Първоначално изпратено от justpassingby
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Арома АД (AROM / AROMA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от justpassingbyПървоначално изпратено от 98КилаКрасотаАко бяхте слушали vhk и бяхте погледнали отчетите навреме, сега нямаше да споменавате вътрешна информация
Обаче, това че не си се сетил нищо не говори за твоите способности. Просто си го пропуснал. Чудя се защо го приемаш така лично ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от justpassingbyПървоначално изпратено от 98КилаКрасотаАко бяхте слушали vhk и бяхте погледнали отчетите навреме, сега нямаше да споменавате вътрешна информация
Коментар
-
Първоначално изпратено от mashinaПървоначално изпратено от MartingaleПървоначално изпратено от franky4fingersAz oficialno zaqvqvam che nikoga nqma da si kupq akcii na IBG!
Nqma svoboda na slovoto. Otkoga dumi kato "sex" sa necenzurni. Mnogo mi e interesno moderatora, sturkela li go e donesul???
Темата е за АРОМА все пак де.. Нека не се отклоняваме..
Коментар
-
Първоначално изпратено от 98КилаКрасотаАко бяхте слушали vhk и бяхте погледнали отчетите навреме, сега нямаше да споменавате вътрешна информация
Коментар
-
Първоначално изпратено от franky4fingersAz oficialno zaqvqvam che nikoga nqma da si kupq akcii na IBG!
Nqma svoboda na slovoto. Otkoga dumi kato "sex" sa necenzurni. Mnogo mi e interesno moderatora, sturkela li go e donesul???Tova mi haresa
No az vse si mislja, che s putove na IBG ste se izkarat mnogo pari. Voobste ne e preporuka
Коментар
-
Първоначално изпратено от MartingaleПървоначално изпратено от franky4fingersAz oficialno zaqvqvam che nikoga nqma da si kupq akcii na IBG!
Nqma svoboda na slovoto. Otkoga dumi kato "sex" sa necenzurni. Mnogo mi e interesno moderatora, sturkela li go e donesul???
Коментар
-
Първоначално изпратено от franky4fingersAz oficialno zaqvqvam che nikoga nqma da si kupq akcii na IBG!
Коментар
-
Tuka naistina njamshe nikakva likvidnost, az zatova ja razkara, to nito moje da vlezesh, nito da izlezesh posle ... Dano se porazdviji sega
Franky, moderatora trie neudobnite vuprosi i info. Demagogia i podtiskane na svobodnoto slovo ima v tozi site, zasto njama short sells da mu razkajem igrata i bez tova e svruh nadzenen. PUTT na IBG
Коментар
Коментар