IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фазерлес АД (FZLS / FZLES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от No money, no credit
    Тук някой да не е чел отчета?
    евалата, ако е успял.

Коментар

• Тук някой да не е чел отчета?
      Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Damodaran
        Първоначално изпратено от Крум Савов
        Мечетата ни пораздрусаха леко днес Аз си боцнах още едни 50 бройки, пък да видим какво ще става!

... Тук нещата не стоят въобще добре!

Не е препоръка за покупко - продажба.
        окакаха се, то се вижда.
        не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          Първоначално изпратено от Damodaran
          И що така?
          Някой изцапа гащи ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Damodaran
            И що така?
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Крум Савов
              Мечетата ни пораздрусаха леко днес Аз си боцнах още едни 50 бройки, пък да видим какво ще става!

Не е препоръка за покупко - продажба.

Коментар

• Мечетата ни пораздрусаха леко днес Аз си боцнах още едни 50 бройки, пък да видим какво ще става!

Коментар

• Благодаря за предложението

Мерси, ще го имам предвид за вбъдеще : )
                  Търсих браншовата организация в интернет, но не намерих нито сайт нито телефон (поне тази с председател Дачев). Май това с показателите за сектора няма да ми се получи затова мисля да използвам Лесопласт за сравнение.
                  P.S. Още няколко въпроса - ликвидна ли е търговията с акции (и била ли е ликвидна преди спада на борсата октомври 2007) и вярно ли е че ниският капитал пречи (и/или е пречел преди спада през 2007) на повишаването на ликвидността на търговията на акциите на борсата.
                  И, кои от добрите показатели на дружеството (в момента) могат да му помогнат да смекчи ефектите от кризата (фин.автономност, напр?)
                  Благодаря предварително.

Коментар

• Re: Показатели

В статистиката срещу една значителна сума ще ти изготвят справка. Официално имам предвид.
                    Първоначално изпратено от DN51
                    Здравейте,
                    трябват ми показатели за сектора (дървообработка) - ликвидност, рентабилност, капиталова адекватност, коеф.на задлъжнялост и коеф.на фин.автономност и подобни. По принцип такива трябва да има в браншовите организации или в статистиката, но не ги намирам. Ако някой може да помогне, ще съм му задължена. Благодаря предварително.
                    Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Показатели

Здравейте,
                      трябват ми показатели за сектора (дървообработка) - ликвидност, рентабилност, капиталова адекватност, коеф.на задлъжнялост и коеф.на фин.автономност и подобни. По принцип такива трябва да има в браншовите организации или в статистиката, но не ги намирам. Ако някой може да помогне, ще съм му задължена. Благодаря предварително.

Коментар

• Дали си заслужава напъна ?!

Коментар

• Спекулантчета пуснете някоя акциика ) от взетите на 25 ) стига сте се стискали ) .
                          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Когато са в размер на 3-4 стотинки, трудно може да направи впечатление на някой Пък и, откакто е въведена XETRA, не са много компаниите, които разпределят дивиденти :lol:
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                              Това, струва ми се, пак е препратка към този чл. 50 от Правилника на БФБ, който цитирах тази сутрин
                              Сигурно, но досега не бях забелязал да се мени цената след дивидент.

Коментар

• Това, струва ми се, пак е препратка към този чл. 50 от Правилника на БФБ, който цитирах тази сутрин
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X