IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вамо АД (VAMO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И може да си пишеш в тази тема:

http://forum.investor.bg/viewtopic.p...EB%E8%F7%ED%E8

Там може да получиш някаква оферта за тях

Коментар

• Какво да се случва - нищо. Имаш си ги, само дето няма да можеш да ги търгуваш свободно на БФБ и няма да имаш почти никаква информация какво се случва с предприятието.

Коментар

• Pri otpisvane na drujestvoto ot publi4niq registar,kakvo se slu4va s neprodadenite akcii?

Коментар

• Първоначално изпратено от komm
          Uvajaemi gospoda! Molq da mi obqsnite kakvo 6te se slu4i sled kato sroka za izkupuvane na akciite izte4e?
          Търговият предложител (мажоритарят) ще предприеме действия за отписване на ВАМО от регистъра на публичните дружества.

Коментар

• Uvajaemi gospoda! Molq da mi obqsnite kakvo 6te se slu4i sled kato sroka za izkupuvane na akciite izte4e?

Коментар

• благодаря на всички които ми отговориха.нямате си на представа колко съм радостен от това.аз съм един от хората които получих писмо от инвестиционен посредник с предложение да ми изкупят акциите.а аэ бях забравил че имам такива.затова като се разрових в моите документи ги намерих доста надълбоко;все пак са отлежавали почти десет години.затова реших да вляза в интернет за да видя какво става и попаднах на вас.безкрано съм радостен,че се опитвате да създадете гражданско общество и знайте,че аз изцяло ви подкрепям.но мисля,че за този случай е малко късно.аз имам друго предложение.българия ,вече като член на европейския съюз има така наречения ограничен суверинитет,като всички останали държави членки.доколкото ми е известно брюксел е възложил на дойче банк да управлява финансите на обединена европа.но представа си нямам кой и как контролира националните борси и националните комисий за финансов надзор.смятам че тяхната намеса в случая ще е по ефективна.ако някой може да ме ориентира в ситуацията ще съм му безкрайно благодарен.

Коментар

• Ето това е справедливо търгово
                Life won't wait for you.

Коментар

• Търговото за Електрометал е на цена от 18.95 лв.
                  (ELMET)
                  05.04.2007 17:27

Химимпорт Петрол АД възнамерява да отправи търгово предложение към останалите акционери на Електрометал АД-Пазарджик на цена от 18.95 лв., съобщи БФБ - София.

Предложителят (пряко и чрез свързани лица) притежава 26 930, или 83.356% от капитала на дружеството.

Обект на търговото предложение са 5 377 акции, като КФН все още не е взела отношение към предложението.

В средата на март в блокови сделки Химимпорт Петрол АД придоби 83.36% от капитала на Електрометал. Цената на акция при сделката бе също 18.95 лв. за брой, като общата стойност на двете сделки е 509 хил. лв.

Продавач на 49% от капитала на Електрометал бе отразен Холдинг Нов Век АД, докато останалите 34.36% бяха прехвърлени от Финанс Консултинг ЕАД.

Химимпорт Петрол АД се притежава от Спарг ООД, притежаващо 34% от капитала, докато Мустанг-Холдинг и Химимпорт имат по 33 на сто.

Електрометал АД-Пазарджик е с капитал от 64 614 лв., разпределен в 32 307 акции с номинална стойност от 2 лв. Дружеството приключи 2006 г. с нетна печалба от 37 хил. лв., спрямо загуба от хиляда лева за 2005 г.

Акциите на дружеството се търгуваха за последно по време на търговската сесия от 24 ноември 2006 г. на цена от 3.65 лв. за брой. Оферта за покупка има на нива от 4.75 лв., но няма въведени оферти за продажба.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                      Първоначално изпратено от nick56
                      деца аз съм стар. завършил съм специалност двг във варна преди много години. не съм наясно с много неща. затова ви питам как се оценява интелектуалната собственност която притежава една компания под формата на ноу хау ,включително и технологии.знаете ли колко труд изисква превръщането на инчовата система на двигателите "перкинс" в метрична. тези технологии продаваеми ли са и имат ли стойност? може ли някой да ми отговори една акция колко земя притежава в регулация?
                      zemqta moje da se smetnem, a drugoto e qsno ako si platil pove4e ot balansa - v polojitelna reputaciq go pishesh.. vsi4ki q mrazim tazi grafa osobenno schetovodstvoto. Pazara dyrji smetka za tezi raboti de ;
                      ) sorry za Latinicata
                      Като стана въпрос за репутацията, в една друга фирма навремето, една колежка беше писала в баланса срещу перото „Положителна репутация” – „ДА !”.

Горката, не можела да допусне, че работи във фирма с лоша репутация ))

Коментар

• Не разбирам защо говорите само за земята на Вамо. Вамо имат и висога сграда, която много лесно може да се превърне във бизнес сграда. Справка Антим Тауър в София. За земята въобще не коментирам. Наистина ще бъдат направени още доста инвестиции, но на фона на всички тези инвестиции е гавра да се предлага такава ниска цена на търгово.
                        Притежавам акции на Вамо.

Коментар

• Имам акции на VAMO, не ми харесва цената, но поне е спазен закона, докато търговото при Енергия АД е най-незаконното което е минавало през КФН.
                          Търговото ще го пуснат със сигурност.Варианта да видим цена около 42 лв. е от КФН да решат да спазят проекто промените в закона.
                          Има Асоциация на Инвеститорите в България, дайте да помислим как да се събуди това сдружение, защото всеки който пусне писмо до КФН го грози глоба за манипулиране на пазара.((((

Пак казвам, имам акции на ВАМО, тепърва почват отписванията, така че трябва да се помисли за някаква неправителствена организация, която да представлява и защитава интересите на миноритарите.
                          Не му е работа на Колчо, Пенчо или Иванчо да пише до КФН, има си организации, които да го правят.
                          Със здраве))

Коментар

• Аз постовете ти съм ги прочел и даже искрено съм се забавлявал на наивността ти.

Коментар

• pepo11,ВАМО ми е краткосро4на позиция АТЕРА и ШЕРА дългосро4ни имам и средносро4на по която в момента пълня и ще я обявя накрая.Относно мотивацията ми за ВАМО про4ети постовете от преди 10 дни насам там съм обяснил ,за да не се повтарям.

Коментар

• OK vhk ще си говорим за Вамо тук. Искам да ми обясниш какво значи това, че си инвестирал във ВАМО. Ако си купил преди време няколко акцийки не значи, че си инвестирал, а че си решил да направиш малко спекула, защото да инвестираш значи нещо съвсем друго.

Коментар

Working...
                                X