If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не е ли време да обявяват вече ОСА и дневния ред (демек - предложение за раздаване на дивидент) .................. пък после ще мислим за нови мажоритари
за корумпирани не знам,но че са идиоти всекидневно го доказват-а тая заигравка с ДПС хич не ми харесва-от толкова години я чакаме тая приватизация и сега вместо да получим добра цена, ще има дисконт заради социалните ангажименти.Няма и да се учудя ако ни прецакат с дивидентите по някакъв начин.
С миналагодишният не могат ,но могат да неразпределят ,неразпределената печалба...
Ето още мнения за поставените условия...
Попитахме: Как определяте критериите за бъдещия купувач на "Булгартабак"? Съгласни ли сте с мненията, че те са силно политизирани или според вас изискванията са разумни и обосновани?
Ако не са корумпирани или идиоти трябва да раздадат натрупаните печалби през годините ... та може и да ти стигнат за далечното море ако си над 400 акции....
Не е препоръка.....
за корумпирани не знам,но че са идиоти всекидневно го доказват-а тая заигравка с ДПС хич не ми харесва-от толкова години я чакаме тая приватизация и сега вместо да получим добра цена, ще има дисконт заради социалните ангажименти.Няма и да се учудя ако ни прецакат с дивидентите по някакъв начин.
Да си вземем дивидент като миналата година ще е добре, защото трябва да се отдъхва на далечно море.
Ако не са корумпирани или идиоти трябва да раздадат натрупаните печалби през годините ... та може и да ти стигнат за далечното море ако си над 400 акции....
Не е препоръка.....
Защо се приватизира печелившо предприятие? Единствено по идеологически причини! Това е глупост! От какъв зор ще дадем печалбата на Филип морис, на Бритиш табако или на някой друг чуждестранен кърлеж? Толкова ли сме богати? Кой министър ще прибере комисионна от тази сделка? Долу ГЕРБ! Това е тъпа и безмислена приватизация! В крайна сметка след 5 години Булгартабак ще бъде разнебитен и унищожен. Изкупните цени намалени, производството свито заплатите на работниците и броят им също. Държавата няма да осъди никого. "Инвестицията" в Булгартабак ще бъде вредна! България се управлява само от некъдърници.
браво - сега печалбата в чужбина а не в хазната
УНИКАЛНО СМЕ ПРОСТИ - кой ще гушне подкупа така де комисионната
БЪЛГАРИЯ - ЗА ПРОДАН , FOR SALE $$$
За мен притеснителното в приватизацията на БТХ може да се раздели на 2 части
1. Метода - конкурс... нещо ми напомня на 'преговори с потенциален купувач'
2. Хубаво ограничиха само големи от Тютюневия сектор да могат да участват, НО защо аджеба оставиха вратичка отворена за финансови структури .... тука свети яко ВНИМАНИЕ!
да видим
и преди съм го казвал : за мен продажбата на БТХ ще е сериозен атестат дали ГЕРБ имат потенциал и желание да променят нещо в системата, която ни тормози вече 20+ години.. система на корупция, договорки под масата и дебелоочие..
дано да го купи някой от тютюневия бранш, но като им гледам условията ( да няма съкращения, да се купува тютюн на еди кви си цени и тн и тн) ... май целта е да откажат големите, за да го лапне някоя финансова акула и после да го разпарчетоса.
дано да бъркам!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Тук ако стане продажба някой ще ходи в затвора..... и няма да са Станишев или Костов......вечните набедени...
Кога в тая шибана страна някой политик е влязал в затвора? Затова никъде не ни искат, и ни третират като втора ръка хора. Защото в България НЯМА СЪДЕБНА СИСТЕМА. Българтабак ще бъде продаден за стотинки, на Сити ще им запушат устата с малко пари, Боко и Соко ще си гушнат комисионните, а акционерите ще го духат. И никой няма да бъде осъден, защото в Булгаристан подобен прецедент няма.
то не е точно приватизация, но търгът за лиценза за втория мобилен оператор беше показателен колко открадна 'политическия елит' през последните 20 години...
вижте за колко и кога се продаде въздух и за колко и кога царя и юпитата продадоха БТК..
примери безброй
За мен продажбата на Пловдив БТ през БФБ е може силно казано, но добра приватизация най вече че Гергов който е кадър на БСП не можа да си сложи поръчките купува над Пещера защото Еврофинанс прекратиха наддаването по рано с няколко минути....
Днес по Нова телевизия,Кадиев обяви в прав текст ,че консултанта по приватизацията на БТН , Сити банк не е съгласен със начина на избиране на купувач и до дни ще внесе възраженията си в МС .....
Също че има договорка между ГЕРБ и Доган за продажбата на холдинга.....съдейки по условията....
Тук ако стане продажба някой ще ходи в затвора..... и няма да са Станишев или Костов......вечните набедени...
Батка, дай ЕДИН пример за читава приватизация (изгодна за страната и да произлязло и нещо хубаво за БФБ) в България...
то не е точно приватизация, но търгът за лиценза за втория мобилен оператор беше показателен колко открадна 'политическия елит' през последните 20 години...
вижте за колко и кога се продаде въздух и за колко и кога царя и юпитата продадоха БТК..
примери безброй
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар