IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от wannarock
    не знам ама съм заложил на финансовите яко
    естествено не е препоръка
    То на излизане от кризата те ще са най-добре - изчистени от разходи и тн, по-добри инвестиции и като подложка на всичко сринатите им цени, заради твърде голям страх.

И от мен не е препоръка.
    Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
      Абе да не влизат пенсионките?
      Още съвсем малко и ще си прав. От ноември месец когато е излизането от борсата на много от инстиционалните инвеститори са минали ориентировъчно 6 месеца - зависи точно кой кога е излизал. Парите са им в депозити и сега лека полека ще почнат излизат от депозите и да слагат в акции. По моя преценка това ще са около 20% от тях. Месеца ще е интересен.

Не е препоръка за нищо.

Коментар

• Ама все още си има дебили....цената нагоре, а някой продължава да реди за 1/10 от стотинката

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
          не знам ама съм заложил на финансовите яко
          Препродадоха ги ПФ-тата, като явно не можаха да омерят риска свързан с оценката на банкови акции. Сега ще стане интересно, когато ги юрнат да показват доходност защото не могат да седят безучастно.

Коментар

• не знам ама съм заложил на финансовите яко
            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Абе да не влизат пенсионките?

Коментар

• Опа!, 50000 как хубаво светнаха на 0.975 - продадено!

Ооо! Ма то и едни 40000 има от в 0.971 в 10:49ч.

Ще има още значи

Коментар

• Ти така го каза, че то взе да връща
                  Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
                  Честито на всички хванали 20%-то движение. И ЦКБ и Пиб ще се качват и то доста. Просто пенсионките (големите) нямат акции тук и когато решат да влизат ще е много интересно. Успех на всички повярвали в бг банковата система.
                  Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Честито на всички хванали 20%-то движение. И ЦКБ и Пиб ще се качват и то доста. Просто пенсионките (големите) нямат акции тук и когато решат да влизат ще е много интересно. Успех на всички повярвали в бг банковата система.

Коментар

• сега са на ход специалистите да обяснят, че нещата не са точно такива
                      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Одитираната печалба на ЦКБ скочи със 191 хил. лв.
                        01 Април 2009 10:21
                        Одитираната печалба на Централна кооперативна банка АД към 31.12.2008 г. е в размер на 21.644 млн. лв. спрямо 20.094 млн. лв. година по-рано, сочи публикувания счетоводен отчет на банката. Повишението е със 7.7 процента.
                        В неодитирания си отчет, публикуван по-рано ЦКБ отчете печалба в размер на 21.453 млн. лв. или при одита положителният финансов резултат се е повишил леко, със 191 хил. лв. или 0.89 процента.

Коментар

• Голямото тръскане на клона мина преди месец и крушите бяха златни...
                          Сега май на някое прасе му се хапват гнили ябълки...

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                            Първоначално изпратено от 4i40
                            защо се натиска цената надолу не ми е ясно.....

Заради сертификатите им :-) Оказаха се временни :-)
                            А по-сериозно?...
                            Цената се натиска заради съответет интерес. И си мисля дали отново не са на преден план взаимоотношенията Хим-Булбанк?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
                              защо се натиска цената надолу не ми е ясно.....

Заради сертификатите им :-) Оказаха се временни :-)
                              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• защо се натиска цената надолу не ми е ясно.....

Коментар

Working...
                                X