If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес е последния ден за покупка с право на безплатни акции.Не е препоръка за търговия.
Правото да получат нови акции имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери на 14-ят ден след деня на ОСА, или към 04.03.2008 г.
На проведено извънредно ОСА от 19.02.2008 год. на Арома АД-София /AROMA/ са взети следните решения: - Промени в устава на дружеството; - На основание чл. 197 и чл. 246, ал. 4 TЗ и чл. 79, ал. 3, т. 4, чл. 79, ал. 4, т. 5 и чл. 112, ал. 1 ЗППЦК, увеличава капитала на дружеството от 5 163 933 лв. на 15 491 799 лв., чрез издаване на нови 10 327 866 обикновени, поименни, безналични акции, всяка една с номинална стойност един лев, като увеличаването на капитала се извършва със собствени средства на дружеството. Настоящите акционери на дружеството нямат задължение да правят парични вноски за заплащане на новоиздадените акции. В съответствие с разпоредбите на чл. 197, ал. 3 ТЗ всеки един от настоящите акционери на дружеството записва част от новите акции от увеличението на капитала пропорционално на акционерното му участие в капитала преди това увеличение. Право да получат новите акции от увеличението ни капитала имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар АД, гр. София като акционери към 14-ия ден след деня на провеждане на общото събрание на акционерите. Срещу една притежавана акция към 14-ия ден след деня на провеждане на общото събрание всеки един от акционерите получава 2 нови акции от увеличението на капитала. ОСА избира инвестиционен посредник Елана Трейдинг АД да обслужва увеличението на капитала на дружеството Правото да получат нови акции имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери на 14-ят ден след деня на ОСА, или към 04.03.2008 год. Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право да получи нови акции, е 28.02.2008 год.
Според мен последната дата би трябвало да бъде 04,03,08г за сделка с право на безплатни акции.Аз лично имам и няма да продам ,защото не смятам ,че цената би ме удовлетворила.Но все пак би трябвало да съобщят официално кога е последната дата за сделка.Не е препоръка
Ах никакво търсене и пълна паника отдясно. Стига сте се поддавали на чувства бе хора, мислете с главата си, затова ви е на раменете. Ениуей има предостатъчно време до крайния срок.
Мнението не е препоръка за покупко*-продажба на ценни книжа
До Lee! Колега кефиш ме с твоя оптимизъм.С удоволствие бих се запознал с теб и бих почерпил ,ако си от Пловдив или някъде наблизо.Имам усещането ,че разговора с теб ще е истинско удоволствие.Дай някъкъв координат за връзка .
Коментар