IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Слънчев бряг АД (SLB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от toyaga
    не е необходимо да се получат парите веднага при ликвидация, ще има да се взема. този lawyer много ги чува нещата
    Не бе, просто бях в "едно ведомство" и един служител изпусна една папка и аз, без да искам, погледнах в листовете.

Коментар

• На мен тук са ми първите ,няма продаване в рамка и на стената
      "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• не е необходимо да се получат парите веднага при ликвидация, ще има да се взема. този lawyer много ги чува нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от Vangelis
          Защо се тревожите толкова за разсроченото плащане? Ако има воля за ликвидация това вземане винаги може да се продаде с известна отстъпка (6-7% на годишна база).
          Да бе да, 6-7 % отстъпка, че кой ще се излъже на такава глупост. Ако вкара даже в банка тези 38 млн ще изкара по 6 % годишно или над 30 % доходност. Ако го продадат сега това вземане ще могат да вземат най-много 70 % от сумата. Вариант който е никак не е лош за акционерите, защото докато чакат тук да вземат на порции тези пари като дивиденти, другите акции ще са в небесата.

Коментар

• Сега е ред и на HSLB. Там обаче фрий флоута е малък и ще има яко екшън
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Защо се тревожите толкова за разсроченото плащане? Ако има воля за ликвидация това вземане винаги може да се продаде с известна отстъпка (6-7% на годишна база).

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                Абе не знам ще крадат ли, ще се хрантутят ли, ама като гледам какви оферти се наредиха на макса за утре, хич не се чувствам прецакан като миноритарен акционер А до преди няколко часа точно така се чувствах
                Това казавам.Прави капиталова печалба и бегай .Който разчита да му дадат дивидент от тия незнамсиколко милиони ..... ще остане с пръст в уста
                Life won't wait for you.

Коментар

• Абе не знам ще крадат ли, ще се хрантутят ли, ама като гледам какви оферти се наредиха на макса за утре, хич не се чувствам прецакан като миноритарен акционер А до преди няколко часа точно така се чувствах
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• ще ходи ли някой на събранието ?Хич не ми харесва тая работа да вземат да го ликвидират най накрая .Нас дребните рибки кой ли ни брой ама поне мога да си направя кефа като не се съглася .
                    "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• ех че добре си я наредиха тази ясличка политиците-говеда
                      още 5 г. ще ги хрантути

нямам акции, просто ме е яд как прецакват миноритарите тук

Коментар

• Първоначално изпратено от Nicki
                        Според мен хич не е лоша сумата, само не ми харесва начина по който ще се плати - на 5 годишни вноски.....така ще имат време да я изхарчат гадовете и за дивиденти я остане я не.....
                        Ще я вкарат в "инфраструктура".И да, няма да остане за дивидент или ликвидационна квота.Който успее да направи капиталова печелба успее, който не .........
                        Life won't wait for you.

Коментар

• к.к. Слънчев бряг става жк. Слънчев бряг - град Несебър
                          с други думи Несебър става 3-я по големина град в България ))
                          на мен ми прави впечатление, че цената е доста близка до цената за ЕРП.
                          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Според мен хич не е лоша сумата, само не ми харесва начина по който ще се плати - на 5 годишни вноски.....така ще имат време да я изхарчат гадовете и за дивиденти я остане я не.....

Коментар

• Който превари, той ще разтовари!

Коментар

• тези 38 милки евтино или скъпо е? 5 години ли още ще се хрантутят, поне като махнат инфарструктурата да махнат раходите за персонал а да останат само производствените. аки и ерпто замине - ликвидационен дял трябва да е към 40. какво мислите

Коментар

Working...
                                X