IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
    като я смятате за непросперираща и фалираща компания тя и на 0.30 ще ви е скъпа.ще ви дойде реда на всичките.пепи не ги слушай--всичко е изкуствено надолу то се вижда от 3400 км
    Точно това твърдя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Q10 Разгледай мнение
      докарайте я до 65ст да си напълним,може и около 30
      като я смятате за непросперираща и фалираща компания тя и на 0.30 ще ви е скъпа.ще ви дойде реда на всичките.пепи не ги слушай--всичко е изкуствено надолу то се вижда от 3400 км

Коментар

• Първоначално изпратено от Q10 Разгледай мнение
        докарайте я до 65ст да си напълним,може и около 30
        Безполезно ще е .Ще стане като MOSTS или BOARD.

Коментар

• докарайте я до 65ст да си напълним,може и около 30

Коментар

• Има неколко неуспели спекулантчета,

ще ги изтръскат................., няма начин!

А гаки, розалинка и др. подобни пеперудки без акции са ни пределно ясни !

Коментар

• Първоначално изпратено от rozova pantera Разгледай мнение
              Altman's Z - 0,60 на това последното освен вай вай, какво се казваше, генерале ?? хаха
              Има един виц - за моряка,неговият папагал и секса.Та стигаме до известната фраза на папагала:"Ще умра,но ще я видя тази поза".Другото се подразбира и без картинка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи Разгледай мнение
                В следващите десет години в страната трябва да бъдат завършени 7 магистрали. Според изчисленията на регионалното министерство на година трябва да се строят по 60 км първокласни пътища!

Нема лошо!
                Думичката "трябва" от колко десетилетия се дъвчи, А манипулативното "нема лошо" на колко ли, годинки е !? хаха
                И каква е горчивата действителност сега??
                ROA - отрицателно, хаха
                EV/EBITDA - около 100, хаха
                Altman's Z - 0,60 на това последното освен вай вай, какво се казваше, генерале ?? хаха
                Last edited by rozova pantera; 30.08.2010, 12:18.

Коментар

• В следващите десет години в страната трябва да бъдат завършени 7 магистрали. Според изчисленията на регионалното министерство на година трябва да се строят по 60 км първокласни пътища!

Нема лошо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Vinetu Разгледай мнение
                    Ще го "У"смислим г-н Рушков, не се тревожете. И без Вашата помощ, доста време имахме хората с акции да си направим равносметка. Просто Ви моля, да ни лишите от безсмислените си брътвежи, Гакита, Факушки и тем подобни са ни достатъчни Те внасят достатъчно цвят....
                    ОК на теб няма да ти пиша-все пак не си ми любовница!

Коментар

• Ще го "У"смислим г-н Рушков, не се тревожете. И без Вашата помощ, доста време имахме хората с акции да си направим равносметка. Просто Ви моля, да ни лишите от безсмислените си брътвежи, Гакита, Факушки и тем подобни са ни достатъчни Те внасят достатъчно цвят....

Коментар

• дзака
                        ИСТИНАТА БОЛИ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от posetitel Разгледай мнение
                          ок
                          Може да съм който си поискам това на кой е проблем?Може и да съм тракторист-лошо ли е?Както забелязвам много хора се засягат!Дано някой ден всичко това което съм написъл до тук го усмислите-ако е вярно написаното!Пожелавам ви приятна търговия.По отношение къде пиша -тук ми харесва и затова пиша тук, а не на друго място!
                          Не можеш да си който си искаш.Ти си си ти и не можеш да избягш от себе си колкото и да ти се иска.Осмисли го -пише се с "о"

Коментар

• ок
                            Може да съм който си поискам това на кой е проблем?Може и да съм тракторист-лошо ли е?Както забелязвам много хора се засягат!Дано някой ден всичко това което съм написъл до тук го усмислите-ако е вярно написаното!Пожелавам ви приятна търговия.По отношение къде пиша -тук ми харесва и затова пиша тук, а не на друго място!дзака всеки съд в България има интернет страница в която могат да се проверят всички дела по техният номер,за твое улеснение ще разбера номера на делото и ще ти го дам-стига да имаш желание!
                            Last edited by talasum; 27.08.2010, 13:48.

Коментар

• Ей сега като го стреснеш и кой ще ни дава достоверна информация-много си лош-ще трябва пак да разчитаме на Факушка.
                              Първоначално изпратено от Vinetu Разгледай мнение
                              Г-н Калин Рушков, или posetitel......

Коментар

• Отвориха офертите за поддържане на пътната мрежа в областите Велико Търново, Кърджали, Кюстендил и Видин
                                27 август 2010 | 13:02 | Агенция "Фокус"
                                Начало / Инфраструктура
                                В Областните пътни управления на Велико Търново, Кърджали, и Кюстендил бяха отворени офертите за определяне на изпълнител за извършване на поддържане (превантивно, текущо, зимно и ремонтно възстановителни работи при аварийни ситуации) на РПМ на територията на съответната област.
                                В ОПУ Велико Търново бяха подадени следните оферти, по реда на тяхното постъпване: Оферта № 1 – постъпила в 15.00 ч. с вх. № 1/24.08.2010 г.; ДЗЗД „Североизток груп”, гр. Варна. Партньори в сдружението са: - „Пътно строителство” АД, гр. Добрич; - „Инжстройинженеринг” ЕООД, гр. Варна; - „Пътища и мостове” АД, гр. Варна – водещ партньор;
                                Оферта № 2 – постъпила в 15.38ч. с вх. № 2/24.08.2010 г.: - „Пътни строежи – Велико Търново” АД, гр. Велико Търново.
                                В ОПУ Кърджали бяха подадени следните оферти по реда на тяхното постъпване:
                                1. Дружество по ЗЗД „Интегрирани инфраструктури Кърджали” – гр.Кърджали;
                                2. Обединение „Кърджали 2010”.
                                В ОПУ Кюстендил бяха подадени следните оферти по реда на тяхното постъпване: Гражданско Дружество „Пътно поддържане – 2010”.
                                В ОПУ Видин бяха подадени следните оферти по реда на тяхното постъпване:
                                "Видапътстрой"ЕАД гр.София ул."Московска"№3

А доколкото знам ще има и договори, които ще бъдат с 9 г срок,

така че ще има и планови инвестиции......!
                                Last edited by Пепи; 27.08.2010, 13:29.

Коментар

Working...
                                X