Rxb za mene e edna ot malkoto pozicii,obre4ena na poskupwane,ne samo momentno,no nai-we4e w dulgosro4en plan./3-5 godini/Za towa az li4no pod 1000 akcii po poziciqta ne padam - w momenta sum s dosta powe4ko,no srednata mi cena e 3.67....................
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ ДЗИ банк АД (RXB)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Пепи моля те недей, че още те мисля за ХДПАТ.
Коментар
-
Anton Chigurh
Съжелявам за загубата ти netware5. И аз преживях същото и си взех ново кученце, което кръстих на старото. Помогна ми мнго да ти кажа честно.
Коментар
-
Колеги, благодаря за съчувствието.
Аналгине, когато ми е тъжно се разсейвам с разни умствени гимнастики и ставам леко параноичен. Та си мислех следното:
Представи си някой голям, който иска да си разкара пакета, ама не на 3.60. Разхвърля го между свои фирми и те почват да си го връткат напред-назад през няколко посредника докато надуят цената. Дългото чакане по тая позиция е изнервило пазара и всички почват да си мислят, че най-сетне е дошъл дългогочаквания ден. Натрупват се ордери купува и големия разтоварва на котировка, когато реши, че средната цена му е достатъчна. Такива ми ти работи.... Ама щом са купували за своя сметка, сигурно не съм прав.
Хайде, аз изчезвам да се разсея с работа, че борсата затвори...(:He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
netware5, това за кучето е гадна работа, но тези рани само времето ги лекува. И аз съм го преживял, затова ти съчувствам най-искренно.
В момента прегледах офертите купува. Инвестбанк имат за над 50000 за собствена сметка, но това не е никак показателно. Какво значение има дали купуват за своя или за чужда сметка. Още повече, че ако желаят винаги могат да си заметат следите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaИзведнъж се напълни с любители на ДЗИ Банк.
На Гергьовден почина Бари - любимото ми куче, почти на 14 години. И сега просто гледам какво става на борсата и се мъча да разсея мрачните си мисли с други мрачни мисли.
Празни мисли на един празен човек......(:He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Donikaа може и да предприемат друга тактика-директно да поливатSimply attempt to be fearful when others are greedy and to be greedy only when others are fearful
Коментар
-
Anton Chigurh
Изведнъж се напълни с любители на ДЗИ Банк.
Коментар
Коментар