пълна лъжа ече се тегли масово банкат работи нормално във форсмажорни обстоятелства, на човек в къщи бушон му изгори и се шашка пък каквмо остава след случилото се -вместо да правите сметки погледнете баланса на банката -от 1 млрд.лева общо активи едва 390 млн. са в кредити останалите до 1 млрд. са около 250 млн.лева в ценни книжа- държавни ценни книжа български, щатски и европейски - т.е ликвидни и около 250 млн.лева има на депозити в други банки - български, щатски и европейски първокласни банки - т.е платежоспособни, останалите около 100 млн. лева са парични средства което ще рече - касова наличност и средства по сметка в БНБ - сурпер ликвидни средства , коефициентите на ликвидност на банката са далеч по-високи от тези на всички банки от първа група Така че банката може да издържи споскойно на натиска и да се разплати с клиентите си без никакви заруднения
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ ДЗИ банк АД (RXB)
Collapse
X
-
Пичове, не карам насила никой да ми вярва!!!!
Споделям с вас лична информация.
Аз също имам акции на RXB. Не е вярно че всявам паника, просто излагам факти:
1. Има заповед от централата на ДЗИ банк да успокояват клиенти и да предотвратяват, доколкото е възможно тегления и преводи.
2. Във всички клонове на ДЗИ банк има масово закриване на сметки, и от вчера заявки за тегления за днес !!
3. От банката се опитват да убедят клиентите поне да не закриват сметките като си теглят парите.
4. От трезорите на ДЗИ банк се тегли масово
5. Инкасото на ДЗИ банк вече прилича на линейки - имат по сто курса на ден!!!!
Ако не вярвате е за ваша сметка, не съм длъжен да се доказвам на никой, само споделям информация от източника!
ДРУГ Е ВЪПРОСА ДАЛИ ВИ ИЗНАСЯ И ДАЛИ ИМАТЕ СМЕТКА ОТ ТАЯ РАБОТА.
А за успокоение може да си четете баланса на дружествата))
Моето лично мнение е, че ще съумеят да се изправят на крака, защото имат и ДЗИ от което да дърпат. Но тука идва момента с продажбата на банката....
Коментар
-
Anton Chigurh
Никакви тегления няма моля ви успокойте се. Каква е тази паника като умрял Кюлев? Да не би като умре Бил Гейтс акциите на MS ще се сринат? Банката си работи много добре развива се с много добри темпове. Трябва да сте щастливи, че ще можете да си напазарувате на тънката. Сметнете си P/BV EPS и P/E на банката по цена на акция 3.40 и ще ви стане хубаво. Аз лично си напълних вчера.
Коментар
-
Kakva e naistina taia panika
Ama tva bylgarite sme goliama panika i ne izpolzvame ratsionalno mozatsite si!! Kakvo kato e ubnit glavnia aktsioner??? Taia banka menidjari niama li si? Niakoi gledali kakvi sa pokazatelite na bankata? A i dori sled tova ubistvo e veroiatno i bydeshto prodavane na bankata! A i vsi4ki se izkazvat, 4e tova ubistvoi ima politi4eski smisyl i ne e raz4istvane na smetki. A i dnes pone minah pokrai 2 klona na bankata i nimashe nikakvi tylpi.
Коментар
Коментар