Случва се на всеки. Не искам да съм на мястото на брокера в момента, ако това е било грешка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от alfa1Очевидно е станала грешка и е въпрос на чест за всеки,възползвал се от нея тази сутрин,да определи поведението си и да вземе решение:отказва се от сделката си или не.Аз също се отказах,не мисля че сбърках.Човешко е да се греши,а най-голямата ни сила е да прощаваме.Злоба,дребнавост и липса на всякаква колегиалност е последното,върху което ще губя време в разсъждение.Отношенията между участниците в борсовия пазар са единственото оцеляло място в тази държава,където все още се котират високо принците на честната дума,лоялността и мъжкото поведение.Мислете бързо,в момента
брокерът на "Златен лев" е зависим точно от фактора "време",това е ясно на всеки,който се подвизава на пазара поне от година.)) тука играта е "прееби другарче"
) мъжко и честно е да не се отказваш от сключените сделки.
Коментар
-
не съм купувал тази сутрин тук, но като ще се прощава и връща и аз искам да си върна акциите дето ме напълниха с ЛЕСПЛ на 300 кинта в първия работен ден след като смениха астрономическото време и не можеше да се отменят ордерите - БЛАГОДАРЯ))
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от alfa1Очевидно е станала грешка и е въпрос на чест за всеки,възползвал се от нея тази сутрин,да определи поведението си и да вземе решение:отказва се от сделката си или не.Аз също се отказах,не мисля че сбърках.Човешко е да се греши,а най-голямата ни сила е да прощаваме.Злоба,дребнавост и липса на всякаква колегиалност е последното,върху което ще губя време в разсъждение.Отношенията между участниците в борсовия пазар са единственото оцеляло място в тази държава,където все още се котират високо принците на честната дума,лоялността и мъжкото поведение.Мислете бързо,в момента
брокерът на "Златен лев" е зависим точно от фактора "време",това е ясно на всеки,който се подвизава на пазара поне от година.
Аз нямах заложен капан и не взех ама много народ с по 2 мнения сте взели и сте се отказали...... :twisted:Business as Usual
Коментар
-
Очевидно е станала грешка и е въпрос на чест за всеки,възползвал се от нея тази сутрин,да определи поведението си и да вземе решение:отказва се от сделката си или не.Аз също се отказах,не мисля че сбърках.Човешко е да се греши,а най-голямата ни сила е да прощаваме.Злоба,дребнавост и липса на всякаква колегиалност е последното,върху което ще губя време в разсъждение.Отношенията между участниците в борсовия пазар са единственото оцеляло място в тази държава,където все още се котират високо принците на честната дума,лоялността и мъжкото поведение.Мислете бързо,в момента
брокерът на "Златен лев" е зависим точно от фактора "време",това е ясно на всеки,който се подвизава на пазара поне от година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от ПепиАми Колчо може да е сгрешил броя с цената например......
или е сложил в двете клетки (за брой и цена)едно и също число...
Мале... Мале.. :shock:
Тва ми звучи правдоподобно...
:shock:
че ме мързи да ги вадя една по една
:PХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от наблюдаващаимам купени 2 акции при изсипването и се чудя що за грешка е това?
да сложиш пазарен ордер продава при отварянето на търговията
Мисля че е по-вероятно паникьосан от корупционния скандал клиент да е решил да разпродаде при отварянето на търговията. Сега виждат че пазара въстонави цената, т.е. паника няма и казват че било грешка. Да може да е грешка - грешно инвестиционно решение
Коментар
Коментар