IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Освен това ти няма кво да загубиш.Можеш още да спечелиш.

Коментар

• Мисля че има големи апетити от големи хора.Има още 3-4 месеца време.Дивидент може да дадат .Абе знае ли човек кво може да стане и в двете посоки,обаче ще е интересно да видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от пишман спекулант Разгледай мнение
        Не мислите ли че интересното тепърва предстои?
        Съгласен съм ,но пък аз съм в позицията тази година от 13 и нещо лева ....ако се продава през борсата 40 лева е достижима цена...
        Морган излезнаха на 24 .75 лева и те са ми лампичка която свети вече една седмица и да си взема моето а за следващите рискови спекуланти , е те трябва да си заслужат със страха печалбата ....както аз на 13 .3 почнаха съмнения че няма да я бъде...
        Last edited by meche_cveti93; 07.12.2010, 21:52.

Коментар

• Не мислите ли че интересното тепърва предстои?

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
            Браво Мече, уцели ракетата, поздравления!
            Бате Гойко ,
            Пожелавам следващата ракета да е от твойте акции с двойна по голяма доходност...
            Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
              вчера продаде два пакета /8 и 9 акции/, а с продадете днес 10 акции участието и истеричното викане във форума на някои участнички приключи

но за съжаление въпреки цитираната доходност, тя пак няма да намери средства да се издължи за загубените три баса /три еднолитрови бутилки уиски/, но пък за сметка на това дано поне тази коледа родата да не я изнудват отново за скромни подаръчета, а сама да се сети, че идват празници....
              А неудачника на форума се появи!
              Искаш да ме поздравиш за доходноста ми и смелоста ми да инвестирам в Тютюните и Петрол ....ама нямаше нужда и при ССВ ще огрее слънцето ,когато излезеш от нея...
              Искаш да попиташ къде да изпратиш бутилката еднолитрово черно Джони ли което загуби заради търгуемата цена на Булгартабак която е вече 32 . 5 лева
              Така ли ... браво !

Коментар

• Браво Мече, уцели ракетата, поздравления!

Коментар

• вчера продаде два пакета /8 и 9 акции/, а с продадете днес 10 акции участието и истеричното викане във форума на някои участнички приключи

но за съжаление въпреки цитираната доходност, тя пак няма да намери средства да се издължи за загубените три баса /три еднолитрови бутилки уиски/, но пък за сметка на това дано поне тази коледа родата да не я изнудват отново за скромни подаръчета, а сама да се сети, че идват празници....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                    За сега 30 е безопастната цена след поредната ... пържола на 28 .50 лв.....
                    Не е препоръка....
                    Може и да съм избързал , но на около 30 продадох последните си акции....в холдинга.
                    пожелавам на останалите в позицията поне 40 ....
                    За мен 100 % таргет е достатъчен... за втора година.
                    Ако се забавят нещата, което не ви пожелавам ще вляза пак...
                    Не е препоръка ...имам в дъщерните.

Коментар

• Цена от 100 млн. EUR за "Булгартабак" е напълно реалистична,това заяви Ивайло Господинов, управляващ директор на Райфайзен инвестмънт http://www.pari.bg/article/2010/12/2...o_realistichna
                      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
                        Работят на един пазар, с една стока, с един собственик => трябва капализацията на двете фабрики до голяма степен да е пропорционална на печалбите им.
                        т.е пропорционално на база печалбата на акция София БТ би трябало да поскъпне със 130 % ако Благоевград БТ се търгува на 43лв
                        Да но.....

Не е препоръка
                        A какъв кеш има блабт в банката взимаш ли впредвид ?
                        То не че е ясно ,какво ще стане с него

Коментар

• Работят на един пазар, с една стока, с един собственик => трябва капализацията на двете фабрики до голяма степен да е пропорционална на печалбите им.
                          т.е пропорционално на база печалбата на акция София БТ би трябало да поскъпне със 130 % ако Благоевград БТ се търгува на 43лв
                          Да но.....

Не е препоръка

Коментар

• собственици са на около 78% от активите
                            Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
                              Благоевград БТ vs София БТ
                              Пазарна капитализация 112 200 000 vs 48 000 000
                              Печалба към 30 септ. 10 506 000 vs 9 698 000

София БТ печели само 8% по-малко, а Благоевград БТ има капитализация 130 % София БТ.

Според мен не може да има такава разлика
                              след като БТХ са собственици на софбт, + блабт + други активи, включително са собственици на кеша, защо да не може ?
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Благоевград БТ vs София БТ
                                Пазарна капитализация 112 200 000 vs 48 000 000
                                Печалба към 30 септ. 10 506 000 vs 9 698 000

София БТ печели само 8% по-малко, а Благоевград БТ има капитализация 130 % София БТ.

Според мен не може да има такава разлика

Коментар

Working...
                                X