IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от M5
    Днес май офертата на 730лв ще я изпълнят, тъй че който иска "евтино", за мен безбожно скъпо да се реди под нея...
    Не знам за тази, но тази на Капман за 1100 бр. я изпълниха.

Коментар

• Днес май офертата на 730лв ще я изпълнят, тъй че който иска "евтино", за мен безбожно скъпо да се реди под нея...

Коментар

• Още към 250 000 евро са дошли от Поликолор.Горе-долу по толкова идват на седмица-две.
        Life won't wait for you.

Коментар

Първоначално изпратено от skip
          Да върнем темата...

п.с - ...или всички доливат?
          Ммммм, реалността колега е друга, всички не доливат, а всички изливат...така се получава с рязките незслужени растежи...Все пак успех и дано не понесете големи загуби тук, очаквайки чудеса
          Радвам се че си пак тук приятелю ) Винаги когато се появиш цената тръгва нагоре.Задръж още малко да се опитам да купя още някоя друга бройка.Днес добавих още 10 ORGH но ми трябват още малко.Бъди жив и здрав ти си ми талисмана.

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
            Пропуснали сте една компанийка с около 39 000 акции.
            Ne sme q propusnali be Graham, tq e ot po-nelikvidnite i za tva reshih da ne q spomenavam
            Ей,туй Хидро като неродена,или като неоправена мома стана,ей Толкоз много да му/й/мислим хубавото, а то/тя/ така да се дърпат...

Коментар

• Пропуснали сте една компанийка с около 39 000 акции.
              Ne sme q propusnali be Graham, tq e ot po-nelikvidnite i za tva reshih da ne q spomenavam

Коментар

• Пропуснали сте една компанийка с около 39 000 акции.
                Life won't wait for you.

Коментар

Не ми трябва Бентли, имам си Мерцедес, Цедка, наскоро си го взех,е, не е най-новия, но е в отлично състояние. Над 25% от него си го избачках тук, на БФБто, и много му се кефя.Мога и да почерпя, но трябва да се докараш до Варна.
                  INOX, a kakvo ste kazesh za C-classata model 2007, unikalna e

Pozelavam ti da si q vzemesh
                  Благодаря ти, да ти се връща от сърце
                  С която марка и модел ти си решиш
                  Както са казали хората, с Божият благословия, с помощта на приятелите,на В.Захариев, и на СЕО-тата на ОЦКто,Фазера и Оргата-може и да стане

Коментар

• Не ми трябва Бентли, имам си Мерцедес, Цедка, наскоро си го взех,е, не е най-новия, но е в отлично състояние. Над 25% от него си го избачках тук, на БФБто, и много му се кефя.Мога и да почерпя, но трябва да се докараш до Варна.
                    INOX, a kakvo ste kazesh za C-classata model 2007, unikalna e

Pozelavam ti da si q vzemesh

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                      Първоначално изпратено от INOX
                      Първоначално изпратено от B.Graham
                      Аз тъкмо се наредих и изсипвачите спряха .Айде и на мене веднъж да ми провърви при изсипванията ,де.
                      Аз даже и не успях да се наредя щото нема кинти, нема-нема кинти
                      Ми като нямаш кинти няма да караш Бентли
                      Не ми трябва Бентли, имам си Мерцедес, Цедка, наскоро си го взех,е, не е най-новия, но е в отлично състояние. Над 25% от него си го избачках тук, на БФБто, и много му се кефя.Мога и да почерпя, но трябва да се докараш до Варна.

Коментар

• Първоначално изпратено от INOX
                        Първоначално изпратено от B.Graham
                        Аз тъкмо се наредих и изсипвачите спряха .Айде и на мене веднъж да ми провърви при изсипванията ,де.
                        Ми като нямаш кинти няма да караш Бентли
                        Life won't wait for you.

Коментар

Първоначално изпратено от skip
                          Да върнем темата...

п.с - ...или всички доливат?
                          Ммммм, реалността колега е друга, всички не доливат, а всички изливат...така се получава с рязките незслужени растежи...Все пак успех и дано не понесете големи загуби тук, очаквайки чудеса
                          Дано въобще не понесем никакви загуби!!! Все пак и на теб успех!
                          Някои кешират, други се пързалят....:-)

п.с - По повечето позиции изливат тези които преди 10 дни не вярваха, че мечетата идват, а усилено последните 2-3 сесии не ги пускат да си ходят!!! За нас обаче е добре! :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham

Коментар

• RESPECT for you, Franky, and god luck in OTZK&KAO&FAZER!
                              Улучих ли ?
                              +HDPAT, BSTR, CHIM, ORGH, MOSTS i nqkoi drugi nelikvidni kompanii, koito predpochitam da ne nazovavam

Ne e prpeoruka!

Коментар

Kato se ima v predvid, che golqma chast ot cobosite vzimat investicionni resheniq izcqlo na baza koi kupuva i koi prodava
                                Франки, шегуваш се))
                                Когато един купува, друг трябва да продава....други са май факторите))

Коментар

Working...
                                X