IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 24.11.2008 Виктор Иванов Мечкаров Изпълнителен директор Продава 5 555 0.930 5 166.15
    19.11.2008 Виктор Иванов Мечкаров Изпълнителен директор Продава 10 745 0.823 8 843.14
    18.11.2008 Тихомир Ангелов Атанасов Прокурист Купува 1 000 0.872 872.00
    18.11.2008 Тихомир Ангелов Атанасов Прокурист Купува 170 0.840 142.80
    18.11.2008 Тихомир Ангелов Атанасов Прокурист Купува 2 430 0.839 2 038.77
    18.11.2008 Тихомир Ангелов Атанасов Прокурист Купува 500 0.835 417.50
    18.11.2008 Тихомир Ангелов Атанасов Прокурист Купува 950 0.834 792.30
    18.11.2008 Тихомир Ангелов Атанасов Прокурист Купува 950 0.833 791.35
    18.11.2008 Тихомир Ангелов Атанасов Прокурист Купува 2 000 0.820 1 640.00
    17.11.2008 Виктор Иванов Мечкаров Изпълнителен директор Купува 5 555 0.900 4 999.50
    17.11.2008 Тихомир Ангелов Атанасов Прокурист Купува 30 1.015 30.45
    17.11.2008 Тихомир Ангелов Атанасов Прокурист Купува 300 1.018 305.40
    17.11.2008 Тихомир Ангелов Атанасов Прокурист Купува 670 1.020 683.40
    14.11.2008 Тихомир Ангелов Атанасов Прокурист Купува 250 1.072 268.00
    14.11.2008 Тихомир Ангелов Атанасов Прокурист Купува 750 1.073 804.75
    06.11.2008 Виктор Иванов Мечкаров Изпълнителен директор Продава 755 1.383 1 044.16
    31.10.2008 Тихомир Ангелов Атанасов Прокурист Купува 1 000 1.290 1 290.00
    31.10.2008 Тихомир Ангелов Атанасов Прокурист Купува 1 000 1.380 1 380.00
    31.10.2008 Виктор Иванов Мечкаров Изпълнителен директор Купува 11 500 1.280 14 720.00
    29.10.2008 Тихомир Ангелов Атанасов Прокурист Купува 1 000 1.500 1 500.00
    28.10.2008 Тихомир Ангелов Атанасов Прокурист Купува 1 000 1.520 1 520.00
    08.10.2008 Тихомир Ангелов Атанасов Прокурист Купува 300 2.300 690.00
    08.10.2008 Тихомир Ангелов Атанасов Прокурист Купува 200 2.275 455.00
    05.10.2008 Тихомир Ангелов Атанасов Прокурист Купува 60 2.399 143.94
    05.10.2008 Тихомир Ангелов Атанасов Прокурист Купува 50 2.400 120.00

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian
      Първоначално изпратено от JHB
      Интересна новина
      ...Прокурист на ТБ ЦКБ е продал 9 000 акции на банката на 8 и 9 декември 2008 г. на цени между 1,151 и 1,18 лв. за брой....

Какво ли знае прокуриста ,та да ги продаде на левче?
      е може да са му трябвали пари за нещо на човека - я екскурзийка, я жената го натиснала за нова кухня ....но пък в статията се вижда че търговията на шефовете е продажби при банките(и трите) и покупки при останалите........
      При БАКБ е покупка

Коментар

• Първоначално изпратено от JHB
        Интересна новина
        ...Прокурист на ТБ ЦКБ е продал 9 000 акции на банката на 8 и 9 декември 2008 г. на цени между 1,151 и 1,18 лв. за брой....

е може да са му трябвали пари за нещо на човека - я екскурзийка, я жената го натиснала за нова кухня ....но пък в статията се вижда че търговията на шефовете е продажби при банките(и трите) и покупки при останалите........

Коментар

• Интересна новина

Коментар

• И Айъ бих казал че ОТЧЕТА Е НЕЯСЕН, НО ДАЛЕЧ ПО-ДОБЪР не визирам изобщо печалбата , а останалите показатели.

Коментар

• Смятам, че отчета е супер и няма абсолютно никаква обосновка за ниската цена на акцията в момента. Радваме се или не на печалбата, банката показва ставбилни показатели на капиталова адекватност и ликвидност.

Това, което показаха за 9М беше доста зле, сегапоне нещата изглеждат добре. Разбира се, че може би имат трудности, но цялата истина се крие зад кредитното портфолио. А за съжълиние ние нямаме тази информация и няма смисъл да плюем и гадаем.

Коментар

• И вчера си казах мнението - отчета е преди всичко неясен, и далеч не добър. Приходите от лихви за годината растат с 18%, а разходите с 25%. Операциите с активи са си сделки от типа "от единия джоб в другия". Нещо което няма да стигне до акционерите, независимо дали се радвате на печалбата или не. Така че логично цената падна. Тя щеше да падне с толкова, дори и да бяха изкарали загуба. Просто никой сериозен инвеститор не гледа крайния резултат на такива компании, а какво се крие зад него.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1
                  Като гледам какво става днес при този отчет....представям си какво би било при загуба... примерно...2млн....не ми се мисли....

Хихихихи да ва голем смех

Коментар

• Като гледам какво става днес при този отчет....представям си какво би било при загуба... примерно...2млн....не ми се мисли....

Коментар

• Виждам, голяма дискусия е протекла вчера... според мен градивна!
                      Някои изказват добри аргументи, а други търсят под вола теле, само и само да стигнат до заключение, че цената трябва да пада.
                      Аз лично съм на страната на доволните от отчета. След сделките с ИХЛБЛ и ОДЕС се зачудих дали тази загуба (която така или иначе беше налице) няма да бъде покрита по някакъв начин. За щастие отговорът бе "да" и дори бе добавена и печалба!
                      Въпросът е от къде идва тя - специално тази от операциите с ценни книжа... както е писал някой от ... марсиянската борса ... едва ли:-) Ако можеше постоянно да знаем портфейла на банката щеше да си отговорим, но пък банката не е договорен фонд, че даже ако не се лъжа и ДФ не дават достатъчна инфо в кои ценни книжа са им активите.
                      Както и да е... важното поне за мен е, че банката се е разделила с доста от ценните си книжа, като за някои явно на доста прилична цена. А преоценките (в която и да е от двете посоки) така или иначе не радваха инвеститорите и съответно сега ще се обръща повече внимание на същинската банкова дейност на дружеството, за която виждам че се развива благополучно.

Коментар

• Може и да си прав. По принцип целия пазар е оувърсолд. Въпроса е дали банката няма да я завлече икономическата група, от която е част. Лично аз предпочитам да си купувам акции без такава група на шията

Коментар

• Аз лично очаквам акциите им да се качат не заради, "хубавия" отчет, а защото към момента акцията е препродадена. Отчета иначе не изненада никой.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                            Първоначално изпратено от Айъ
                            Първоначално изпратено от Nikola
                            Ако искаш само градивна дискусия, 80% от хората ще спрат да пишат и по финансовите теми. Това е връзката. А и честно казано на мен ми харесва да има лирически отклонения, а дори и персонажи като Атила, Петър или Пепи
                            Само, зако знаеш какъв беше форума през 2004 година... аз лично предпочитал форума от тогава от колкото сегашната клоака.
                            Да, но помоли Мариян да ти даде статистика колко е била посещаемостта тогава и колко сега
                            Посещаемостта корелира с оборота и интереса към борсата, а не с качеството на дискусията, защото тезата ти, че градивните дискусии оказват негативно влияние върху посещаемостта на форума е повече от абсурдно.
                            Добре нека да не спорим, темата освен това е за ЦКБ. Как мислиш, уиндоу дресинга ще помогне ли за покачване на цената?

Коментар

• Първоначално изпратено от Айъ
                              Първоначално изпратено от Nikola
                              Ако искаш само градивна дискусия, 80% от хората ще спрат да пишат и по финансовите теми. Това е връзката. А и честно казано на мен ми харесва да има лирически отклонения, а дори и персонажи като Атила, Петър или Пепи
                              Само, зако знаеш какъв беше форума през 2004 година... аз лично предпочитал форума от тогава от колкото сегашната клоака.
                              Да, но помоли Мариян да ти даде статистика колко е била посещаемостта тогава и колко сега
                              Посещаемостта корелира с оборота и интереса към борсата, а не с качеството на дискусията, защото тезата ти, че градивните дискусии оказват негативно влияние върху посещаемостта на форума е повече от абсурдно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola

Коментар

Working...
                                X