If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Предложение за решение:
„Разпределяне на дивиденти към акционерите в размер на 5.82 лв. на акция или общо сума в размер на 42 877 232.04 лева, както следва:
- 383 808.28 лв. за сметка на печалбата на дружеството за финансовата 2016г.
- 42 493 423.76 лв. за сметка на фонд „Неразпределени печалби от минали години“
Не престават да ме изненадват по тази позиция, утре дали ще има продавачи на 35 ; )
Мда, продалия днес ще си изяде ушите
Предложение за решение:
„Разпределяне на дивиденти към акционерите в размер на 5.82 лв. на акция или общо сума в размер на 42 877 232.04 лева, както следва:
- 383 808.28 лв. за сметка на печалбата на дружеството за финансовата 2016г.
- 42 493 423.76 лв. за сметка на фонд „Неразпределени печалби от минали години“
Точката е за разпределяне на печалбата от 2016, а предложението за разпределяне на дивидент от резервите?! Нещо не ми се вижда ок на мен поне. Но по-интересна е точката по 114
А аз пак ще пожелая успех на всички, които рискуват на БФБ вместо да мрънкат от банките и техните ниски лихви. Не изразявам мнение за продажба или покупка. Просто фактите са, че по п-п 10 не дели с никого
Що бе в БТХ слуховете са за Шишо ,мустака и Тиквата..?
Греъм , аз съм мечка в по голямото си житие и в гората не ме е страх от семеподобните...
Та тези рокади в табаците ги гледам от 2003 г. и нема лошо човек да се повози на асансьора....
Когато е изправен...
Днес ме питаха поне трима човека дали не съм продал ,не съм и няма да продавам тази година....
Повтарям акцията ще е ракета за 2018 г ,моля не е правете звезден крайцер с това 35 лв ,действа ми на интелегентноста ,все пак съм завършил Първи клас...
200 от БАТ и 84 нереазпределена прави 284 милиона ,делено на 7 и300 к излиза 37 лв.
Не е препоръка за завършващите първи клас....продали днес.
А аз пак ще пожелая успех на всички, които рискуват на БФБ вместо да мрънкат от банките и техните ниски лихви. Не изразявам мнение за продажба или покупка. Просто фактите са, че по п-п 10 не дели с никого
"Joey dosen't share fooooooood......." .... Това е една от любимите ми реплики на Джоуи Трибиани Не са 2 милиона а доста повече, които ще си спести КОЙ.ТОЙ не иска да дава дори на държавата /ФГВБ/ за да се направи на добър...... КОЙ просто dosen't share fooooooood....... Dosen't share anything, actually ...
Греъм , аз съм мечка в по голямото си житие и в гората не ме е страх от семеподобните...
Та тези рокади в табаците ги гледам от 2003 г. и нема лошо човек да се повози на асансьора....
Когато е изправен...
Днес ме питаха поне трима човека дали не съм продал ,не съм и няма да продавам тази година....
Повтарям акцията ще е ракета за 2018 г ,моля не е правете звезден крайцер с това 35 лв ,действа ми на интелегентноста ,все пак съм завършил Първи клас...
200 от БАТ и 84 нереазпределена прави 284 милиона ,делено на 7 и300 к излиза 37 лв.
Не е препоръка за завършващите първи клас....продали днес.
Ако си мислиш,че целта на КОЙ е да прецака дребните акционери,разсъждаваш наистина много на дребно...И да,покрай всичките врътки,които се творят в момента е напълно възможно дребните акционери да останат с пръст в устата....Равновесие,тук става въпрос за стотици милиони,а дребните са около 1%,т.е. 70 000 акции.Дори да приеме,че в даден момент дружеството стане "чисто" и акциите му станат "чисти",от цялата врътка КОЙ ще "спести" малко над 2 млн. лв. от дребосъците...Все си мисля,че 2млн. за КОЙ и тези ,които са зад,над,или около него, са пари за семки...И пак ще повторя,напълно вероятно е дребните да останат с чаша вода,но и съм убеден ,че последната грижа на КОЙ е, какво ще изгубят ,или какво ще спечелят миноритарите....
Мнението ми не е препоръка.....
"Joey dosen't share fooooooood......." .... Това е една от любимите ми реплики на Джоуи Трибиани Не са 2 милиона а доста повече, които ще си спести КОЙ.ТОЙ не иска да дава дори на държавата /ФГВБ/ за да се направи на добър...... КОЙ просто dosen't share fooooooood....... Dosen't share anything, actually ...
Че аз не се шегувам. Точно това ще стане. И цената е ясна. Ще е горе долу толкова колкото да платят за Нова Телевизия. А за осттаналите акционери - сигурен съм че основните акционери на Булгартабак се отличават с високи морални стандарти и ама по никакъв начин не би им хрумнало да прецакат тези които са им повярвали, че ще печелят покрай тях.
Ако си мислиш,че целта на КОЙ е да прецака дребните акционери,разсъждаваш наистина много на дребно...И да,покрай всичките врътки,които се творят в момента е напълно възможно дребните акционери да останат с пръст в устата....Равновесие,тук става въпрос за стотици милиони,а дребните са около 1%,т.е. 70 000 акции.Дори да приеме,че в даден момент дружеството стане "чисто" и акциите му станат "чисти",от цялата врътка КОЙ ще "спести" малко над 2 млн. лв. от дребосъците...Все си мисля,че 2млн. за КОЙ и тези ,които са зад,над,или около него, са пари за семки...И пак ще повторя,напълно вероятно е дребните да останат с чаша вода,но и съм убеден ,че последната грижа на КОЙ е, какво ще изгубят ,или какво ще спечелят миноритарите....
Мнението ми не е препоръка.....
Off, Два денЯ се гърчат Монтьови мисли, - Ти му показваш плевнята - той те пита разпитва - Де я вратата ???
Свил се на "сянка" под плочник разрушен;- не моЖ му помогна!!!
Много ме подценяваш ,това което виждаш е само върха на Аисберга....
Ама на киеците никой не дава отчет ....
Даже и с календара си напред поне с ден ,дано не е по причина на шльокавицата....
Та така.
Коментар