IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Арома АД (AROM / AROMA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivannov
    Днес е последния ден за покупка с право на безплатни акции.Не е препоръка за търговия.
    Правото да получат нови акции имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери на 14-ят ден след деня на ОСА, или към 04.03.2008 г.

Ами това?

Коментар

• Днес е последния ден за покупка с право на безплатни акции.Не е препоръка за търговия.

Коментар

• Само човек на който му трябва спешно кеш би продал утре тук на тези нива..Не Е ПРЕПОРЪКА ЗА ТЪРГОВИЯ.

Коментар

• Значи утре е крайния срок нали?

Коментар

• Благодаря ,ще си коригирам при мен датата за безплатните акции.

Коментар

• Хм, тук като че ли продавачите сега започнаха да се усещат че си продават акцийките на безценица?!

Не е препоръка!

Коментар

• Ето го решението на ОС!

На проведено извънредно ОСА от 19.02.2008 год. на Арома АД-София /AROMA/ са взети следните решения: - Промени в устава на дружеството; - На основание чл. 197 и чл. 246, ал. 4 TЗ и чл. 79, ал. 3, т. 4, чл. 79, ал. 4, т. 5 и чл. 112, ал. 1 ЗППЦК, увеличава капитала на дружеството от 5 163 933 лв. на 15 491 799 лв., чрез издаване на нови 10 327 866 обикновени, поименни, безналични акции, всяка една с номинална стойност един лев, като увеличаването на капитала се извършва със собствени средства на дружеството. Настоящите акционери на дружеството нямат задължение да правят парични вноски за заплащане на новоиздадените акции. В съответствие с разпоредбите на чл. 197, ал. 3 ТЗ всеки един от настоящите акционери на дружеството записва част от новите акции от увеличението на капитала пропорционално на акционерното му участие в капитала преди това увеличение. Право да получат новите акции от увеличението ни капитала имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар АД, гр. София като акционери към 14-ия ден след деня на провеждане на общото събрание на акционерите. Срещу една притежавана акция към 14-ия ден след деня на провеждане на общото събрание всеки един от акционерите получава 2 нови акции от увеличението на капитала. ОСА избира инвестиционен посредник Елана Трейдинг АД да обслужва увеличението на капитала на дружеството Правото да получат нови акции имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери на 14-ят ден след деня на ОСА, или към 04.03.2008 год. Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право да получи нови акции, е 28.02.2008 год.

Коментар

• Според мен последната дата би трябвало да бъде 04,03,08г за сделка с право на безплатни акции.Аз лично имам и няма да продам ,защото не смятам ,че цената би ме удовлетворила.Но все пак би трябвало да съобщят официално кога е последната дата за сделка.Не е препоръка

Коментар

• 28.02

Коментар

• кога е последната дата за сделки са акции даващи право на нови акции би трябвало да бъде 28 февруари или се бъркам

Коментар

• Много я натискат тази позиция....и въпреки това ,тя се държи...Интересно то е ,че големите тук и продават и купуват..-.Не е препоръка за търговия...

Коментар

• Печелившия момент не е сега , а може би края на лятото....Сега се попълва и наесен може би се продава...Не е препоръка за търговия.....

Коментар

• Ах никакво търсене и пълна паника отдясно. Стига сте се поддавали на чувства бе хора, мислете с главата си, затова ви е на раменете. Ениуей има предостатъчно време до крайния срок.
                            Мнението не е препоръка за покупко*-продажба на ценни книжа

Коментар

• До Lee! Колега кефиш ме с твоя оптимизъм.С удоволствие бих се запознал с теб и бих почерпил ,ако си от Пловдив или някъде наблизо.Имам усещането ,че разговора с теб ще е истинско удоволствие.Дай някъкъв координат за връзка .

Коментар

• Първоначално изпратено от rozova pantera
                                za was e nai-dobroto, obache dali e taka ??
                                То ако някой знаеше кое е най-добро или най-лошо, би бил доста напред финансово....

Коментар

Working...
                                X