IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Айъ
    В заеми (най-вероятно към свързани предприятия). Какво му е доброто?
    Няма значение, дали са към свъзани предприятия или не. То е ясно, че няма да си финансират свързаните предприятия под или на LIBOR в момента. По този начин ресурсите на банката ще бъдат по-добре използвани, което ще доведе до ръст на оперативната печалба на банката. Това са фактите, а иначе колко от тези пари са към свързани дружества, това аз и ти няма как да го знаем. Факт.

Коментар

• В заеми (най-вероятно към свързани предприятия). Какво му е доброто?

Коментар

• Първоначално изпратено от Айъ
        И заради отчета. Няма нищо хубаво в рязкото влошаване на ликвидността на банката.
        Ако разгледаш по-внимателно опп-то им ще видиш къде е отишъл кеша. Според мен това е добър индикатор за развитието на банката.

Коментар

• И заради отчета. Няма нищо хубаво в рязкото влошаване на ликвидността на банката.

Коментар

• ccb

Утре вероятно ще тестваме отново 0.8лв, ама надали заради отчета.[/img]

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
              Хе-хе, Ташунко, на печалба, казваш, го докараха и теб, викаш, не те измамиха и ти оправдаха очакванията
              Няма значение как ама го направиха Голема работа, ей Айде успех на всички спекуланти

Аха ша земат да ма зарадват Тимаджиите бледолики Ава важното е финикийците да са множат кат ония зайци помниш ли ги ка са клатеа тогаз .Ся са изгубиха тез гадини некъде

Коментар

• Утре може да тестваме нивото от 0.90 лева заради "прекрасния" отчет.

Коментар

• Хе-хе, Ташунко, на печалба, казваш, го докараха и теб, викаш, не те измамиха и ти оправдаха очакванията
                  Няма значение как ама го направиха Голема работа, ей Айде успех на всички спекуланти

Коментар

• Мдааааааа убава ще излезе банката Не ма измамиха и ша оправдаят доверието ми към тях.Има вероятност тази година да дублирам тук Па ако изиграем добре козовете със спекула мой и повече доходност да си докараме .Айде успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от ssss
                      За 9 м печалба 10.2 милиона. За годината 21.4 милиона...

За 9 месеца от операции с ценни книжа загуба 6.4 милиона. За годината печалба от операции с ценни книжа 6.9 милиона т.е. за последното тримесечие на 2008 печалба от 13 милиона от ценни книжа.

Нещо повече - през последните три месеца си е удвоила печалбата на годишна база.
                      не знам какви трябва да са били тези ценни книжа че баш последното тримесечие когато беше най-зле по пазарите такава печалба да ударят. може би на Марсиянската борса е имало ъп тренд и от там да са ?

Коментар

• За 9 м печалба 10.2 милиона. За годината 21.4 милиона...

T.e. през последните три месеца си е удвоила печалбата ...

За 9 месеца от операции с ценни книжа загуба 6.4 милиона. За годината печалба от операции с ценни книжа 6.9 милиона...

Т.е. за последното тримесечие на 2008 печалба от 13 милиона от ценни книжа...

Колко много многоточия...

Коментар

• ПП: Баланс и ОПП няма да коментирам, защото Мариян не иска да ми сложи снимка под името. Smile

ha ha ha )
                          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната
                            Първоначално изпратено от BOBAN1
                            Много интересно.....не сам професионален счетоводител....ама този резултат(не знам дали печалбата е ''куха") е доста внушителен...какво ли си викат чуждите инвеститори....

Че много яко се преебаха )) закривайки тук позиции)). Да не говорим че от 15.12 .2008 банката вдигна с 2% лихвите по всички действащи кредити )) и ремонтира напълно всички клонове и офиси ))

Дали тези акции дето ни ги продадоха ) по за стотинки ) после няма да си ги купуват двойно и тройно )

Абе те моите са на около левче средно.........нямам бърза работа... ще видим......поне 3г нямам намерение да ги барам.....пък до тогава....каквото сабя покаже.........и БФБ...

Коментар

• Оперативната печалба на банката е 16 675 хил. лв. Тези "други приходи" са си one off item, който трябва да се изключи от всеки уважаващ себе си анализатор, тъй като до момента не са се появявали. След това вадим Credit loss provisions 9 780 хил лева печалба преди данъци. Това го таксвате и виждате ~ колко е реалната печалба.

Този отчет е много по-добър от миналия. Банкта започва да генерира все повече приходи от оперативна дейност, като cost to income им се е подобрил през 4Q 2008 спрямо 3Q 2008. Хубав е отчета, като цяло според мен. Ъп ъп към 2та кинта.

ПП: Баланс и ОПП няма да коментирам, защото Мариян не иска да ми сложи снимка под името.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1
                                Много интересно.....не сам професионален счетоводител....ама този резултат(не знам дали печалбата е ''куха") е доста внушителен...какво ли си викат чуждите инвеститори....

Че много яко се преебаха )) закривайки тук позиции)). Да не говорим че от 15.12 .2008 банката вдигна с 2% лихвите по всички действащи кредити )) и ремонтира напълно всички клонове и офиси ))

Дали тези акции дето ни ги продадоха ) по за стотинки ) после няма да си ги купуват двойно и тройно )
                                Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

Working...
                                X