Освен това ти няма кво да загубиш.Можеш още да спечелиш.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от пишман спекулант Разгледай мнениеНе мислите ли че интересното тепърва предстои?
Морган излезнаха на 24 .75 лева и те са ми лампичка която свети вече една седмица и да си взема моето а за следващите рискови спекуланти , е те трябва да си заслужат със страха печалбата ....както аз на 13 .3 почнаха съмнения че няма да я бъде...Last edited by meche_cveti93; 07.12.2010, 21:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеБраво Мече, уцели ракетата, поздравления!
Пожелавам следващата ракета да е от твойте акции с двойна по голяма доходност...
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнениевчера продаде два пакета /8 и 9 акции/, а с продадете днес 10 акции участието и истеричното викане във форума на някои участнички приключи
но за съжаление въпреки цитираната доходност, тя пак няма да намери средства да се издължи за загубените три баса /три еднолитрови бутилки уиски/, но пък за сметка на това дано поне тази коледа родата да не я изнудват отново за скромни подаръчета, а сама да се сети, че идват празници....
Искаш да ме поздравиш за доходноста ми и смелоста ми да инвестирам в Тютюните и Петрол ....ама нямаше нужда и при ССВ ще огрее слънцето ,когато излезеш от нея...
Искаш да попиташ къде да изпратиш бутилката еднолитрово черно Джони ли което загуби заради търгуемата цена на Булгартабак която е вече 32 . 5 лева
Така ли ... браво !
Коментар
-
вчера продаде два пакета /8 и 9 акции/, а с продадете днес 10 акции участието и истеричното викане във форума на някои участнички приключи
но за съжаление въпреки цитираната доходност, тя пак няма да намери средства да се издължи за загубените три баса /три еднолитрови бутилки уиски/, но пък за сметка на това дано поне тази коледа родата да не я изнудват отново за скромни подаръчета, а сама да се сети, че идват празници....
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеЗа сега 30 е безопастната цена след поредната ... пържола на 28 .50 лв.....
Не е препоръка....
пожелавам на останалите в позицията поне 40 ....
За мен 100 % таргет е достатъчен... за втора година.
Ако се забавят нещата, което не ви пожелавам ще вляза пак...
Не е препоръка ...имам в дъщерните.
Коментар
-
Цена от 100 млн. EUR за "Булгартабак" е напълно реалистична,това заяви Ивайло Господинов, управляващ директор на Райфайзен инвестмънт http://www.pari.bg/article/2010/12/2...o_realistichnaВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнениеРаботят на един пазар, с една стока, с един собственик => трябва капализацията на двете фабрики до голяма степен да е пропорционална на печалбите им.
т.е пропорционално на база печалбата на акция София БТ би трябало да поскъпне със 130 % ако Благоевград БТ се търгува на 43лв
Да но.....
Не е препоръка
То не че е ясно ,какво ще стане с него
Коментар
-
Работят на един пазар, с една стока, с един собственик => трябва капализацията на двете фабрики до голяма степен да е пропорционална на печалбите им.
т.е пропорционално на база печалбата на акция София БТ би трябало да поскъпне със 130 % ако Благоевград БТ се търгува на 43лв
Да но.....
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнениеБлагоевград БТ vs София БТ
Пазарна капитализация 112 200 000 vs 48 000 000
Печалба към 30 септ. 10 506 000 vs 9 698 000
София БТ печели само 8% по-малко, а Благоевград БТ има капитализация 130 % София БТ.
Според мен не може да има такава разликаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар