IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вамо АД (VAMO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vhk
    справка дивидентите на двете предприятия за последните 10г. Послушаи ме buy VAMO, sell PETHL, sell TOPL, buy VAMO.
    А какво казва справката за дивидентите на VAMO за последните 10 г.

Коментар

• Тоз пък и тоз с неговите дивиденти..Защо въобще му отговаряте..Поне се е прехвърлил в правилната тема

Коментар

• vesterland,Не смятам 4е е разумто да куповаш топливо или синергон
        и да продаващ ВАМО. Според мен няма да е справедливо един беден млад 4овек като теб да спонсорира един стар богат мажоритар без шанс да полу4и и 4аст от приходите ,справка дивдентите на двете предприятия за последните 10г.Послушаи ме buyVAMO sell PETHL sell TOPL buy VAMO.

Коментар

До нива 50лв ВАМО е изгодна краткосро4на инвестиция.При4ината е 4е има няколко големи терена в ВАРНА на които ще се строи ,деиноста на ВАМО ще бъде прекратена и акционерите ще полу4ат или ликвидационен дял или ще има обратно изкупуване на акциите на многократно по високи цени.
          A dali nqma da prekarat minoritarite i da im hvarlqt trohichki v BG tova e veroqtno a nai veroqtno e da go svalqt ot borsata i da razkataqt tezi deto si stiskat akciikite - primeri mnogo ot nedalecnoto minalo ama ti si naqsno, v edno sam siguren na finala tuk shte ima izgoreli. ne e preporaka za prodajba na vamo i pokupka na pethl /hem mnogo imoti hem raboti/
          www.targ.bg

Коментар

До нива 50лв ВАМО е изгодна краткосро4на инвестиция.При4ината е 4е има няколко големи терена в ВАРНА на които ще се строи ,деиноста на ВАМО ще бъде прекратена и акционерите ще полу4ат или ликвидационен дял или ще има обратно изкупуване на акциите на многократно по високи цени.
            Ем, бравос.Много хубаво!Ха сега като си толкова убеден в светлото му бъдеще - ипотекирай апартамента на баба си и си купи с парите ВАМО.А нас ни остави да се балтаем над разни Топлива и Оргахими

Коментар

• vhk, как мислиш, не е ли убаво да се продаде сега тва Вамо докато още има неква цена , па да се купи нещо друго - Синергон примерно, та да е по-диверсифицирана инвестицията ?

Коментар

• ...ох,дано да си прав....

Коментар

• Другите варианти са малко вероятни предвид сериозния пакет държан от Капман.Те едва ли биха допуснали друг вариант, колкото и да им се ще на собствениците.Освен това свободно търгуваните акции са пренебрежимо малко за да има проблем да се отправи търгово или да се раздаде ликвидационен дял.

Коментар

• Само тези варианти ли роди главицата ти?!

Коментар

• До нива 50лв ВАМО е изгодна краткосро4на инвестиция.При4ината е 4е има няколко големи терена в ВАРНА на които ще се строи ,деиноста на ВАМО ще бъде прекратена и акционерите ще полу4ат или ликвидационен дял или ще има обратно изкупуване на акциите на многократно по високи цени.

Коментар

• ... понеже моите са от тогава... сега пия питие и се радвам на това, че не пускам ухо на здравия разум... (може би е по-редно да кажа, че не се осланям на здравта логика... поне засега)... имам един колега, който е много аналитичен тип, ... помня още годините преди 97-ма... няколко пъти така се бута с курса на долара тогава.. щото е много аналитичен... а нещата у нас винаги са имали режисьор... жалко, че можем само да гадаем за сценария...
                        личната ми преценка е, че далаверата ще цъфти тук поне до 2010-2011, малко след преминаването ни на евро... после ще видим...
                        наздраве ...

P.S. ... на БФБ... а не във VAMO...
                        ...
                        а знае ли човек...

Коментар

• Нямам... имах замалко... купени скъпо, продадени впоследствие малко по-скъпо.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ... със сигурност нямаш акции на VAMO на 0.80лв. ...

Коментар

• Като се има предвид колко е зле Вамо, поскъпването му, особено на фонът на общият мъчителен спад, е едно от най-абсурдните неща, които някога съм виждал на БФБ, разбира се ако не броим Химко.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Като гледам какво купуване пада тука от началото на седмицата направо ме хваща страх ...
                                Ако аз бях ценна книга, а търсенето в този си вид наподобява на някакъв ненаситник... незнам къде щях да се крия ...
                                ... и да се чудя да се дам ли без бой...

Коментар

Working...
                                X