Първоначално изпратено от Инвеститор1
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Арома АД (AROM / AROMA)
Collapse
X
-
Тук и на мен не ми е ясно какво става. Досега, при сплит, винаги се преизчисляваха цените, в зависимост от степента на увеличение на капитала. Ценовите ограничения днес би трябвало да са 3 пъти по-ниски от тези в момента, а именно: Минимална: 3,74; Максимална: 6,946
И това, ако не е издънка, здраве му кажи! Ако нещо бъркам, моля да ме поправите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от NYSE guyАбе някой има ли идея защо не са отпаднали ценовите ограничения? Как ще се търгува на тези цени? И как в такъв случай ще се стигне до нормалните цени от около 5.30, които би трябвало да бъдат след сплита.
А и гледам все оше има двама души, които ще изгорят с акции на стари цени.Ще ме уморите от смях
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSE guyАбе някой има ли идея защо не са отпаднали ценовите ограничения? Как ще се търгува на тези цени? И как в такъв случай ще се стигне до нормалните цени от около 5.30, които би трябвало да бъдат след сплита.
А и гледам все оше има двама души, които ще изгорят с акции на стари цени.Ще ме уморите от смях
Коментар
-
Първоначално изпратено от viktorioПървоначално изпратено от ivannovДнес е последния ден за покупка с право на безплатни акции.Не е препоръка за търговия.
Ами това?
Коментар
Коментар