябва да се преценя трезво и мъдро, да се анализира на микро и макро ниво, борсата отся каймака от битото мляко. неприятно за теб, но факт ;-)
            при силно бичия пазар, последния беше толкова изкривен, че дори погрешни фундаментални решения и преценки бяха прикривани от пазара, понеже всичко скачаше, без изключение. дори най-куците позиции скачаха.
            и като си с такъв богат опит на бфб да те питам за две от основните й позиции, особенно по онова време: колко кратни бяха първите сплитове на софарма и петрол? ади сега г-н. "Старо куче" ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
              Като използваш два ника за да си винаги на печалба?!?!Това може да се случи само мъничкия свят на дребната ти душица младежо.
              а за печалбата - че то имаше ли някой, който да не беше на печалба до есента на 2007г. нали точно това изигра лоша шега на малоумници като дончо, хана, пепи, атила, лукчо и полки и си бяха въобразили, че бфб е манна небесна, а те са финансови корифеи :-)
              по време на силно бичи пазар е лесно младежи, на мечи пазар се разбира кой колко струва и дали изобщо струва ;-)
              за мен е странно, че точно ти остана в един отбор с тези лузъри, защото те винаги са си били такива, а за теб имах друго мнение до преди година. явно съм се заблуждавал ;-)
              4ekidjia....kogato durji6 6 cifreni paketi po niakolko pozicii....i ima6 o6te tolkova ke6666......6te se origva6 tuk.....

az sum na BFB ot 2001 god.....znae6 li kolko be6e SOFIX togava, a 4ekidjiio.....????

Коментар

Пари съм печелил,пари съм и губил.Знаеш поговрката "Когато печелиш не знаеш какво губиш и когато губиш не знаеш какво печелиш.Въпросът е съвсем друг.Имаше хора, които аргументирано си казаха мнението, че пазара е надут есента на 2007 и излязоха.А ти едва ли не като пророк се изкара и дразнеше с месеци.
                Но това си е твоя работа.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham

Коментар

Life won't wait for you.

Коментар

СпамерЪ влезе на 800 и сега до 275 е направил увеличение на активите си 25 пъти!!!!!
                      Хвалъ на такъви инвиститури.
                      hahahahahahahah...........

hvala

Коментар

Е това със стария ник спамерЪ говори за това колко си коректен и може да ти се вярва.Със стария ник печелеше на бичи пазар.Сега с новия от 2000 прави 50 000 на мечи.После пак ще обърнеш палачинката.Такива като тебе, приятелю жаркий осраха форума.Аз може и да съм палячо.Но съм с един ник от 2002 досега.Защото си държа на достойнството.Може би защото съм палячо, не знам.Бъди здрав.....и с третия ник също.
                        силно си в грешка младежо. не ме карай да ровя из архива да ти копирам борсовата си история, а да я пиша наново ме мързи. с 2-3 хил. съм направил 50 бона точно на бичия пазар, а в коментара по-долу се вижда дали нещо съм изкарал от мечия пазар - до есента бях на плюс от дребни врътки и лихви, а в края на годината излезнах на 0, заради загубите от преждивременното ми влизане на пазара.
                        за новия и стария ник - без коментар. опитах се да бъда безкрайно коректен, внимателен, отзивчив - насреща получих само обиди и нападки.
                        каквото посееш, такова ще пожънеш братко :-)
                        Ох, кротни малко с тези 50К лева. като направиш няколко пакета с по шест нули акции има за какво да се пънеш, ама тогава дори и на теб няма да ти се пише предполагам, че ще си зает с по-важни неща

Коментар

Е това със стария ник спамерЪ говори за това колко си коректен и може да ти се вярва.Със стария ник печелеше на бичи пазар.Сега с новия от 2000 прави 50 000 на мечи.После пак ще обърнеш палачинката.Такива като тебе, приятелю жаркий осраха форума.Аз може и да съм палячо.Но съм с един ник от 2002 досега.Защото си държа на достойнството.Може би защото съм палячо, не знам.Бъди здрав.....и с третия ник също.
                          силно си в грешка младежо. не ме карай да ровя из архива да ти копирам борсовата си история, а да я пиша наново ме мързи. с 2-3 хил. съм направил 50 бона точно на бичия пазар, а в коментара по-долу се вижда дали нещо съм изкарал от мечия пазар - до есента бях на плюс от дребни врътки и лихви, а в края на годината излезнах на 0, заради загубите от преждивременното ми влизане на пазара.
                          за новия и стария ник - без коментар. опитах се да бъда безкрайно коректен, внимателен, отзивчив - насреща получих само обиди и нападки.
                          каквото посееш, такова ще пожънеш братко :-)

Коментар

• Е това със стария ник спамерЪ говори за това колко си коректен и може да ти се вярва.Със стария ник печелеше на бичи пазар.Сега с новия от 2000 прави 50 000 на мечи.После пак ще обърнеш палачинката.Такива като тебе, приятелю жаркий осраха форума.Аз може и да съм палячо.Но съм с един ник от 2002 досега.Защото си държа на достойнството.Може би защото съм палячо, не знам.Бъди здрав.....и с третия ник също.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• завалийката (б.грахам), как се прави на умряла лисица. по цял ден кисне във форума, сигурно знае житието и битието на всеки, ама пак се прави на гръмнат. понякога ме хваща яд на такива палячовци, като си спомня колко съм им отварял очите преди години със стария си ник ;-)

Първоначално изпратено от kif
                              SpomenA, pak si zapochnal da se iziaviavash - imam niakolko vaprosa kum teb (ne go priemai kato zaiajdane) - kolko % sa ot 750 do 290?
                              Mai tochno kolkoto ot 1950 do 750?
                              Ta togava kato izkliuchim trenda koe tochno pozna?

Izviniavam se za Lat.
                              ще ти отговоря киф!
                              като начало да уточня, че не съм имал особено желание да се изявявам, просто си срещнах ника в коментар на Атила. естествено гарниран с обиди и квалификации. чудно с какво съм го предизвикал този път, след като не съм го споменавал от месеци.
                              та сега конкретно по въпроса - на теб поне ти прави чест, че използваш 750 като разделител, защото полки ползва 897 - нивото на което съм си взел първите акции (то по неговата логика целият негов портфейл е на 1900, но това е нещо нормално за този иначе толкова глупав участник от форума :-)). разликата киф идва от това, че аз не съм стоял и гледал подсмърчайки как акциите ми падат, а през цялото това време съм действал активно за да минимизирам загубите си. почти всички свои действия съм споделял и сега лесно мога да докажа долунаписаното: М+С закупени на 6 и нещо съм ги продал на 7.70-7.80 (не си спомням точно колко), когато тази акция скачаше , когато всичко друго падаше. с парите от нея съм си взел отново акции, но вече на цели съответстващи на софикс 550-600. Енемонките купени на 5 , ги продадох в деня на върха до 8.80 някъде, като вечерта го казах на всеослушание, без да се притеснявам, че на другия ден Енемона може да продължи да поскъпва (е, те точно от следващия ден отново тръгнаха надолу ;-) - сигурно чиста случайност :-)). Каолин съм го продал на загуба, но утре мога да си го взема с 30% отдолу. Корпоративна купена на 65 лв. съм я продал над 70лв. доста преди сегашния скок след Оманските новини. през всичкото това време, максимума на акциите ми е бил 47-48%, към днешна дата е под 30%. загубите ми в края на годината бяха 5-6 хил.лв., т.е. 8-9% върху целия ми портфейл. тази загуба ми изяде печалбата от лихви и дребни врътки преди това през годината и завърших 2008 на 0 (още ли се чудиш какво съм познал, след като софикс се срина с 80% за година, а аз съм излезнал на 0 ;-)). С печалбите от енемона и корпоративна за тази година съм дори на плюс - от енемона около 1 200лв. и от корп към 150-200лв.
                              та сега конкретно с цифри: от 750 до 290 са си малко над 61% спад. по време на това движение надолу, аз съм загубил 8-9% от портфейла си.
                              има ли разлика киф?
                              и нещо друго - ако утре реша и вкарам останалите 70% кеш, средната ми цена сигурно ще падне от 600 на 380-390. има ли пак разлика киф?
                              аз също не се заяждам ;-)

Коментар

• СпамерЪ влезе на 800 и сега до 275 е направил увеличение на активите си 25 пъти!!!!!
                                Хвалъ на такъви инвиститури.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X