Първоначално изпратено от kaloian
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от mechka 429Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от mechka 429Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от mechka 429Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от mechka 429Първоначално изпратено от Han Krum+- 5 ст. не ме размивай, а ти като си мечка бъди си такъв и чакай края на свевта
))))
За какво ми е да чакам, краят на света, като сигурното събитие, така или иначе ще се случи? Въпрос на време, Ханчо))))
))))))))))))))))))))))
))))))))))
))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от mechka 429Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от mechka 429Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от mechka 429Първоначално изпратено от Han Krum+- 5 ст. не ме размивай, а ти като си мечка бъди си такъв и чакай края на свевта
))))
За какво ми е да чакам, краят на света, като сигурното събитие, така или иначе ще се случи? Въпрос на време, Ханчо))))
))))))))))))))))))))))
))))))))))
))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от O2Ама все пак счетоводно
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от mechka 429Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от mechka 429Първоначално изпратено от Han Krum+- 5 ст. не ме размивай, а ти като си мечка бъди си такъв и чакай края на свевта
))))
))))))))))))))))))))))
))))))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от mechka 429Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от mechka 429Първоначално изпратено от Han Krum+- 5 ст. не ме размивай, а ти като си мечка бъди си такъв и чакай края на свевта
))))
))))))))))))))))))))))
))))))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2Ама все пак счетоводно
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaloianПървоначално изпратено от ghettoff........... Може това вече да е в цената.
ЦКБ са ми един голям Х. Но не им вярвам. Не може в рамките на 9 месеца да сключиш такава сделка със загуба 15 милиона. Няма банков мениджър, който да не може да предвиди подобно развитие. На отговорните лица трябва да се бият по 1000 тояги на голо, както казва Остапа. А ако не, то тогава има някаква игра и всичко е умишлено. И двата варианта нямаше да ме устройват ако бях акционер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от mechka 429Първоначално изпратено от Han Krum+- 5 ст. не ме размивай, а ти като си мечка бъди си такъв и чакай края на свевта
))))
))))))))))))))))))))))
Коментар
-
т. 3 вероятно е така, но не отговаря на въпроса на калоян, а именно защо продават дела си точно преди годишния отчет и защо на такава цена. Точки 1. и 2. не ми изглеждат аргументирани.
Първоначално изпратено от BGNПървоначално изпратено от kaloianинтересно защо са го продали. при такъв пазар виждам 2 причини:
1. или защото ЦКБ има отчаяна нужда от кеш
2. или имат инфо че ИХБЛ няма да го бъде и чистятКоментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от mechka 429Първоначално изпратено от Han Krum+- 5 ст. не ме размивай, а ти като си мечка бъди си такъв и чакай края на свевта
))))
))))))))))))))))))))))
Коментар
Коментар