IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ghettoff
    ........... Може това вече да е в цената.
    да може да е в цената... спад и при двете ме устройва, но "най-лошото" не. та се чудя при продажба на пакета при тези цени има вероятност едно от двете да е пътник. и аз само само разсъждавам на глас

Коментар

• Първоначално изпратено от O2
      Нищо не пречи това отдаааааавна да е калкулирано.
      Абе на БФБ малко неща са калкулирани в цената. Не веднъж се обеждавам в това. Не си спомням случай след публикуване на негативна новина една акция да изхвърчи нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429
        Първоначално изпратено от Han Krum
        +- 5 ст. не ме размивай , а ти като си мечка бъди си такъв и чакай края на свевта
        Ханчо, не е "+", а е -5ст. и то няколко дни, след твоята убедена прогноза, че под 1,1 няма повече да има ))))
        За какво ми е да чакам, краят на света, като сигурното събитие, така или иначе ще се случи? Въпрос на време, Ханчо ))))
        Ами чакай си кво искаш аз съм се снабдил на 0,754 лв, а ти продължавай да се взираш

Коментар

• Нищо не пречи това отдаааааавна да е калкулирано.

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian
            интересно защо са го продали. при такъв пазар виждам 2 причини:
            1. или защото ЦКБ има отчаяна нужда от кеш
            2. или имат инфо че ИХБЛ няма да го бъде и чистят

имам и от двете и се чудя кое е от тях е проблемното
            Какви варианти имаш?

Ако ИХЛБЛ не го бива защо да държиш ЦКБ? Те току що ти казват, че осчетоводяват 15 милиона загуба. Селл и на двете.

Ако ЦКБ имат отчаяна нужда от кеш, то тогава отново не трябва да ги държиш. Сещаш се защо.

Ако има нещо сигурно, то е селл на ЦКБ. Ама не го вземай за препоръка, аз от банкови акции не разбирам, просто разсъждавам логично на глас. Може това вече да е в цената.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
              +- 5 ст. не ме размивай , а ти като си мечка бъди си такъв и чакай края на свевта
              Ханчо, не е "+", а е -5ст. и то няколко дни, след твоята убедена прогноза, че под 1,1 няма повече да има ))))
              За какво ми е да чакам, краят на света, като сигурното събитие, така или иначе ще се случи? Въпрос на време, Ханчо ))))

Коментар

Тук под 1.10 лв трудно някои мислят да се уредят а на продавача му останаха около 650К още и като свършат ще се пазари в други ценови диапазони
                Ханчо, какви ти един 1,10, вече са клекнали на 1,06. Изобщо не ме интересува на кой продавач и колко са останали. Интересуват ме единствено резултатите.
                Развръзката тепърва предстои. Цялата 2009 според мен, пак се очертава меча.
                Така, че не бързам да се впускам в авантюри, според личното ми мнение, което не е препоръка, разбира се.

Коментар

Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                  Първоначално изпратено от ghettoff
                  Въпросният пакет бе купен от ЦКБ през март месец миналата година от предишния му притежател – Химимпорт АД, което е мажоритарен акционер в ЦКБ. Цената на сделката тогава бе 7,9 лева на акция.

Та се чудя: 2.3*(1.6-7.9)= -14.49 милиона.

Това е чистата приблизителна загуба от сделката.

Как ли ще успеят да осчетоводят това и да излязат на печалба??? И дали това е в цената на акцията??

ако има отр. фин резултат аз 2008г. то той би бил минимален

........... така каза баба

не е препоръка
                  дано да няма загуби и по-нататък. Не е препоръка за търговски стратегии.
                  впрочем забелязали ли сте че ЦКБ няма толкова агресивна рекламна кампания като други банки

........... или много са се удървили и са свили разходите до минимум или нямат проблеми с ликвидността по никакъв начин

имам акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                    Тук под 1.10 лв трудно някои мислят да се уредят а на продавача му останаха около 650К още и като свършат ще се пазари в други ценови диапазони
                    Ханчо, какви ти един 1,10, вече са клекнали на 1,06. Изобщо не ме интересува на кой продавач и колко са останали. Интересуват ме единствено резултатите.
                    Развръзката тепърва предстои. Цялата 2009 според мен, пак се очертава меча.
                    Така, че не бързам да се впускам в авантюри, според личното ми мнение, което не е препоръка, разбира се.

Коментар

• интересно защо са го продали. при такъв пазар виждам 2 причини:
                      1. или защото ЦКБ има отчаяна нужда от кеш
                      2. или имат инфо че ИХБЛ няма да го бъде и чистят

имам и от двете и се чудя кое е от тях е проблемното

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                        Първоначално изпратено от ghettoff
                        Въпросният пакет бе купен от ЦКБ през март месец миналата година от предишния му притежател – Химимпорт АД, което е мажоритарен акционер в ЦКБ. Цената на сделката тогава бе 7,9 лева на акция.

Как ли ще успеят да осчетоводят това и да излязат на печалба??? И дали това е в цената на акцията??

не е препоръка
                        дано да няма загуби и по-нататък. Не е препоръка за търговски стратегии.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff

не е препоръка

Коментар

• Въпросният пакет бе купен от ЦКБ през март месец миналата година от предишния му притежател – Химимпорт АД, което е мажоритарен акционер в ЦКБ. Цената на сделката тогава бе 7,9 лева на акция.

Коментар

• а другите ценови диапазно ще бъдата на север или на юг???

Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Тук под 1.10 лв трудно някои мислят да се уредят а на продавача му останаха около 650К още и като свършат ще се пазари в други ценови диапазони

Коментар

Working...
                                X