Г-н Калин Рушков, или posetitel, какъвто ник сте си избрали, регистрирали сте се на 20-ти Август и всичките Ви постинги са в темата за Холдинг Пътища. За мен това изглежда изключително подозрително, не знам за останалите съфорумци. Според мен са Ви изритали от там и Вие с тези небивалици, които разпространявате във форума целите да си отмъстите, може би!?! Действията Ви са меко казано несериозни и дори жалки! От нивото, което показвате с правописа си, всеки може да направи извод за интелектуалното Ви ниво и рангът, който се имали във фирмата! Багерист може би, или пък доста Ви надценявам......
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от posetitel Разгледай мнениедзака,пепи
за използване на документти с невярно съдържание закона какво казва господа?
за въпросното лице бях викан на разпит от икономическа полиция-от там зная всичко!
ако назова дирекно лицето и фирмата преди да е минало делото което вече е в съда може аз да съм "виновен" на фирмата!(уронване престижа)
много е просто всичко, "МОЖЕ БИ" е много важно да се употребява когато няма присъда!
по отношение на персонала в саита на хдпад пише 2000 човека персонал,но сигурно на тези хора половинките не работят никъде!
щом вие господа висшисти знаете всичо направете си консултация с юридическо лицето да ви разясни законите в тази държава.ако някой от вас започне да работи в една пътищарска фирма ще разбере много работи!при първа възможност ще ви предоставя и документи по всичките въпроси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение2 лева до 10 септември минимум--прогноза.на който не му харесва нека не се заяжда а да прескочи темата.предварително благодаря
но коя година?
Коментар
-
дзака,пепи
за използване на документти с невярно съдържание закона какво казва господа?
за въпросното лице бях викан на разпит от икономическа полиция-от там зная всичко!
ако назова дирекно лицето и фирмата преди да е минало делото което вече е в съда може аз да съм "виновен" на фирмата!(уронване престижа)
много е просто всичко, "МОЖЕ БИ" е много важно да се употребява когато няма присъда!
по отношение на персонала в саита на хдпад пише 2000 човека персонал,но сигурно на тези хора половинките не работят никъде!
щом вие господа висшисти знаете всичо направете си консултация с юридическо лицето да ви разясни законите в тази държава.ако някой от вас започне да работи в една пътищарска фирма ще разбере много работи!при първа възможност ще ви предоставя и документи по всичките въпроси!
Коментар
-
хдп ,
дава работа на 3000 работници и специалисти в трудни кризисни времена,
а като се включат и техните семейства
т.е. храни 10-12 000човека !!!!!
Публично дружество е, плаща си данъците,
участва в търгове открито, направиха повече инвестиции, защото тройната ламя ги подведе,
НОООООО има едно негласно правило, който инвестира по време на криза, след това е с едни гърди пред другите,
както се казва всяко зло за добро и
при тази настройка на държавата за стартиране на множество инфраструктурни проекти,
направените инвестиции ще се изплатят
за много кратки срокове!!!
Холдинга все пак си има някаква цена
и ако се продава в момента НЯМА да струва 30млн,
а по-достоверно е 300млн.лв,
така че Пазара рано или късно ще изправи това разминаване!
Най-активни в плюенето са хора без акции,
и какво правят непрекъснато в темата просто се чудя и кой все още и се връзва на празнодумието,
навярно са платени клакьори- терминатори,
друго обяснение НЯМА!
Успехи!!!!
Коментар
-
Тази тема започва да се превръща в бунище и наистина не мога да проумея, защо се води такава целенасочена кампания?!? Никой не отрича, че инвестицията тук си е доста рискова и то поради една-единствена причина - МАЖОРИТАРНИЯ СОБСТВЕНИК! Останалото, което пишат от отбора на апокалиптиците е пълно безумие и неумело боравене с факти!
1) Към момента компанията има сключени няколко основни договора за доста прилични суми, 150млн. лева от зимното почистване, 210 млн за Тракия, 100 млн имаме от миналата година Договор за две отсечки по "Транзитни пътища"! Това са само основните им проекти, а имат и десетки по дребни поръчки!
2) В момента в БГ начело на държавата имаме премиер-министър, който е вманиачен на тема магистрално и пътно строителство, в комбинация с най-добре подготвения Регионален министър за последните 20 години! Тези хора показват, че искат да правят нещо грандиозно и последните месеци го доказват с постъпките си, поне що се касае до строителството на инфраструктура! В този ред на мисли, може да кажем че Холдинг Пътища е основен фаворит при строежа на други пътни участъци, понеже му бе гласувано доверие за Лот 4 на Тракия! Това е огромен сигнал към инвеститорите, спечелването на подобен открит търг, означава че състоянието на компанията съвсем не е толкова черно, колкото бълват разните малоумни никове (зад тях стоят двама, най-много трима души, но това е тема за друг разговор)!
Всеки сам може да си прави изводите и да си изгради стратегия! Но писаници от рода, "чух нещо, ама не съм сигурен" и подобни простотии просто минават границата!
Коментар
-
посетител,сещаш ли се защо ти пиша ника с малка буква? Някои хора наистина сте с основно образование.От къде събра толкова злоба и простотия?С "чух" и "май били"започват писанията в жълтите вестници.Искренно се нядявам,че всички които пишат тук не смятат този форум за подобие на жълт вестник и ще ти го покажат.
Коментар
-
факушка мисля че бяха от интерлисе но несъм много сигурен но ако искаш подробности ми пиши има какво да се каже.много пикантни историики има които се крият-но по някаква случаиност съм доста запознат.малко ще ти подскажа че едно от д.дружества с което хдпад са играли на търга за магистралата имат технически ръководител с основно образование а ако някои е запознат с сертификати(ИСО)и със закона за обществените поръчки(ЗОП)може да се досети това дружество дали е трябвало да печели обществени поръчки-едва ли!да не говорим че като са участвали на този търг за магистрала се дава и оборота за последните 3 години.Last edited by talasum; 26.08.2010, 23:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнениесупер-кервана да върви а кучетата нека си лаят
От 25 лева та досега, и няма спиране...
ПС
Посетител, случайно да знаеш коя е лизинговата компания?
Коментар
Коментар