Първоначално изпратено от dddd
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от NoLandПървоначално изпратено от ddddБанката работи изключително неефективно. Вижте административните разходи. Сравнете с тези на Корпоративна, БАКБ и ще ви се изправи косата. Разходите за управление спокойно могат да бъдат намалени с 5-10 милиона на година. Виждал съм в един лъскав офис как, счетоводителката бродира на гергеф. Бях потресен. Очевидно или мениджмънта е неспособен или печалбата не е сред приоритетите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от МонтиНяма лошо Монти Smile Време е за пълнене на пакети.Бдителността обаче не требва да ни убегва.Само кротко и внимателно.На 1 лв ша е добре ма не знам дъл ша иде ма и на 1.27 не е зле ва SmileSmile И напред към хоризонта 5-7 г SmileSmileБързат само слабите Smile
Не е препоръка....
Аааааааааа нема Монти нема.Кат задавам поръчки едно такова бавнооооо посочвам после проверявам пак гледам и накрая КЛИК на мишока
Коментар
-
Няма лошо Монти Smile Време е за пълнене на пакети.Бдителността обаче не требва да ни убегва.Само кротко и внимателно.На 1 лв ша е добре ма не знам дъл ша иде ма и на 1.27 не е зле ва SmileSmile И напред към хоризонта 5-7 г SmileSmileБързат само слабите Smile
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от МонтиУбави ора Роко.Хеви метъл невър дай SmileSmileSmile Хихихихиии.След една година не ми се мисли кво облизване ша е тука SmileПа мой и по скоро да е Smile хихихихии аз го пея по една позиция.......
Няма лошо МонтиВреме е за пълнене на пакети.Бдителността обаче не требва да ни убегва.Само кротко и внимателно.На 1 лв ша е добре ма не знам дъл ша иде ма и на 1.27 не е зле ва
И напред към хоризонта 5-7 г
Бързат само слабите
Коментар
-
Убави ора Роко.Хеви метъл невър дай SmileSmileSmile Хихихихиии.След една година не ми се мисли кво облизване ша е тука SmileПа мой и по скоро да е Smile хихихихии аз го пея по една позиция.......
Коментар
-
За съжаление очаквах по-голям растеж на активите, при среден годишен ръст над 30% за цялата банкова система. Нетната печалба, очевидно се манипулира, чрез административните разходи. Банката е с едно от най-ниските ROE и ROA, дори нормализирани със загубите от финансови инструменти. Въпреки това, цената на акция, според мен, е несправедливо ниска. Това означава едно: загуба на доверие в мениджмънта или по-скоро в мажоритарите. Мисля, че това се дължи на намеренията на Химимпорт да увеличат значително капитала. Веднага след това бяхме свидетели на категорично напускане на позиции в Химимпорт и ЦКБ и забележете - това не беше паника.
Коментар
-
За мен отчетът е изненадващо добър. Може би защото очаквах много по-лоши числа. Повишава се кредитирането, компенсира се загубата от финансови активи, а на годишна база банката отчита по-висок ръст на нетния лихвен доход от Сибанк и ПИБ.
При положение, че цялата печалба за деветмесечието миналата година беше от търговия с акции (18,857 млн), а сега по същото перо имаме 2.5 млн загуба, банката излиза на 10.2 млн печалба. Ако мениджмънт продължава в същия дух мисля, че в края на годината нещата могат да изглеждат още по-добре. Цената в момента е направо комична.
Дано продължат да намаляват cost/income ratio-то, че са най-зле от всички банки.
Коментар
Коментар