If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ммммм, реалността колега е друга, всички не доливат, а всички изливат...така се получава с рязките незслужени растежи...Все пак успех и дано не понесете големи загуби тук, очаквайки чудеса
Радвам се че си пак тук приятелю ) Винаги когато се появиш цената тръгва нагоре.Задръж още малко да се опитам да купя още някоя друга бройка.Днес добавих още 10 ORGH но ми трябват още малко.Бъди жив и здрав ти си ми талисмана.
Не ми трябва Бентли, имам си Мерцедес, Цедка, наскоро си го взех,е, не е най-новия, но е в отлично състояние. Над 25% от него си го избачках тук, на БФБто, и много му се кефя.Мога и да почерпя, но трябва да се докараш до Варна.
INOX, a kakvo ste kazesh za C-classata model 2007, unikalna e
Pozelavam ti da si q vzemesh
Благодаря ти, да ти се връща от сърце
С която марка и модел ти си решиш
Както са казали хората, с Божият благословия, с помощта на приятелите,на В.Захариев, и на СЕО-тата на ОЦКто,Фазера и Оргата-може и да стане
Не ми трябва Бентли, имам си Мерцедес, Цедка, наскоро си го взех,е, не е най-новия, но е в отлично състояние. Над 25% от него си го избачках тук, на БФБто, и много му се кефя.Мога и да почерпя, но трябва да се докараш до Варна.
INOX, a kakvo ste kazesh za C-classata model 2007, unikalna e
Аз тъкмо се наредих и изсипвачите спряха .Айде и на мене веднъж да ми провърви при изсипванията ,де.
Аз даже и не успях да се наредя щото нема кинти, нема-нема кинти
Ми като нямаш кинти няма да караш Бентли
Ммммм, реалността колега е друга, всички не доливат, а всички изливат...така се получава с рязките незслужени растежи...Все пак успех и дано не понесете големи загуби тук, очаквайки чудеса
Дано въобще не понесем никакви загуби!!! Все пак и на теб успех!
Някои кешират, други се пързалят....:-)
п.с - По повечето позиции изливат тези които преди 10 дни не вярваха, че мечетата идват, а усилено последните 2-3 сесии не ги пускат да си ходят!!! За нас обаче е добре! :-)
Коментар