Първоначално изпратено от Han Krum
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от PhoenixheartCCB не заслужава да е по-скъпа от CORP, особено като без печалбите от търговия с капиталови инструменти, деривати и валутна търговия има загуба
ЦКБ е поне 2-пъти по-читава...Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от PhoenixheartCCB не заслужава да е по-скъпа от CORP, особено като без печалбите от търговия с капиталови инструменти, деривати и валутна търговия има загуба
ЦКБ е поне 2-пъти по-читава...
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Tocho VIPaПървоначално изпратено от pinko-rpС двете си ръчички се моля БУЛБАНК да излезе да купува на 9 лв. след като вчера съсипа позицията с 12% надолу!!!
Ако това стане ще намеря телефона на брокерите на банката и ще им се обадя за да им кажа какво мисля за тях!!!Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Tocho VIPaПървоначално изпратено от pinko-rpС двете си ръчички се моля БУЛБАНК да излезе да купува на 9 лв. след като вчера съсипа позицията с 12% надолу!!!
Ако това стане ще намеря телефона на брокерите на банката и ще им се обадя за да им кажа какво мисля за тях!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tocho VIPaПървоначално изпратено от pinko-rpС двете си ръчички се моля БУЛБАНК да излезе да купува на 9 лв. след като вчера съсипа позицията с 12% надолу!!!
Ако това стане ще намеря телефона на брокерите на банката и ще им се обадя за да им кажа какво мисля за тях!!!Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinko-rpС двете си ръчички се моля БУЛБАНК да излезе да купува на 9 лв. след като вчера съсипа позицията с 12% надолу!!!
Ако това стане ще намеря телефона на брокерите на банката и ще им се обадя за да им кажа какво мисля за тях!!!
Коментар
-
Bulgaria's Central Cooperative Bank Gets Regulatory Nod to Buy Macedonia's Sileks Banka for 878.6 Mln Denars (14.2 Mln Euro)
SKOPJE (Macedonia), January 23 (SeeNews) - Macedonia's securities commission said on Wednesday it has allowed Bulgaria's Central Cooperative Bank (CCB) to buy Macedonian private commercial bank Sileks Banka for 878.6 million denars ($20.7 million/14.2 million euro).Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
До къде стигнаха новите акции тук. Последно ги следих до СГС .. , а минаха повече от 40 дни...... Дали не са решили да ги пуснат , когато цената стигне емисионната......, а относно 106 и 130 на цена 9.35 лв. на 15 януари , това действително беше много глупаво изпълнение...
Вчера идиотите от 130 купуваха на 9.35
Днес изсипват на всеки, който се навие да купува на 8 лв.
Коментар
Коментар