IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Арома АД (AROM / AROMA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Инвеститор1
    Тук и на мен не ми е ясно какво става. Досега, при сплит, винаги се преизчисляваха цените, в зависимост от степента на увеличение на капитала. Ценовите ограничения днес би трябвало да са 3 пъти по-ниски от тези в момента, а именно: Минимална: 3,74; Максимална: 6,946
    И това, ако не е издънка, здраве му кажи!
    И аз това имам предвид. Не съм следил всички сплитове, но поне тези в които съм участвал е било така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lee
      И на мен ми е странно, аз все още не съм си получил новите акции-а Вие?
      Новите акции ще получиш след около два месеца. Или така беше до преди време. Освен ако няма някакви нови по-бързи процедури.

Коментар

• Тук и на мен не ми е ясно какво става. Досега, при сплит, винаги се преизчисляваха цените, в зависимост от степента на увеличение на капитала. Ценовите ограничения днес би трябвало да са 3 пъти по-ниски от тези в момента, а именно: Минимална: 3,74; Максимална: 6,946
        И това, ако не е издънка, здраве му кажи! Ако нещо бъркам, моля да ме поправите!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
          Първоначално изпратено от NYSE guy
          Абе някой има ли идея защо не са отпаднали ценовите ограничения? Как ще се търгува на тези цени? И как в такъв случай ще се стигне до нормалните цени от около 5.30, които би трябвало да бъдат след сплита.
          А и гледам все оше има двама души, които ще изгорят с акции на стари цени.
          Каква отмяна на ценовите ограничения,какъв сплит има днес ? ? ? Ще ме уморите от смях
          За да ти е още по-смешно може да обереш всичко на 11.221.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лари
            Я виж, колко вълка са се наточили на една овца!

Коментар

• ееее баш сега Кобосът се скапа ops:Как е при вас?

Коментар

• Я виж, колко вълка са се наточили на една овца!

Коментар

• И на мен ми е странно, аз все още не съм си получил новите акции-а Вие?

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSE guy
                    Абе някой има ли идея защо не са отпаднали ценовите ограничения? Как ще се търгува на тези цени? И как в такъв случай ще се стигне до нормалните цени от около 5.30, които би трябвало да бъдат след сплита.
                    Каква отмяна на ценовите ограничения,какъв сплит има днес ? ? ? Ще ме уморите от смях

Коментар

• Абе някой има ли идея защо не са отпаднали ценовите ограничения? Как ще се търгува на тези цени? И как в такъв случай ще се стигне до нормалните цени от около 5.30, които би трябвало да бъдат след сплита.

Коментар

• Споко,утре ще отменят ограничението.Дали ще падне под 6 лв.?

Коментар

• И аз така мисля 0,че трябва да няма търговия до вписвмането в депозитаря ....извинявайте но съм малко на черешата ,затова и правя правописни грешки.

Коментар

• какви са тези оферти купува на 11,21 лв. някой има ли идея каква е целта ич. Не би ли трябвало сега два дена да няма търговия с акции за да се сплитоват нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от viktorio
                              Първоначално изпратено от ivannov
                              Днес е последния ден за покупка с право на безплатни акции.Не е препоръка за търговия.
                              Правото да получат нови акции имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери на 14-ят ден след деня на ОСА, или към 04.03.2008 г.

Ами това?
                              Това е вярно бе, купуваш на 28.02.2008 г два дни сетълмент - 29.02.2008 и 04.03.2008, на 04.03.2008 следобяд си вписан в ЦД АД и готово! ;-) Т.е. последно на 28.02.2008 г ако купиш, получаваш допълнителни акции! Успех на всички!

Коментар

• Да бе, може би заради почивния ден в понеделник.

Коментар

Working...
                                X