IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фазерлес АД (FZLS / FZLES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И пак са гладни, а чевермето са го оглозгали......

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti
      Пенсиите показват групов апетит тук.
      Пенсиите на ING и ДСК,фондовете на ОББ и ПИБ/ПФБК ...
      Life won't wait for you.

Коментар

• Пенсиите показват групов апетит тук.

Коментар

• За мен нищо особено тук. Големите рентабилности и маржини са се свили на 5% печалба от приходи.
          Ударени са от кризата, така, както повечето други и докато не се разчисти тази гадна криза, може би и резултатите ще са от този род - слабички, спрямо миналогодишните. Изволнили са сума ти народ, мъка.
          Не е препоръка.
          търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
            Първоначално изпратено от ATILA
            Първоначално изпратено от B.Graham
            SEB и Danske окончателно са си отишли.Да се надяваме че е за добре.
            Оказа се, че Данске е "секирата" за много компании на БФБ!

Голяма разсипия направиха....
            дали те продаваха в сесиите, когато очаквахме ръст?
            Като цяло балтийците бяха фактор да постигнем тези нива по много позиции, всяко зло за добро

За другото...

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
              Първоначално изпратено от B.Graham

дали те продаваха в сесиите, когато очаквахме ръст?
              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham

Коментар

• Дружеството е добро според мен, те си знаят, но мерси от такива съакцонери ако съм вътре.

372

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                    аз ги изпреварих
                    не е препоръка
                    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• SEB и Danske окончателно са си отишли.Да се надяваме че е за добре.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
                        Какво става , защо никой не търгува тук ? Да не би да се чака отчета ?
                        Отчета за полугодието ще бъде удвоения отчет за тримесечието, сиреч нищо различно.
                        Споко, бе.
                        Един сипва гювеч и заради това се чака ще има ли още.
                        Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Какво става , защо никой не търгува тук ? Да не би да се чака отчета ?
                          Отчета за полугодието ще бъде удвоения отчет за тримесечието, сиреч нищо различно.

Коментар

• Re: Благодаря за предложението

Първоначално изпратено от DN51
                            Мерси, ще го имам предвид за вбъдеще : )
                            Търсих браншовата организация в интернет, но не намерих нито сайт нито телефон (поне тази с председател Дачев). Май това с показателите за сектора няма да ми се получи затова мисля да използвам Лесопласт за сравнение.
                            P.S. Още няколко въпроса - ликвидна ли е търговията с акции (и била ли е ликвидна преди спада на борсата октомври 2007) и вярно ли е че ниският капитал пречи (и/или е пречел преди спада през 2007) на повишаването на ликвидността на търговията на акциите на борсата.
                            И, кои от добрите показатели на дружеството (в момента) могат да му помогнат да смекчи ефектите от кризата (фин.автономност, напр?)
                            Благодаря предварително.
                            може да погледнеш за сравнението и алфа ууд от публичните компании.

Коментар

• Каква е причината да няма сделки с Фазера от 16.Юли? Не съм влизал отдавна, да не би да има някакво времнно спиране на търговията ?

Коментар

• Едва ли някой очаква добър отчет
                                Но факта е, че са едини от малкото които не са оплетени от банкови заеми и трябва никога да не се оплитат.

Коментар

Working...
                                X