Първоначално изпратено от glory
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от kifи каква е тая грешка така добре сметната да покрие и последния ордер на минимума.
едва ли е объркал селл със бай - лично на мен не ми мяза на грешка - очакваше се да има натиск тук - при МОСТ и Трейс си продължава.Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от kifи каква е тая грешка така добре сметната да покрие и последния ордер на минимума.
щяха да "увиснат" на терминала...
... аз поне не видях да висят.. (макар че го дръпнах секунда две след изливането..)Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Сутринта точно в 9,30 си купих 1 акция - за 1200 лв.И аз като колежката преминах в няколко състояние - първо гняв, а после яд и накрая се успокоих.Реших, че това е късмет, който не касае мен.Обаче преди 1 минута ми звънят, за да ме питат дали се отказвам от акцията.Защо да се отказвам, след като в момента акциите вървят около 1200.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ordinary ManПървоначално изпратено от SisqouСамо при мене ли изчезна цената от 860 в графиката в КОБОСА?
не се вижда защото сделките отразени в момента на графиката са тези от 9:34:37, а неговите сделки /на 17008/ са в 9:30:27, т.е. са по-ранни
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от alfa1Това,че съм лишен от "опита" на човек със 138 мнения,не означава,че съм лишен от разум!Бройката или принципа е важен,оставам без коментар.
нале тва лая от одеве...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifи каква е тая грешка така добре сметната да покрие и последния ордер на минимума."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
ама ако се отменят нали се сещате каква каша схте стане?
както казва колегата киф жсицхки сме баркали ж един или друг момент какво сега да варнрм всички сделки?
ми ако пазара беше паднал до 800 и нйакои си е продал там и тои ли да иска ривьрс на сделката?
а има такива да ги питат и тях и тогава или да отменяат всички сделки за деня!
Коментар
-
Първоначално изпратено от alfa1Това,че съм лишен от "опита" на човек със 138 мнения,не означава,че съм лишен от разум!Бройката или принципа е важен,оставам без коментар.Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от alfa1Това,че съм лишен от "опита" на човек със 138 мнения,не означава,че съм лишен от разум!Бройката или принципа е важен,оставам без коментар.Business as Usual
Коментар
Коментар