Първоначално изпратено от vhk
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вамо АД (VAMO)
Collapse
X
-
vesterland,Не смятам 4е е разумто да куповаш топливо или синергон
и да продаващ ВАМО. Според мен няма да е справедливо един беден млад 4овек като теб да спонсорира един стар богат мажоритар без шанс да полу4и и 4аст от приходите ,справка дивдентите на двете предприятия за последните 10г.Послушаи ме buyVAMO sell PETHL sell TOPL buy VAMO.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vhkДо нива 50лв ВАМО е изгодна краткосро4на инвестиция.При4ината е 4е има няколко големи терена в ВАРНА на които ще се строи ,деиноста на ВАМО ще бъде прекратена и акционерите ще полу4ат или ликвидационен дял или ще има обратно изкупуване на акциите на многократно по високи цени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vhkДо нива 50лв ВАМО е изгодна краткосро4на инвестиция.При4ината е 4е има няколко големи терена в ВАРНА на които ще се строи ,деиноста на ВАМО ще бъде прекратена и акционерите ще полу4ат или ликвидационен дял или ще има обратно изкупуване на акциите на многократно по високи цени.
Коментар
-
Другите варианти са малко вероятни предвид сериозния пакет държан от Капман.Те едва ли биха допуснали друг вариант, колкото и да им се ще на собствениците.Освен това свободно търгуваните акции са пренебрежимо малко за да има проблем да се отправи търгово или да се раздаде ликвидационен дял.
Коментар
-
... понеже моите са от тогава... сега пия питие и се радвам на това, че не пускам ухо на здравия разум... (може би е по-редно да кажа, че не се осланям на здравта логика... поне засега)... имам един колега, който е много аналитичен тип, ... помня още годините преди 97-ма... няколко пъти така се бута с курса на долара тогава.. щото е много аналитичен... а нещата у нас винаги са имали режисьор... жалко, че можем само да гадаем за сценария...
личната ми преценка е, че далаверата ще цъфти тук поне до 2010-2011, малко след преминаването ни на евро... после ще видим...
наздраве...
P.S. ... на БФБ... а не във VAMO...
...
а знае ли човек...
Коментар
Коментар