И пак са гладни, а чевермето са го оглозгали......
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фазерлес АД (FZLS / FZLES)
Collapse
X
-
За мен нищо особено тук. Големите рентабилности и маржини са се свили на 5% печалба от приходи.
Ударени са от кризата, така, както повечето други и докато не се разчисти тази гадна криза, може би и резултатите ще са от този род - слабички, спрямо миналогодишните. Изволнили са сума ти народ, мъка.
Не е препоръка.търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от ATILAПървоначално изпратено от B.GrahamSEB и Danske окончателно са си отишли.Да се надяваме че е за добре.
Голяма разсипия направиха....
За другото...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILAПървоначално изпратено от B.GrahamSEB и Danske окончателно са си отишли.Да се надяваме че е за добре.
Голяма разсипия направиха....Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧКакво става , защо никой не търгува тук ? Да не би да се чака отчета ?
Отчета за полугодието ще бъде удвоения отчет за тримесечието, сиреч нищо различно.
Един сипва гювеч и заради това се чака ще има ли още.Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Re: Благодаря за предложението
Първоначално изпратено от DN51Мерси, ще го имам предвид за вбъдеще : )
Търсих браншовата организация в интернет, но не намерих нито сайт нито телефон (поне тази с председател Дачев). Май това с показателите за сектора няма да ми се получизатова мисля да използвам Лесопласт за сравнение.
P.S. Още няколко въпроса - ликвидна ли е търговията с акции (и била ли е ликвидна преди спада на борсата октомври 2007) и вярно ли е че ниският капитал пречи (и/или е пречел преди спада през 2007) на повишаването на ликвидността на търговията на акциите на борсата.
И, кои от добрите показатели на дружеството (в момента) могат да му помогнат да смекчи ефектите от кризата (фин.автономност, напр?)
Благодаря предварително.
Коментар
Коментар