IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Случва се на всеки. Не искам да съм на мястото на брокера в момента, ако това е било грешка.

Коментар

• Само при мене ли изчезна цената от 860 в графиката в КОБОСА?

Коментар

• Това,че съм лишен от "опита" на човек със 138 мнения,не означава,че съм лишен от разум!Бройката или принципа е важен,оставам без коментар.

Коментар

• Ако всеки си носи последствията от грешките, то те ще са много по-малко. Аз също съм грешил , но не са се отменяли моите сделки. Нали условията трябва да са равни за всички?
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от alfa1
            Очевидно е станала грешка и е въпрос на чест за всеки,възползвал се от нея тази сутрин,да определи поведението си и да вземе решение:отказва се от сделката си или не.Аз също се отказах,не мисля че сбърках.Човешко е да се греши,а най-голямата ни сила е да прощаваме.Злоба,дребнавост и липса на всякаква колегиалност е последното,върху което ще губя време в разсъждение.Отношенията между участниците в борсовия пазар са единственото оцеляло място в тази държава,където все още се котират високо принците на честната дума,лоялността и мъжкото поведение.Мислете бързо,в момента
            брокерът на "Златен лев" е зависим точно от фактора "време",това е ясно на всеки,който се подвизава на пазара поне от година.
            абе я си пусни 100 реални лева да усетиш тръпката, че с виртуалните пари няма да се научиш. "човешки взаимоотношения", "честна дума" - абе ти къде се намираш)) тука играта е "прееби другарче" ) мъжко и честно е да не се отказваш от сключените сделки.

Коментар

• не съм купувал тази сутрин тук, но като ще се прощава и връща и аз искам да си върна акциите дето ме напълниха с ЛЕСПЛ на 300 кинта в първия работен ден след като смениха астрономическото време и не можеше да се отменят ордерите - БЛАГОДАРЯ))
              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                Първоначално изпратено от coolice
                ние смятахме 728 ама ги казах около 700
                759 по моите сметки
                Някъде там са бате няма да смятам втори път. Предполагам в новините инвестора ще кажат точна броика
                Business as Usual

Коментар

• Kategorichno NE sym saglasna da mi otmeniat sdelkite. Moga da se saglasia, samo ako mi otmeniat i tezi pri koito i az sgreshih na 22.01, zashtoto e choveshko da se sgreshi, i az syshto sgreshih predi sedmica, noooo nikoi ne sedna da plache za moiata greshka.

Коментар

• Първоначално изпратено от alfa1
                    Очевидно е станала грешка и е въпрос на чест за всеки,възползвал се от нея тази сутрин,да определи поведението си и да вземе решение:отказва се от сделката си или не.Аз също се отказах,не мисля че сбърках.Човешко е да се греши,а най-голямата ни сила е да прощаваме.Злоба,дребнавост и липса на всякаква колегиалност е последното,върху което ще губя време в разсъждение.Отношенията между участниците в борсовия пазар са единственото оцеляло място в тази държава,където все още се котират високо принците на честната дума,лоялността и мъжкото поведение.Мислете бързо,в момента
                    брокерът на "Златен лев" е зависим точно от фактора "време",това е ясно на всеки,който се подвизава на пазара поне от година.

Аз нямах заложен капан и не взех ама много народ с по 2 мнения сте взели и сте се отказали...... :twisted:
                    Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
                      759 по моите сметки

Коментар

• Очевидно е станала грешка и е въпрос на чест за всеки,възползвал се от нея тази сутрин,да определи поведението си и да вземе решение:отказва се от сделката си или не.Аз също се отказах,не мисля че сбърках.Човешко е да се греши,а най-голямата ни сила е да прощаваме.Злоба,дребнавост и липса на всякаква колегиалност е последното,върху което ще губя време в разсъждение.Отношенията между участниците в борсовия пазар са единственото оцеляло място в тази държава,където все още се котират високо принците на честната дума,лоялността и мъжкото поведение.Мислете бързо,в момента

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
                          ... а 862 ??
                          :P
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• ние смятахме 728 ама ги казах около 700
                            Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                              Първоначално изпратено от Пепи
                              Ами Колчо може да е сгрешил броя с цената например......
                              ... ъхъ
                              или е сложил в двете клетки (за брой и цена)едно и също число...
                              Мале... Мале.. :shock:
                              Тва ми звучи правдоподобно...
                              :shock:
                              някой мой ли ми каза точния брой на излятите акции...
                              че ме мързи да ги вадя една по една
                              :P
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от наблюдаваща
                                имам купени 2 акции при изсипването и се чудя що за грешка е това?
                                да сложиш пазарен ордер продава при отварянето на търговията
                                Мисля че е по-вероятно паникьосан от корупционния скандал клиент да е решил да разпродаде при отварянето на търговията. Сега виждат че пазара въстонави цената, т.е. паника няма и казват че било грешка. Да може да е грешка - грешно инвестиционно решение
                                Ти си не само наблюдаваща, но и виждаща.

Коментар

Working...
                                X