В една песен се пееше "и това ще стане" ...само търпение му е майката.Лично мнение , не е препоръка но нещата определено нещо са зациклили тук...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Нетната печалба на Централна кооперативна банка за първите девет месеца на годината възлиза на 10,25 млн. лв., което представлява спад от 44,7% на годишна база, показва отчетът на банката, публикуван в „Бюлетин Investor.bg“. За периода януари-септември 2007 г. печалбата на ЦКБ бе в размер на 18,53 млн. лв.
Активите на банката към края на септември тази година възлизат на 1,65 млрд. лв., регистрирайки повишение от 5,4% от началото на годината. Нетните кредити и аванси на клиенти възлизат на 919,71 млн. лв. спрямо 656,03 млн. лв. към края на декември 2007 г., което представлява повишение от малко над 40 на сто.
Депозитната база на банката се повишава с 6,2% от началото на годината до 1,41 млрд. лв.
Стойността на финансовите активи, държани за продажба, към края на девтемесечието е 103,74 млн. лв. при 81,43 млн. лв. към края на миналата година, а на тези, държани до падеж – 100,64 млн. лв. при 84,45 млн. лв. към 31 декември 2007 г.
От началото на днешната търговска сесия дяловете на ЦКБ падат с 0,71% до 1,39 лв. за брой. За последните три месеца те са се понижили с 62,7 на сто.
В началото на месеца акционерите на ЦКБ гласуваха промени в устава на банката, предвиждащи овластяване на Управителния съвет да може да увеличава капитала до 30 млн. лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от МайнатаНито една от двете) просто
) бившите130
нещо май имат проблеми
) или техен клиент закрива
) без да се интересува от цена
))
А това е Банката в БГ с най-голяма ликвидност и стабилност)
Знате ли колко кредита има към групирвката си) 5-6%
) .
Какво ми сравнявате административните разходи със Ипотекарната къща/ БАКБ/) / дано не се случи при имотите това дето дойде при нас /
) или с групичката на бившия Мултигруп /Корп/, дето ако случайно се катурне власта ще стане страшно
).
Коментар
-
Първоначално изпратено от МайнатаНито една от двете) просто
) бившите130
нещо май имат проблеми
))
) .
Какво ми сравнявате административните разходи със Ипотекарната къща/ БАКБ/) / дано не се случи при имотите това дето дойде при нас /
) или с групичката на бившия Мултигруп /Корп/, дето ако случайно се катурне власта ще стане страшно
).
Коментар
-
Нито една от двете) просто
) бившите130
нещо май имат проблеми
))
) .
).
Умереният риск винаги печели !))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от NoLandПървоначално изпратено от ddddБанката работи изключително неефективно. Вижте административните разходи. Сравнете с тези на Корпоративна, БАКБ и ще ви се изправи косата. Разходите за управление спокойно могат да бъдат намалени с 5-10 милиона на година. Виждал съм в един лъскав офис как, счетоводителката бродира на гергеф. Бях потресен. Очевидно или мениджмънта е неспособен или печалбата не е сред приоритетите.
Защо не харесваш банката? При тази цена какво му плащаш. Да не би любимата ти ПИБ да се представя по-добре. Не намираш ли прилика в развитието на ЦКБ с това на ПИБ? Всъщност сетих се, не я харесваш защото не ти плащат за това. Хайде моля ти се по-сериозно.
Коментар
Коментар