IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от glory
    Сутринта точно в 9,30 си купих 1 акция - за 1200 лв.И аз като колежката преминах в няколко състояние - първо гняв, а после яд и накрая се успокоих.Реших, че това е късмет, който не касае мен.Обаче преди 1 минута ми звънят, за да ме питат дали се отказвам от акцията.Защо да се отказвам, след като в момента акциите вървят около 1200.
    ми ако вече съм ги продал ???
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
      Първоначално изпратено от kif
      и каква е тая грешка така добре сметната да покрие и последния ордер на минимума.
      Абсолютно същия резултат би се получил, ако не са въведени колкото бройки е било търсенето в момента, а примерно с 5000 отгоре... Така че може и да не е добре сметнато и умишлено направено...
      по принцип си прав - но колко е нормалния оборот по ХДПАТ ?
      едва ли е объркал селл със бай - лично на мен не ми мяза на грешка - очакваше се да има натиск тук - при МОСТ и Трейс си продължава.
      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• S tazi oligofrenia shte me prinudite da prodam oshte sega tezi akcii, koito imam kato nalichni. Posle shte iskam da mi gi vyrnete, to biva prostotii, no tazi veche e grand.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
          Първоначално изпратено от kif
          и каква е тая грешка така добре сметната да покрие и последния ордер на минимума.
          Абсолютно същия резултат би се получил, ако не са въведени колкото бройки е било търсенето в момента, а примерно с 5000 отгоре... Така че може и да не е добре сметнато и умишлено направено...
          ... не
          щяха да "увиснат" на терминала...
          ... аз поне не видях да висят.. (макар че го дръпнах секунда две след изливането..)
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Сутринта точно в 9,30 си купих 1 акция - за 1200 лв.И аз като колежката преминах в няколко състояние - първо гняв, а после яд и накрая се успокоих.Реших, че това е късмет, който не касае мен.Обаче преди 1 минута ми звънят, за да ме питат дали се отказвам от акцията.Защо да се отказвам, след като в момента акциите вървят около 1200.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ordinary Man
              Първоначално изпратено от Sisqou
              Само при мене ли изчезна цената от 860 в графиката в КОБОСА?

не се вижда защото сделките отразени в момента на графиката са тези от 9:34:37, а неговите сделки /на 17008/ са в 9:30:27, т.е. са по-ранни
              да бе, верно.. Благодарско!

Коментар

• ся що го глобиха Динко, че не зацепвам?

или това е нещо друго?

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                  Първоначално изпратено от alfa1
                  Това,че съм лишен от "опита" на човек със 138 мнения,не означава,че съм лишен от разум!Бройката или принципа е важен,оставам без коментар.
                  стига говори глупости ве - разум - ако не беше възстановила цената сега дали щеше да се отчита като грешка или понеже още в следващата секунда цената върна и хоп грешка - и каква е тая грешка така добре сметната да покрие и последния ордер на минимума.
                  ахааа...
                  нале тва лая от одеве...

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Мда. Доста логично.

Коментар

• ама ако се отменят нали се сещате каква каша схте стане?
                        както казва колегата киф жсицхки сме баркали ж един или друг момент какво сега да варнрм всички сделки?
                        ми ако пазара беше паднал до 800 и нйакои си е продал там и тои ли да иска ривьрс на сделката?
                        а има такива да ги питат и тях и тогава или да отменяат всички сделки за деня!

Коментар

• ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Sisqou
                            Само при мене ли изчезна цената от 860 в графиката в КОБОСА?

не се вижда защото сделките отразени в момента на графиката са тези от 9:34:37, а неговите сделки /на 17008/ са в 9:30:27, т.е. са по-ранни

Коментар

• Първоначално изпратено от alfa1
                              Това,че съм лишен от "опита" на човек със 138 мнения,не означава,че съм лишен от разум!Бройката или принципа е важен,оставам без коментар.
                              стига говори глупости ве - разум - ако не беше възстановила цената сега дали щеше да се отчита като грешка или понеже още в следващата секунда цената върна и хоп грешка - и каква е тая грешка така добре сметната да покрие и последния ордер на минимума.
                              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от alfa1
                                ne sym kazal takova neshto ama mi se stori stranno. vsicki znaem che na brasata ne se syzdava bogatstwo a se prerazpredelq dneska nqkoi si prerazdeliha ot zlaten lev koi vzel chestito .... kakvo shte pravish si e tvoq rabota
                                Business as Usual

Коментар

Working...
                                X