IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Мда, продалия днес ще си изяде ушите

Предложение за решение:
    „Разпределяне на дивиденти към акционерите в размер на 5.82 лв. на акция или общо сума в размер на 42 877 232.04 лева, както следва:
    - 383 808.28 лв. за сметка на печалбата на дружеството за финансовата 2016г.
    - 42 493 423.76 лв. за сметка на фонд „Неразпределени печалби от минали години“
    Мда......и аз така.......защо не купих днес!

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Не престават да ме изненадват по тази позиция, утре дали ще има продавачи на 35 ; )
      Мда, продалия днес ще си изяде ушите

Предложение за решение:
      „Разпределяне на дивиденти към акционерите в размер на 5.82 лв. на акция или общо сума в размер на 42 877 232.04 лева, както следва:
      - 383 808.28 лв. за сметка на печалбата на дружеството за финансовата 2016г.
      - 42 493 423.76 лв. за сметка на фонд „Неразпределени печалби от минали години“

Коментар

• Точката е за разпределяне на печалбата от 2016, а предложението за разпределяне на дивидент от резервите?! Нещо не ми се вижда ок на мен поне. Но по-интересна е точката по 114

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
          5,82 лв ДИВИДЕНТ !
          Не престават да ме изненадват по тази позиция, утре дали ще има продавачи на 35 ; )
          Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• 5,82 лв ДИВИДЕНТ !

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Що бе в БТХ слуховете са за Шишо ,мустака и Тиквата..?
              Доколкото съм чел конфигурацията е различна вече.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

А аз пак ще пожелая успех на всички, които рискуват на БФБ вместо да мрънкат от банките и техните ниски лихви. Не изразявам мнение за продажба или покупка. Просто фактите са, че по п-п 10 не дели с никого
                Що бе в БТХ слуховете са за Шишо ,мустака и Тиквата..?

Коментар

Греъм , аз съм мечка в по голямото си житие и в гората не ме е страх от семеподобните...
                  Та тези рокади в табаците ги гледам от 2003 г. и нема лошо човек да се повози на асансьора....
                  Когато е изправен...
                  Днес ме питаха поне трима човека дали не съм продал ,не съм и няма да продавам тази година....
                  Повтарям акцията ще е ракета за 2018 г ,моля не е правете звезден крайцер с това 35 лв ,действа ми на интелегентноста ,все пак съм завършил Първи клас...
                  200 от БАТ и 84 нереазпределена прави 284 милиона ,делено на 7 и300 к излиза 37 лв.
                  Не е препоръка за завършващите първи клас....продали днес.
                  А аз пак ще пожелая успех на всички, които рискуват на БФБ вместо да мрънкат от банките и техните ниски лихви. Не изразявам мнение за продажба или покупка. Просто фактите са, че по п-п 10 не дели с никого
                  Life won't wait for you.

Коментар

"Joey dosen't share fooooooood......." .... Това е една от любимите ми реплики на Джоуи Трибиани Не са 2 милиона а доста повече, които ще си спести КОЙ.ТОЙ не иска да дава дори на държавата /ФГВБ/ за да се направи на добър...... КОЙ просто dosen't share fooooooood....... Dosen't share anything, actually ...
                    Греъм , аз съм мечка в по голямото си житие и в гората не ме е страх от семеподобните...
                    Та тези рокади в табаците ги гледам от 2003 г. и нема лошо човек да се повози на асансьора....
                    Когато е изправен...
                    Днес ме питаха поне трима човека дали не съм продал ,не съм и няма да продавам тази година....
                    Повтарям акцията ще е ракета за 2018 г ,моля не е правете звезден крайцер с това 35 лв ,действа ми на интелегентноста ,все пак съм завършил Първи клас...
                    200 от БАТ и 84 нереазпределена прави 284 милиона ,делено на 7 и300 к излиза 37 лв.
                    Не е препоръка за завършващите първи клас....продали днес.

Коментар

Има два варианта или го е чел или тази нощ е сънувал Шиши в леглото до себе си и ....
                      Аз залагам на втория вариант.....?
                      А тези със сериозните бидове в ниското може пък да са подочули нещо в градската баня, докато са били с насапунисани очи...

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Ако си мислиш,че целта на КОЙ е да прецака дребните акционери,разсъждаваш наистина много на дребно...И да,покрай всичките врътки,които се творят в момента е напълно възможно дребните акционери да останат с пръст в устата....Равновесие,тук става въпрос за стотици милиони,а дребните са около 1%,т.е. 70 000 акции.Дори да приеме,че в даден момент дружеството стане "чисто" и акциите му станат "чисти",от цялата врътка КОЙ ще "спести" малко над 2 млн. лв. от дребосъците...Все си мисля,че 2млн. за КОЙ и тези ,които са зад,над,или около него, са пари за семки...И пак ще повторя,напълно вероятно е дребните да останат с чаша вода,но и съм убеден ,че последната грижа на КОЙ е, какво ще изгубят ,или какво ще спечелят миноритарите....
                        Мнението ми не е препоръка.....
                        "Joey dosen't share fooooooood......." .... Това е една от любимите ми реплики на Джоуи Трибиани Не са 2 милиона а доста повече, които ще си спести КОЙ.ТОЙ не иска да дава дори на държавата /ФГВБ/ за да се направи на добър...... КОЙ просто dosen't share fooooooood....... Dosen't share anything, actually ...
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Че аз не се шегувам. Точно това ще стане. И цената е ясна. Ще е горе долу толкова колкото да платят за Нова Телевизия. А за осттаналите акционери - сигурен съм че основните акционери на Булгартабак се отличават с високи морални стандарти и ама по никакъв начин не би им хрумнало да прецакат тези които са им повярвали, че ще печелят покрай тях.
                          Ако си мислиш,че целта на КОЙ е да прецака дребните акционери,разсъждаваш наистина много на дребно...И да,покрай всичките врътки,които се творят в момента е напълно възможно дребните акционери да останат с пръст в устата....Равновесие,тук става въпрос за стотици милиони,а дребните са около 1%,т.е. 70 000 акции.Дори да приеме,че в даден момент дружеството стане "чисто" и акциите му станат "чисти",от цялата врътка КОЙ ще "спести" малко над 2 млн. лв. от дребосъците...Все си мисля,че 2млн. за КОЙ и тези ,които са зад,над,или около него, са пари за семки...И пак ще повторя,напълно вероятно е дребните да останат с чаша вода,но и съм убеден ,че последната грижа на КОЙ е, какво ще изгубят ,или какво ще спечелят миноритарите....
                          Мнението ми не е препоръка.....
                          Last edited by retro_69; 29.05.2017, 12:35.

Коментар

Дали няКОЙ не е чел "анекса"?
                            Има два варианта или го е чел или тази нощ е сънувал Шиши в леглото до себе си и ....
                            Аз залагам на втория вариант.....?

Коментар

• Дали няКОЙ не е чел "анекса"?
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Off, Два денЯ се гърчат Монтьови мисли, - Ти му показваш плевнята - той те пита разпитва - Де я вратата ???
                                Свил се на "сянка" под плочник разрушен;- не моЖ му помогна!!!
                                Много ме подценяваш ,това което виждаш е само върха на Аисберга....
                                Ама на киеците никой не дава отчет ....

Даже и с календара си напред поне с ден ,дано не е по причина на шльокавицата....
                                Та така.

Коментар

Working...
                                X