И аз така мисля. Днеска ако си прегледал пресата всеки един вестник пише колко добра банка е ДЗИ банк как и нараствали активите, колко добър и е мениджмънта и тн. Това според мен ще има много положителен ефетк.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ ДЗИ банк АД (RXB)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
Anton Chigurh
Не не съм и не смятам да излизам.
Коментар
-
Anton Chigurh
Re: Nikola
id2 просто споделям какво ми казаха хората. Решенията си ги взимам на база фундамент.
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от kifабе Ники днес ти е бил явно ден за трансфери - що не се обади да пообиколим заедно, да ти правя компанияДнеска беше доста добър ден. Следващия път ще се чуеме
:
Коментар
-
Anton Chigurh
Да проблемът е наистина огромен. След смъртта на Кюлев активите на ДЗИ Банк спаднаха с една врата и стъкло за една БМВ ХИКС 5-ца. Това накара множеството изпечени инвеститори да избягат от позоцията. Това наистина е сериозна причина. Днес бях в моя ИП да си взимам едни пари и обсъдихме тази позиция, бяха се наточили да пазаруват RXB и Ривиера.
Коментар
-
Anton Chigurh
Днеска се разходих до офиса им на Ангел Кънчев и центаралния им офис срещу руската църква. Влезнах вътре да си вкарам някой лев по сметката. За 20 мин бях там един не изтегли пари раздадоха 1-2 кредита и аз вкарах малко. Най-добре е човек сам да провери какво се случва а да не вярва на хорски приказки.
Коментар
Коментар