IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd
    Първоначално изпратено от NoLand
    Първоначално изпратено от dddd
    Банката работи изключително неефективно. Вижте административните разходи. Сравнете с тези на Корпоративна, БАКБ и ще ви се изправи косата. Разходите за управление спокойно могат да бъдат намалени с 5-10 милиона на година. Виждал съм в един лъскав офис как, счетоводителката бродира на гергеф. Бях потресен. Очевидно или мениджмънта е неспособен или печалбата не е сред приоритетите.
    Не харесвам тази банка, но не мога да не ги защитя от глупостите, които се пишат тук. Сравнението с Корпоративна и БАКБ е абсурдно от гледна точка на административните разходи. Корпоративна и БАКБ са ниш плеъри - те нямат развит ритейл - т.е. не са им необходими офиси, клонове, което е скъпо - но осигурява добър и диверсифициран ресурс на банките.
    Посочих най-ефективните. Съгласен съм, че адекватното сравнение би било с ПИБ. Въпреки всичко не бързай с нападките. Сравни cost/income ratio на банките. За момента резултатите са трагични. Надявам се някой ден да достигнат нивата на ПИБ. За съжаление не вярвам да се случи в краткосрочен и средносрочен план. Банката успя за 9 месеца да повиши собственият си капитал само с 2 милиона. Сравнете с другите банки. Търся причините за лошото представяне на компанията. Не коментирам текущата цена на акциите.
    Ще го намериш в структурата на assets и loans/deposits съотношението. А относно бъдещето виж тенденциите в същите тези мерки от началото на годината. Допълнителни отговори ще откриеш в investment and trading portfolio size-a.
    Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!

Коментар

• Ако има предлагане на 1лв. ще извърша враждебно придобиване на мажоритарен пакет

Може да го запишите в списъка с бисерите........

Коментар

• Първоначално изпратено от NoLand
        Първоначално изпратено от dddd
        Банката работи изключително неефективно. Вижте административните разходи. Сравнете с тези на Корпоративна, БАКБ и ще ви се изправи косата. Разходите за управление спокойно могат да бъдат намалени с 5-10 милиона на година. Виждал съм в един лъскав офис как, счетоводителката бродира на гергеф. Бях потресен. Очевидно или мениджмънта е неспособен или печалбата не е сред приоритетите.
        Не харесвам тази банка, но не мога да не ги защитя от глупостите, които се пишат тук. Сравнението с Корпоративна и БАКБ е абсурдно от гледна точка на административните разходи. Корпоративна и БАКБ са ниш плеъри - те нямат развит ритейл - т.е. не са им необходими офиси, клонове, което е скъпо - но осигурява добър и диверсифициран ресурс на банките.
        Посочих най-ефективните. Съгласен съм, че адекватното сравнение би било с ПИБ. Въпреки всичко не бързай с нападките. Сравни cost/income ratio на банките. За момента резултатите са трагични. Надявам се някой ден да достигнат нивата на ПИБ. За съжаление не вярвам да се случи в краткосрочен и средносрочен план. Банката успя за 9 месеца да повиши собственият си капитал само с 2 милиона. Сравнете с другите банки. Търся причините за лошото представяне на компанията. Не коментирам текущата цена на акциите.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t
          Ако мениджмънт продължава в същия дух мисля, че в края на годината нещата могат да изглеждат още по-добре
          :lol: :lol: :lol: Давай мениджмънте, давай!

Коментар

• Ташунко със сапа , успехи със ССВ ..... избягах на 3.80 лв..... последния път... и сега пак се услушвам .

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти
              Няма лошо Монти Smile Време е за пълнене на пакети.Бдителността обаче не требва да ни убегва.Само кротко и внимателно.На 1 лв ша е добре ма не знам дъл ша иде ма и на 1.27 не е зле ва SmileSmile И напред към хоризонта 5-7 г SmileSmileБързат само слабите Smile
              Ташунко със сапа , правилно казваш , но няма да бързаш, че за 1 лв., да не сбъркаш акцията .... ЗХБГ ,ССВ .....и СНИМ....... както е тръгнал....
              Не е препоръка....

Аааааааааа нема Монти нема.Кат задавам поръчки едно такова бавнооооо посочвам после проверявам пак гледам и накрая КЛИК на мишока

Коментар

• Няма лошо Монти Smile Време е за пълнене на пакети.Бдителността обаче не требва да ни убегва.Само кротко и внимателно.На 1 лв ша е добре ма не знам дъл ша иде ма и на 1.27 не е зле ва SmileSmile И напред към хоризонта 5-7 г SmileSmileБързат само слабите Smile
                Ташунко със сапа , правилно казваш , но няма да бързаш, че за 1 лв., да не сбъркаш акцията .... ЗХБГ ,ССВ .....и СНИМ....... както е тръгнал....
                Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти
                  Убави ора Роко.Хеви метъл невър дай SmileSmileSmile Хихихихиии.След една година не ми се мисли кво облизване ша е тука SmileПа мой и по скоро да е Smile хихихихи
                  Ташунко със сапа , това е репертоара , когато някой спекулант става дългосрочен ... някъде ...... и аз го пея по една позиция.......

Няма лошо Монти Време е за пълнене на пакети.Бдителността обаче не требва да ни убегва.Само кротко и внимателно.На 1 лв ша е добре ма не знам дъл ша иде ма и на 1.27 не е зле ва И напред към хоризонта 5-7 г Бързат само слабите

Коментар

• Убави ора Роко.Хеви метъл невър дай SmileSmileSmile Хихихихиии.След една година не ми се мисли кво облизване ша е тука SmileПа мой и по скоро да е Smile хихихихи
                    Ташунко със сапа , това е репертоара , когато някой спекулант става дългосрочен ... някъде ...... и аз го пея по една позиция.......

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                      Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                      Давайте бледолики искам я на 1 лв
                      взеха, че те послушаха

Убави ора Роко.Хеви метъл невър дай Хихихихиии.След една година не ми се мисли кво облизване ша е тука Па мой и по скоро да е хихихихи

Коментар

• Даскалех ,ССВ също подлежи на увеличение на капитала .....
                        Мисля, че това се дължи на намеренията на Химимпорт да увеличат значително капитала. Веднага след това бяхме свидетели на категорично напускане на позиции в Химимпорт и ЦКБ и забележете - това не беше паника.

Коментар

• За съжаление очаквах по-голям растеж на активите, при среден годишен ръст над 30% за цялата банкова система. Нетната печалба, очевидно се манипулира, чрез административните разходи. Банката е с едно от най-ниските ROE и ROA, дори нормализирани със загубите от финансови инструменти. Въпреки това, цената на акция, според мен, е несправедливо ниска. Това означава едно: загуба на доверие в мениджмънта или по-скоро в мажоритарите. Мисля, че това се дължи на намеренията на Химимпорт да увеличат значително капитала. Веднага след това бяхме свидетели на категорично напускане на позиции в Химимпорт и ЦКБ и забележете - това не беше паника.

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
                            нещата изобщо не са толкова зле Но вие си знаете. Чакайте ако искате на 0.001, ама да не хванете дръвцето.....злобари нещастни...
                            Не бъди толкова лош и злобен и ти тогава...

Коментар

• За мен отчетът е изненадващо добър. Може би защото очаквах много по-лоши числа. Повишава се кредитирането, компенсира се загубата от финансови активи, а на годишна база банката отчита по-висок ръст на нетния лихвен доход от Сибанк и ПИБ.
                              При положение, че цялата печалба за деветмесечието миналата година беше от търговия с акции (18,857 млн), а сега по същото перо имаме 2.5 млн загуба, банката излиза на 10.2 млн печалба. Ако мениджмънт продължава в същия дух мисля, че в края на годината нещата могат да изглеждат още по-добре. Цената в момента е направо комична.
                              Дано продължат да намаляват cost/income ratio-то, че са най-зле от всички банки.

Коментар

• нещата изобщо не са толкова зле Но вие си знаете. Чакайте ако искате на 0.001, ама да не хванете дръвцето.....злобари нещастни...

Коментар

Working...
                                X