IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ ДЗИ банк АД (RXB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Разбирам , че тези 2000 на 4.63 са на пощенска!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
      Да, но дълбочината на търсенето е много ниска за да се продава голям пакет на котировка. Има ли някой, който сериозно да мисли, че Пощенска, Райфайзен или Инвестбанк са влезли с хиляди акции за да ги разкарат след няколко дена? Това на запад става, но на нашата "високоликвидна" борса е много трудна работа.
      Прав си аналгине. Но сигурен ли си, че въпросните банки са купували за собствена сметка, а не по поръчка на клиент? Не знам, нямам никакви сериозни аргументи, просто лошо предчувствие.......
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Dnes 87917- utre uup 5 leva

Коментар

• Да, но дълбочината на търсенето е много ниска за да се продава голям пакет на котировка. Има ли някой, който сериозно да мисли, че Пощенска, Райфайзен или Инвестбанк са влезли с хиляди акции за да ги разкарат след няколко дена? Това на запад става, но на нашата "високоликвидна" борса е много трудна работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
            и каква ще е далаверата след като купиха 500 т, а ще продадат 30-40 Т
            ако имаш предвид Биохим, Пощеска и Райфата ще си купят по-евтино
            след тези обеми се съмнявам, че играта е да има изсипване
            Както казах имам само лошо предчувствие. Виж по-долу разсъжденията на INSIDER-A. Ако някой иска да разкарва голям пакет като нищо може да направи няколко врътки напред назад за да избута цената и да се насъберат ордери. Въпроса е колко е търсената средна цена и какъв е обема на пакета. Ей това ако знаех щях да съм милионер -

Коментар

• и каква ще е далаверата след като купиха 500 т, а ще продадат 30-40 Т
              ако имаш предвид Биохим, Пощеска и Райфата ще си купят по-евтино
              след тези обеми се съмнявам, че играта е да има изсипване
              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Имам мрачни предчувствия, че чакат да се насъберат достатъчен обем ордери купува на средна цена 4-4.20 и тогава ще изсипят.

Коментар

• яка пичка, аз съм цар на дъната, но както вече писах имах проблем с излизането от позиция и затова смених стратегията. Новата, поне засега, се оказва доста по-успешна. RXB са ми на средна цена около 3.35 и то защото купих малко около 3.60.

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
                    На мен често ми се е случвало да изляза от дадена позиция на добра печалба, но акцията продължава да си расте и расте след това :-( Затова от известно време съм сменил стратегията: по-добре изтърви върха и продай когато взема да слиза надолу - в 90% от случеите ще си продал по-близо до топа, отколкото ако се опитваш да го нацелиш.
                    П.П. По тази позиция ми се струва, че върха е все още далече :-)
                    абсолютно си прав и на мен ми се е случвало да умирам от яд, още повече, когато не мога да вляза отново на добри цени, поздравления за стратегията
                    tya

Коментар

• който успява да купува на дъното и да продава на върха, нека ми се обади Аналгине, споко, по-добре да продаваш докато се вдига (по-лесно се намират купувачи), защото като пада може лесно да изтървеш влака, особено ако си се подплътил с по-сериозно количество. Успех!

Коментар

• Дано, дано ...
                        Че имам и друго на ум

Първоначално изпратено от algo
                        Защо се дигна така. Носи се слух, че ще ги купуват. Някой да е чувал нещо такова?
                        изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• На мен често ми се е случвало да изляза от дадена позиция на добра печалба, но акцията продължава да си расте и расте след това :-( Затова от известно време съм сменил стратегията: по-добре изтърви върха и продай когато взема да слиза надолу - в 90% от случеите ще си продал по-близо до топа, отколкото ако се опитваш да го нацелиш.
                          П.П. По тази позиция ми се струва, че върха е все още далече :-)

Коментар

• Защо се дигна така. Носи се слух, че ще ги купуват. Някой да е чувал нещо такова?

Коментар

• Dosega 82052 dali pak 6te minat 100000

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                                ibobob, i kak gostigna do tozi izvod
                                prosto li4no mnenie, nabludenia i malko opit... i optimizum.
                                Simply attempt to be fearful when others are greedy and to be greedy only when others are fearful

Коментар

Working...
                                X