IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• При продажба на голям финансов инвеститор е с цел на препродажба ,при продажба на голям стратегичеески инвеститор е с цел развитие...
    Тук Пеевски виси на Табака като демоклиев меч но ако дойде нов инвеститор от запад , цената на продажба може да започне от 40 лв минимална...
    Това е защото за ес е загиващ отрасъл....
    Защото руската банка даде 33 лв при приватизацията на БТХ и защото Гагарин също струваше акциите около 33 лв при приватизацията...
    Не слагам новия имот на Гагарин ,той е златен и върви сигурно като бонус на Пеевски
    Но визията е за удвояване в рамките на месеци....
    Имам и от двете...

Коментар

• Първоначално изпратено от Brazilia231 Разгледай мнение
      Ако е верно,към колко я виждате цената след Нова Година?
      Коя година
      Тя рибата още е в морето ....

Коментар

• Ако е верно,към колко я виждате цената след Нова Година?

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
          Става интересно
          Ако е верно...вече и с Гагарин....

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Слух едно, факт друго, като например че Reynolds American отхвърли офертата на BAT. Слуха може би се гради на това, че преди години имаха интерес, но голям инсайдър трябва да е, аз не намерих нищо по въпроса. И да се осъществи подобна сделка, е важно какви ще са параметрите по договора и плановете за компанията.

Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
            И аз не знам нищо достоверно.
            Знам,че преди няколко месеца пак имаше същия слух.
            Ако евентуално стане подобна сделка - то параметрите за мене не биха били толкова важни ,колкото промяната на собствеността,а от там принципна промяна в управлението на компанията.
            Все пак да си кажем ,че на дневен ред трябва да дойде продажбата на пакета на Корп.банка и не са изключени определени опити за манипулации.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Сериозен слух - колко ли е достоверен ???
              Слух едно, факт друго, като например че Reynolds American отхвърли офертата на BAT. Слуха може би се гради на това, че преди години имаха интерес, но голям инсайдър трябва да е, аз не намерих нищо по въпроса. И да се осъществи подобна сделка, е важно какви ще са параметрите по договора и плановете за компанията.

Коментар

• Става интересно

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Интересно мнение е изказано под вчерашна статия за БТХ в един икономически ежедневник-

Сериозен слух - колко ли е достоверен ???

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
                    Тук какво движи цената нагоре? Виждам че за третото тримесечие излизат на близо 5милиона печалба, но само това ли е?
                    Интересно мнение е изказано под вчерашна статия за БТХ в един икономически ежедневник-

Part #2 За да развиете своя BI, може да подушите около инфото, че на Черен Петък 25.11.16 е сключен предварителен договор за продажба Булгарбатак на БАТ, който трябва да се финализира до края на годината, затова всички складове за суровини и продукция на БТХ се чистят. От новата година БАТ ще зарежда свои суровини, ще прави свои марки в София БТ за вътрешен пазар и в Благоевград БТ за износ, остава само КЗК да одобри сделката, Салам да си върне инвестицията, а Шиши и Биби да си получат комисионите, роялтите, тантиемите...честито на печелившите от тотото $€¥ ¥€$

Коментар

• Тук какво движи цената нагоре? Виждам че за третото тримесечие излизат на близо 5милиона печалба, но само това ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                        Гледам НСИ днес след приличните юли и август явно септември не е бил така силен, ама те винаги са имали волтилност някаква от месец до месец. Ще видим нататък как ще е, производството е на по-ниски нива (все пак с 1 фабрика), ама продажбите са доста по-променливи.

Ясно че риск си има. Само времето ще покаже
                        И аз гледам данните на НСИ и виждам мноого приятни числа
                        Продажбите на тютюневи изделия в Бг през Q3 2016 са толкова, колкото Q3 2015,
                        а извън Бг през Q3 2016 са по-вече от Q3 2015. С малко, но са по-вече!
                        Очаквам с интерес консолидирания, за да видя какво ще допринесе за него Лафка, а и да разбера ще се оправдаят ли очакванията ми за повишена рентабилност, в следствие на спирането на София Бт и прехвърляне на част от производството в БЛАБТ..

Коментар

• Гледам НСИ днес след приличните юли и август явно септември не е бил така силен, ама те винаги са имали волтилност някаква от месец до месец. Ще видим нататък как ще е, производството е на по-ниски нива (все пак с 1 фабрика), ама продажбите са доста по-променливи.

Ясно че риск си има. Само времето ще покаже

Коментар

• ХАХАХАХАХАХАХ Ма верно ли ве .

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
                              Искате да кажете че износа към Близкия Изток е възстановен така ли?
                              Ами таа изглежда от данните на НСИ последните месеци, така изглежда от неконс на БТХ, така изгежда и от отчета на Гага.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                                Има го това, февруари БТХ беше около 66 лв, Гагарин около 51 лв. Спряха износа и двете се сринаха, сега пак всичко изглежда е както преди с износа, ама акциите си седят на 39 лв БТХ и на 34лв Гага. В момента интересът логично е към Софикс, но неминуемо част от парите ще започнат да се насочват към дружества извън индекса. Аз държа само в пловдивското, но потенциал ми се трува че е налице и при двете.
                                Искате да кажете че износа към Близкия Изток е възстановен така ли?

Коментар

Working...
                                X