Първоначално изпратено от No money, no credit
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фазерлес АД (FZLS / FZLES)
Collapse
X
-
Благодаря за предложението
Мерси, ще го имам предвид за вбъдеще : )
Търсих браншовата организация в интернет, но не намерих нито сайт нито телефон (поне тази с председател Дачев). Май това с показателите за сектора няма да ми се получизатова мисля да използвам Лесопласт за сравнение.
P.S. Още няколко въпроса - ликвидна ли е търговията с акции (и била ли е ликвидна преди спада на борсата октомври 2007) и вярно ли е че ниският капитал пречи (и/или е пречел преди спада през 2007) на повишаването на ликвидността на търговията на акциите на борсата.
И, кои от добрите показатели на дружеството (в момента) могат да му помогнат да смекчи ефектите от кризата (фин.автономност, напр?)
Благодаря предварително.
Коментар
-
Re: Показатели
В статистиката срещу една значителна сума ще ти изготвят справка. Официално имам предвид.
Първоначално изпратено от DN51Здравейте,
трябват ми показатели за сектора (дървообработка) - ликвидност, рентабилност, капиталова адекватност, коеф.на задлъжнялост и коеф.на фин.автономност и подобни. По принцип такива трябва да има в браншовите организации или в статистиката, но не ги намирам. Ако някой може да помогне, ще съм му задължена. Благодаря предварително.Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
Показатели
Здравейте,
трябват ми показатели за сектора (дървообработка) - ликвидност, рентабилност, капиталова адекватност, коеф.на задлъжнялост и коеф.на фин.автономност и подобни. По принцип такива трябва да има в браншовите организации или в статистиката, но не ги намирам. Ако някой може да помогне, ще съм му задължена. Благодаря предварително.
Коментар
Коментар