Първоначално изпратено от ghettoff
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechka 429Първоначално изпратено от Han Krum+- 5 ст. не ме размивай, а ти като си мечка бъди си такъв и чакай края на свевта
))))
За какво ми е да чакам, краят на света, като сигурното събитие, така или иначе ще се случи? Въпрос на време, Ханчо))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaloianинтересно защо са го продали. при такъв пазар виждам 2 причини:
1. или защото ЦКБ има отчаяна нужда от кеш
2. или имат инфо че ИХБЛ няма да го бъде и чистят
имам и от двете и се чудя кое е от тях е проблемното
Ако ИХЛБЛ не го бива защо да държиш ЦКБ? Те току що ти казват, че осчетоводяват 15 милиона загуба. Селл и на двете.
Ако ЦКБ имат отчаяна нужда от кеш, то тогава отново не трябва да ги държиш. Сещаш се защо.
Ако има нещо сигурно, то е селл на ЦКБ. Ама не го вземай за препоръка, аз от банкови акции не разбирам, просто разсъждавам логично на глас. Може това вече да е в цената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum+- 5 ст. не ме размивай, а ти като си мечка бъди си такъв и чакай края на свевта
))))
За какво ми е да чакам, краят на света, като сигурното събитие, така или иначе ще се случи? Въпрос на време, Ханчо))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429Първоначално изпратено от Han KrumТук под 1.10 лв трудно някои мислят да се уредят а на продавача му останаха около 650К още и като свършат ще се пазари в други ценови диапазони
Развръзката тепърва предстои. Цялата 2009 според мен, пак се очертава меча.
Така, че не бързам да се впускам в авантюри, според личното ми мнение, което не е препоръка, разбира се., а ти като си мечка бъди си такъв и чакай края на свевта
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429Първоначално изпратено от Novaka_BullПървоначално изпратено от ghettoffВъпросният пакет бе купен от ЦКБ през март месец миналата година от предишния му притежател – Химимпорт АД, което е мажоритарен акционер в ЦКБ. Цената на сделката тогава бе 7,9 лева на акция.
Та се чудя: 2.3*(1.6-7.9)= -14.49 милиона.
Това е чистата приблизителна загуба от сделката.
Как ли ще успеят да осчетоводят това и да излязат на печалба??? И дали това е в цената на акцията??
ако има отр. фин резултат аз 2008г. то той би бил минимален
........... така каза баба
не е препоръка
........... или много са се удървили и са свили разходите до минимум или нямат проблеми с ликвидността по никакъв начин
имам акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumТук под 1.10 лв трудно някои мислят да се уредят а на продавача му останаха около 650К още и като свършат ще се пазари в други ценови диапазони
Развръзката тепърва предстои. Цялата 2009 според мен, пак се очертава меча.
Така, че не бързам да се впускам в авантюри, според личното ми мнение, което не е препоръка, разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_BullПървоначално изпратено от ghettoffВъпросният пакет бе купен от ЦКБ през март месец миналата година от предишния му притежател – Химимпорт АД, което е мажоритарен акционер в ЦКБ. Цената на сделката тогава бе 7,9 лева на акция.
Как ли ще успеят да осчетоводят това и да излязат на печалба??? И дали това е в цената на акцията??
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffВъпросният пакет бе купен от ЦКБ през март месец миналата година от предишния му притежател – Химимпорт АД, което е мажоритарен акционер в ЦКБ. Цената на сделката тогава бе 7,9 лева на акция.
не е препоръка
Коментар
-
Въпросният пакет бе купен от ЦКБ през март месец миналата година от предишния му притежател – Химимпорт АД, което е мажоритарен акционер в ЦКБ. Цената на сделката тогава бе 7,9 лева на акция.
Коментар
Коментар