Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Може,
а опцията да купи на КОРП пакета и да отпише на тази цена как я виждаш?
Пакета ще му го дадат на колкото каже...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ти да не мислиш , че ще кандидатствам за работа или ще чакам подаяния от него пред хотел Берлин ,
Просто интересите му в даден момент ще се срещнат с дребните инвеститори ,няма къде да избяга тогава ...
Трябва да излезне в БТХ на светло или да почне на чисто на ново място друга дейност...
Той вече почти отписа тютюневия бранш ,като развитие в неговата работа....а аз не.
Тук е рисково но другата година съм сигурен на 90 % че ще бъда със 120 % по богат по тази позиция...
Решението е само мое и никого не ангажира и не препоръчва....
а опцията да купи на КОРП пакета и да отпише на тази цена как я виждаш?
Пакета ще му го дадат на колкото каже...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеБез да следя изкъсо БТХ все повече си мисля, че малките нищо добро няма да видят от голямото моме
Просто интересите му в даден момент ще се срещнат с дребните инвеститори ,няма къде да избяга тогава ...
Трябва да излезне в БТХ на светло или да почне на чисто на ново място друга дейност...
Той вече почти отписа тютюневия бранш ,като развитие в неговата работа....а аз не.
Тук е рисково но другата година съм сигурен на 90 % че ще бъда със 120 % по богат по тази позиция...
Решението е само мое и никого не ангажира и не препоръчва....
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
В Капитал е.
http://www.capital.bg/biznes/kompani...sovite_zakoni/
както прогнозирах вече си има Шиши строИ за 61 милиона лв....
Там ще влезне сигурно и имота на Гагарин и сградата на БТХ...
261 милиона лв требва да има в касичката на Табака.....
Борсовата цена вече е еднаква с наличния кеш в касичката.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДнес има една интересна статия за едни интересни неща със София БТ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеПонеже цензурата ме стигна и мен в този форум в една друга тема, която коментираше мажоритаря тук, ще напиша малко по-иначе какво имах предвид. Защо "мажоритаря", който и да е той, все още не е купил пакета на Корпоративна, ако ще се случват прекрасни неща в дружеството тук, дивиденти, ръст в цената, търгово и тн? Да не би да няма власт да уреди сделката? Да не би да спазва правилата и законите да го спират (кога ли се е случвало това) Да не би да не може да уреди OTC сделка на каквато цена им посочи? Защо нямаше търгово, когато се продаде дружеството не си спомням вече колко пъти? Защо нямаше търгово и при Гагарин?
Просто разсъждавам и задавам въпроси на които е хубаво всеки, който е инвестирал тук да си отговори.
Препоръки нямам.
Вярно през ОТС...
Може би ще стане това което питаш но се чакаха парите....от БАТ..?
Направи търгово и при Благоевград БТ и при София БТ....
Коментар
-
Понеже цензурата ме стигна и мен в този форум в една друга тема, която коментираше мажоритаря тук, ще напиша малко по-иначе какво имах предвид. Защо "мажоритаря", който и да е той, все още не е купил пакета на Корпоративна, ако ще се случват прекрасни неща в дружеството тук, дивиденти, ръст в цената, търгово и тн? Да не би да няма власт да уреди сделката? Да не би да спазва правилата и законите да го спират (кога ли се е случвало това) Да не би да не може да уреди OTC сделка на каквато цена им посочи? Защо нямаше търгово, когато се продаде дружеството не си спомням вече колко пъти? Защо нямаше търгово и при Гагарин?
Просто разсъждавам и задавам въпроси на които е хубаво всеки, който е инвестирал тук да си отговори.
Препоръки нямам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Монти,имам чувството,че се опитваш да откриеш някакъв скрит замисъл в написаното от мен.Няма такъв!Влизането ми в тази позиция е с висок риск и чисто спекулативно.В момента съм пас.При разко падане на цената на акцията ,ще продам...При рязко покачване е възможно да купя още малко и след това пак ще продам.При по дълго задържане на цената на текущи цени,а от друга страна открия по-добър потенциал в друга акция,пак ще продам.Бройките ми са нищожно количество/около стотина/,така че в никакъв случай няма вероятност,една моя продажба да окаже ,каквото и да е влияние на пазара.
И после ,Пандата ще ми разправя,че съм бил аморален инвеститор.Е,на,изпях си всичко,като ученичка на изпит....
Как ти звучи по БТВ и БНТ ,водещата новина ..
Булгартабак си купи телевизия.
Нова Телевизия е вече собственост на Булгартабак и холдинга плаща с парите получени от БАТ ..
Или БулгартаБак става медиен фактор в РБ....
за мен е веселба....и куп разследващи журналисти по пътя на шиши и тиквата....
Да може холдинга да плати но парите ще дойдат според мен Холдинга -Дубай и оттам НВТ...
Ти как го виждаш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДа ти върна ли съвета за кафенцето на 41....там сложих да купя още няколко акции а ако не се оясни положението до края на месеца , ще се оясни другия или другата година..
Тук няма скрито покрито както е по другите мажоритари.......
Каквото и да направи Шишо, Все лошо ....
Но от написаното по скоро кОпуваш отколкото продаваш....?
И после ,Пандата ще ми разправя,че съм бил аморален инвеститор.Е,на,изпях си всичко,като ученичка на изпит....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Шишо и положителна новина за миноритарите....Това сигурно е някакъв виц...Аз се надявам някой по-голям глупак от мен ,по някоя неведома за мен причина ,да ми купи бройки те на по-висока цена...Ако ли не ,ще пия една хладка,а може да е и ледено студена вода... и....живота си продължава....
Но кой ще е по-големият глупак след това, само времето ще покаже..
Коментар
Коментар