IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Айъ
    Ако искаш само градивна дискусия, 80% от хората ще спрат да пишат и по финансовите теми. Това е връзката. А и честно казано на мен ми харесва да има лирически отклонения, а дори и персонажи като Атила, Петър или Пепи
    Само, зако знаеш какъв беше форума през 2004 година... аз лично предпочитал форума от тогава от колкото сегашната клоака.

Коментар

• Ако искаш само градивна дискусия, 80% от хората ще спрат да пишат и по финансовите теми. Това е връзката. А и честно казано на мен ми харесва да има лирически отклонения, а дори и персонажи като Атила, Петър или Пепи

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
        Първоначално изпратено от Айъ
        Никола, нали ако се поддържа само градивна дискусия интереса към форума ще намалее и тълпата ще си търси нов форум. Така че никой няма да те пусне да модерираш, и с право
        Не виждм връзката. Повече нефинансови теми във финансов форум е равно на отлив от хора? :shock:
        помисли си над думите на Айъ
        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Никола, нали ако се поддържа само градивна дискусия интереса към форума ще намалее и тълпата ще си търси нов форум. Така че никой няма да те пусне да модерираш, и с право
          Не виждм връзката. Повече нефинансови теми във финансов форум е равно на отлив от хора? :shock:

Коментар

• Никола, нали ако се поддържа само градивна дискусия интереса към форума ще намалее и тълпата ще си търси нов форум. Така че никой няма да те пусне да модерираш, и с право

Коментар

Първоначално изпратено от wannarock
              Първоначално изпратено от Nikola
              Първоначално изпратено от M&A
              Туйто, банката като прави счетоводни печалби, ти по какъв начин печелиш? Дивидент ли очакваш, покачване на цената ли? Или по-висока ликвидационна квота. Защото по друг начин не се сещам акционер да печели от публично дружество.
              спокойно ще можеш да си купиш...стига се надъхва като разгонена немска овчарка...
              Стига де. Всеки може да си коментира каквото иска. Още повече, че коментарите на "Айъ" са доста смислени и подбуждат към градивна дискусия.
              смислени коментари и градивна дискусия тук не се толерират
              Това е защото Мариянчо не ще да ме направи модератор. Я да ме направи да видиш как всички ще пишат само смислени постове. Иначе знаеш, че се опитвам да подтиквам хората да мислят повече и да пишат смислени постове. Голям инат съм и няма да се откажа. :wink:
              знам те аз тебе
              направи си сайт и ще бъдеш модератор имам и още идеи

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                Първоначално изпратено от Nikola
                Туйто, банката като прави счетоводни печалби, ти по какъв начин печелиш? Дивидент ли очакваш, покачване на цената ли? Или по-висока ликвидационна квота. Защото по друг начин не се сещам акционер да печели от публично дружество.
                спокойно ще можеш да си купиш...стига се надъхва като разгонена немска овчарка...
                Стига де. Всеки може да си коментира каквото иска. Още повече, че коментарите на "Айъ" са доста смислени и подбуждат към градивна дискусия.
                Това е защото Мариянчо не ще да ме направи модератор. Я да ме направи да видиш как всички ще пишат само смислени постове. Иначе знаеш, че се опитвам да подтиквам хората да мислят повече и да пишат смислени постове. Голям инат съм и няма да се откажа. :wink:

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A

Коментар

Коментар

• Туйто, банката като прави счетоводни печалби, ти по какъв начин печелиш? Дивидент ли очакваш, покачване на цената ли? Или по-висока ликвидационна квота. Защото по друг начин не се сещам акционер да печели от публично дружество.

Коментар

• tuj-to, чудесен коментар!

Коментар

• Първоначално изпратено от ssss
                            Никола нещо за ОПР последното тримесечие и за годишното такова
                            Годишно разбира се.

Коментар

• Ей, Вие май забравяте, че това е банка! Това са най-силно регулираните дружества на пазара! Много по-сериозно отколкото публичните! БНБ им виси над главата и те и изпращат всеки месец отчетии наредби, не като публична компания на тримесечие, следят ги под лупа и въобще не могат да правят шмекерии, като едно търговско дружество! Ако има някой, чиито отчети да са истински това са банките!

А относно печалбата от ценни книжа - разковничето се крие в някаква директива, която прие Евросъюза, книжата на банките да се преместят до падеж със задна дата и всички натрупани загуби от тях със задна дата да се елиминират - така всички европейски банки си излъскаха отчетите последното тримесечие! Това бе направено за да не се стресират и без това наплашените паникьори, а загубата да бъде плавно абсорбирана чрез капитала им.....

А относно ликвидността, някой гледал ли е данните за банковата система на сайта на БНБ????? Че тя ЦКБ е 2 пъти по ликвидна! Кой дилетант мрънка по въпроса? Тия банки нали трябва лихвени приходи да вадят, БНБ още лихви не плаща, като имаш кеш какво правиш с него, радваш му се???????Имам чувството, че половината не осъзнават, че банките не са търговски дружества и съответно начина на разсъждение и анализ е тотално различен!

Като са продавали книжа на печалба - браво на тях. Парите нали са влезли в банката, да му мислят купувачите на тези книжа, ние като акционери на банката сме доволни - банката печели - ние печелим.

Иска ви се сега да падне на 0.8 за да си купите евтино, но според мен днес ще има изригване тук - всички големи ще купуват, а нека някакви малки да мрънкат, че гроздето е кисело.....

Отчета и състоянието на банката е перфектно, кой го интересува какви са данните на холдинги....тук се оценява банката!

Коментар

• Никола нещо за ОПР последното тримесечие и за годишното такова?

За тримесечието обща печалба 10 млн от която 13 милиона печалба от книжа. Тоест 3 милиона загуба от останалата дейност

За годината от 21.4 милиона печалба:
                                - 6 милиона печалба от книжа
                                - 14 милиона други приходи /прихода от цесията е тук/

то какъв е резлтата от останалата дейност?

Не е препоръка за покупко продажби на акции

Коментар

Working...
                                X