IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Слънчев бряг АД (SLB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham
    Първоначално изпратено от netware5
    Въпросът сега е какво ще се случи в понеделник? Дали ще сме пак на макса (около 27.70 по мои сметки) или не?

Някакви идеи?

P.S. Днес се отървах от пакета си в HSLB. Сигурно ще расте още, но ми писна от ниската ликвидност, а пакета беше събиран дълго време и по малко, но накрая стана твърде голям за тая ниска ликвидност. Но SLB си го държа още
    netware5 туризма май ти е голяма слабост ?
    Не бих казал, защото имам диверсифициран портфейл от 10 дружества (преди продажбата на HSLB днес), от които само три са свързани с туризма (ALB, SLB, HSLB), т.е. днес вече останах с 9 дружества от които две туристически

Всъщност към момента структурата е следната:

ДФ - 16.2%
    АДСИЦ - 8.15%
    холдинги - 15.1%
    банки - 3.25%
    индустрия - 37.7%
    туризъм - 19.6%

плюс малко кеш - около 5% от пазарната капитализация на горния портфейл.
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
      Въпросът сега е какво ще се случи в понеделник? Дали ще сме пак на макса (около 27.70 по мои сметки) или не?

Някакви идеи?

P.S. Днес се отървах от пакета си в HSLB. Сигурно ще расте още, но ми писна от ниската ликвидност, а пакета беше събиран дълго време и по малко, но накрая стана твърде голям за тая ниска ликвидност. Но SLB си го държа още
      netware5 туризма май ти е голяма слабост ?
      Life won't wait for you.

Коментар

• Въпросът сега е какво ще се случи в понеделник? Дали ще сме пак на макса (около 27.70 по мои сметки) или не?

Някакви идеи?

Коментар

• 117 са винаги много добре информирани Някой репортер ще да ги е светнал

Коментар

• кажи япончо, защо мислиш така
            дали кешът е много или фрии флота е малко

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
              Да напомня отново за следващата седмица:

Първоначално изпратено от Poncho
              Който превари, той ще разтовари!
              И що така мислиш?

Коментар

• Да напомня отново за следващата седмица:

Първоначално изпратено от Poncho
                Който превари, той ще разтовари!

Коментар

• Ей сега се започва едно родео.

Коментар

• За мен това е поредния подарък.Тия една сделка не са направили и стига с тези отложени плащания 5-10г ,покрай това дружество хората милионери станаха .Чудя се дали са се разбрали с Холдинга ако ли не ще има цирк отново .
                    "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• В този случай мажоритара(Държавата) със 75% че наложи решението на СД.Не ви ли се вижда ниска тази цена при тези условия?В отчта стойността на машини и съоръжения е 62 мил.,като махнем 38 м. за ЕРП,остава 24 м.,но това е само за ВиК,а терените(тротоари,улици,зелени площи)?Харизват го на общината при тези условия,а и ликвидния проблем си остава,щото явно ЕРП-то няма да се продаде тази година.Продажбата трябва да се гласува на ОСА,като държавата няма право на глас,на това ОСА явно няма да стане,а едва ли ще има друго тази год.
                      В "Дневник споменават за евентуална бъдеща приватизация,което също не е добре според мен.Тука си трябва бърза ликвидация и всеки от където е,ама няма да има лапане за чиновниците....

Коментар

• бяла врана - ха-ха, като излезе инфо почва спекула, но винаги ще се намери някой да има неудовлетворени претенции в нощта преди общотото събрание и то не е в състояние да вземе решение. това си е баш ново химко.

Коментар

• Първоначално изпратено от harry potter
                          Евала на хората в тва дружество!!

Цената на акцията реагира едва след като инфото за продажба на активи излезе официално.
                          Не знам вашето мнение по въпроса, но това мисля, че е рядкост на нашата славна борса.
                          Да, наистина са бяла врана на родната борса!

Коментар

• Евала на хората в тва дружество!!

Цената на акцията реагира едва след като инфото за продажба на активи излезе официално.
                            Не знам вашето мнение по въпроса, но това мисля, че е рядкост на нашата славна борса.

Коментар

• lawyer, само чe не си прочел както трябва - вместо ЕРП както говореше сутринта сега продават инфраструктурата
                              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
                                На мен тук са ми първите ,няма продаване в рамка и на стената
                                Ех, и на мен са ми от първите, купени дебело по време на февруарската еуфория на 2005 Тогава бях още аджамия... Имах възможност да ги продам с прилична печалба на два пъти, ама пуста алчност - бях си втълпил, че ей сегинка ще продадат ЕРП-то и ще ударят 40. Сега се чудя докъде да разреша на алчността да се разпростре....

Колеги, дайте прогнози - 25, 30, 40.... Утре може и да стане някоя сделка на 22.113 ако някой инвеститор се успи и не си оттегли навреме ордера продава...

Коментар

Working...
                                X