IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ ДЗИ банк АД (RXB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Rxb za mene e edna ot malkoto pozicii,obre4ena na poskupwane,ne samo momentno,no nai-we4e w dulgosro4en plan./3-5 godini/Za towa az li4no pod 1000 akcii po poziciqta ne padam - w momenta sum s dosta powe4ko,no srednata mi cena e 3.67....................
    Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• Ники, няма, при ХДПАТ има вече светлина в тунела, абе и вие доста бяхте залежали в рхб-то, ама нищо де бъдещето е пред нас. :-)

Коментар

• Не Смърфи няма и не съм имал намерение.

Коментар

• Пепи моля те недей, че още те мисля за ХДПАТ.

Коментар

• Пепи, ти сега да не вземеш да скочиш при нас.
            Може вече да е късно.
            Умната !!!

Коментар

• Съжелявам за загубата ти netware5. И аз преживях същото и си взех ново кученце, което кръстих на старото. Помогна ми мнго да ти кажа честно.

Коментар

• Според мен причина за това раздвижване е предстоящо вдигане на капитала ! :-) Нямам акции, тюф да му са не види, ама тези варанти бяха като капак, от къде да знае човек. :-)

Коментар

• Колеги, благодаря за съчувствието.

Аналгине, когато ми е тъжно се разсейвам с разни умствени гимнастики и ставам леко параноичен. Та си мислех следното:

Представи си някой голям, който иска да си разкара пакета, ама не на 3.60. Разхвърля го между свои фирми и те почват да си го връткат напред-назад през няколко посредника докато надуят цената. Дългото чакане по тая позиция е изнервило пазара и всички почват да си мислят, че най-сетне е дошъл дългогочаквания ден. Натрупват се ордери купува и големия разтоварва на котировка, когато реши, че средната цена му е достатъчна. Такива ми ти работи.... Ама щом са купували за своя сметка, сигурно не съм прав.

Хайде, аз изчезвам да се разсея с работа, че борсата затвори...(:
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• sorry too...

Коментар

• netware5, това за кучето е гадна работа, но тези рани само времето ги лекува. И аз съм го преживял, затова ти съчувствам най-искренно.
                      В момента прегледах офертите купува. Инвестбанк имат за над 50000 за собствена сметка, но това не е никак показателно. Какво значение има дали купуват за своя или за чужда сметка. Още повече, че ако желаят винаги могат да си заметат следите.

Коментар

• сори пич...
                        знам за какво говориш ...
                        ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                          Изведнъж се напълни с любители на ДЗИ Банк.
                          Не съм любител на ДЗИ Банк, Никола. Нямам акции и не съм имал.
                          На Гергьовден почина Бари - любимото ми куче, почти на 14 години. И сега просто гледам какво става на борсата и се мъча да разсея мрачните си мисли с други мрачни мисли.

Празни мисли на един празен човек......(:
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• За собствена са купували, netware5.Споко...

Коментар

• Първоначално изпратено от Donika
                              а може и да предприемат друга тактика-директно да поливат
                              produljenie na sluh-a ... nqkuv fond koito se kazva DE Shaw capital (ili partners)... za sujalenie vse ochte nishto sigurno.
                              Simply attempt to be fearful when others are greedy and to be greedy only when others are fearful

Коментар

• Изведнъж се напълни с любители на ДЗИ Банк.

Коментар

Working...
                                X