IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Финансовият министър на САЩ: Ако трябва, ще уволняваме банкови шефовеОт Дневник Последна промяна в 12:03 на 06 апр 2009, 79 прочитания, 0 коментара

Шефовете на американски банки, които са получили финансова помощ от държавата, може да изгубят ръководната си позиция по преценка на Вашингтон. Това предупреждение към банкерите отправи финансовият министър на САЩ Тимъти Гайтнър.

"Ако банките имат нужда от помощ да преживеят кризата, ще им я предоставим, като в същото време предпазваме парите на данъкоплатците. Ако има нужда от промяна в управлението на банките, ще я осъществим", заяви в интервю за CBS Гайтнър, цитиран от "Блумбърг".

Когато е трябвало да предприемем извънредни стъпки, сме сменяли директори", напомни още финансовият министър на САЩ.

Коментар

• След последния пакет вече стана ясно за какво става въпрос.

Коментар

• То ние сме и купувачи и продавачи - въпросът е, че днес всички минахме от едната страна на бариерата, а от другата няма кой да напсуваш. Ще го уравновесим.
        Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
          има продаващи
          когато почнат да се махат оферти, тогава ще сме обърнали тренда на 100%
          засега е само еуфория

е то ако няма продаващи, как ще си купиш

Коментар

• има продаващи
            когато почнат да се махат оферти, тогава ще сме обърнали тренда на 100%
            засега е само еуфория
            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• тук от дясно няма никой хахаха
              хитреци

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната
                не си чещете езиците тук под 2.4 .. няма смисъл )
                Ще ходя на море - и ще си чешам езика със сламката на коктейл на плажа, ще гледам и ТИМ-овете да са арендатори. Парите трябва да се въртят!

Коментар

• не си чешете езиците тук под 2.4 .. няма смисъл )

не е препоръка )
                  Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
                    Обаче бид-а е убийствен.
                    Ракетаааа!!!!
                    "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                      Първоначално изпратено от zhoro
                      1 ЛЕВ - Честото!
                      200К....също бива
                      Ще ги направим!

Коментар

• Първоначално изпратено от zhoro
                        1 ЛЕВ - Честото!
                        200К....също бива

Коментар

• 1 ЛЕВ - Честото!

Коментар

• Някакво тактично изкупуване или подкрепа на тренда ми ангажира окото. хехе!

Не препоръчвам нищо - само депозити във валута.

Коментар

• Днеска в това отношение CCB е отличник.

Коментар

• Обаче бид-а е убийствен.

Коментар

Working...
                                X