Разбирам , че тези 2000 на 4.63 са на пощенска!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ ДЗИ банк АД (RXB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от аналгинаДа, но дълбочината на търсенето е много ниска за да се продава голям пакет на котировка. Има ли някой, който сериозно да мисли, че Пощенска, Райфайзен или Инвестбанк са влезли с хиляди акции за да ги разкарат след няколко дена? Това на запад става, но на нашата "високоликвидна" борса е много трудна работа.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Да, но дълбочината на търсенето е много ниска за да се продава голям пакет на котировка. Има ли някой, който сериозно да мисли, че Пощенска, Райфайзен или Инвестбанк са влезли с хиляди акции за да ги разкарат след няколко дена? Това на запад става, но на нашата "високоликвидна" борса е много трудна работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifи каква ще е далаверата след като купиха 500 т, а ще продадат 30-40 Т
ако имаш предвид Биохим, Пощеска и Райфата ще си купят по-евтино
след тези обеми се съмнявам, че играта е да има изсипванеHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от аналгинаНа мен често ми се е случвало да изляза от дадена позиция на добра печалба, но акцията продължава да си расте и расте след това :-( Затова от известно време съм сменил стратегията: по-добре изтърви върха и продай когато взема да слиза надолу - в 90% от случеите ще си продал по-близо до топа, отколкото ако се опитваш да го нацелиш.
П.П. По тази позиция ми се струва, че върха е все още далече :-)tya
Коментар
-
На мен често ми се е случвало да изляза от дадена позиция на добра печалба, но акцията продължава да си расте и расте след това :-( Затова от известно време съм сменил стратегията: по-добре изтърви върха и продай когато взема да слиза надолу - в 90% от случеите ще си продал по-близо до топа, отколкото ако се опитваш да го нацелиш.
П.П. По тази позиция ми се струва, че върха е все още далече :-)
Коментар
Коментар