IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
    За сега 30 е безопастната цена след поредната ... пържола на 28 .50 лв.....
    Не е препоръка....
    Каква пържола, това е направо кълка !
    Но самите фабрики имат далеч по-атрактивни параметри
    Last edited by Tradera; 06.12.2010, 11:33.

Коментар

За сега 30 е безопастната цена след поредната ... пържола на 28 .50 лв.....
      Не е препоръка....
      Само я обърнаха и от другата страна, за да не загори. Пекат я от 24,75.
      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Daaaaa

Коментар

• За сега 30 е безопастната цена след поредната ... пържола на 28 .50 лв.....
          Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
            защо не 40?

всъщност като се замисля защо не закръглиш направо на 50

давай сега сама нататък...
            Акъл ще даваш когато ,като мъж си изпълниш загубеният бас за цена 25 лв.....за черно еднолитрово Джони
            Ама ти не си мъж така ,че защо да изпълняваш басовете си ... мина времето когато преди година се хванахме за цена 25 лв. сега вече знам кой стой пред мен .... един неуспял и комплексиран човек ,който търси кавга за да си повярва че е нещо повече и съществува а не вигитира....
            Баса си изпълни за да имаш право на мнение.. в този форум .

Коментар

• Първоначално изпратено от kokonut28
              vsjako chudo za 3 dni... prilicha mi poveche na PR akzia, otkolkoto na realno tursene...
              Страшна ПР акция .... за 20 милиона лева.
              Толкова минаха на нивата окло 25 - 26 лв.
              а купувача ще ги продава за 23 лв ли при положение ,че вече има и вътрешна информация .....
              Не препоръка...

Коментар

Ами може и така да е ,но от няколко дни има агресивно изкупуване с цел 30 лв. ....Днес 27 лв. бе взета като малка гара и ми се струва ,че някой знае повече , защото минаха акции за милиони лева от 25 и свърши предлагането на тези цени... може би 35 е истината ...
                Не е препоръка...
                защо не 40?

всъщност като се замисля защо не закръглиш направо на 50

давай сега сама нататък...

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                  Хитър начин нещо което струва 150 млн. евро да кажат, че го продават за 250 млн. и ... бурни аплодисменти!
                  Ами може и така да е ,но от няколко дни има агресивно изкупуване с цел 30 лв. ....Днес 27 лв. бе взета като малка гара и ми се струва ,че някой знае повече , защото минаха акции за милиони лева от 25 и свърши предлагането на тези цени... може би 35 е истината ...
                  Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Интересно инфо прочетох в тази статия от вчера:

Информационният меморандум за приватизацията на Булгартабак е готов

Значи все още това не е решено. Интересно ще стане ако продават отделни фабрики. Аз лично се надявам на този вариант
                    Батя,
                    знам ,че е по добрият вариант да бъде приватизиран отделно по фабрики и то през борсата ... но да се надяваме да бъде през борсата ... поне холдинга.
                    За начина на приватизация има решение на НС и то отменя старото по фабрики....
                    Поздрави!

Коментар

• Интересно инфо прочетох в тази статия от вчера:

Информационният меморандум за приватизацията на Булгартабак е готов

На въпрос на Investor.bg експерти от бранша обясниха, че техните очаквания са по-нататък консултантът да направи обосновано предложение за начина на приватизация, т.е. самата процедура, вкл. вид търг, също така дали компанията ще се приватизира изцяло или на части (отделните фабрики) и дали приватизацията ще стане през фондовата борса или не.
                      Значи все още това не е решено. Интересно ще стане ако продават отделни фабрики. Аз лично се надявам на този вариант

Коментар

• С 80%-90% за износ вътрешния пазар е ограниечен и ни ги вълнува. Концентрирали са се върху завладяване на външни пазари и при това много успешно.
                        Хей имаме международна копания тук = > елементарно, трябва да се смята по коефициентите на международните компании

Коментар

В момента мисля как може да се вземе кеша от Благоеград БТ и София БТ в холдинга и да се прибере от държавата преди приватизацията .... може и да не съм само аз в тези мисловни дейности ...
                          Не е препоръка...
                          И аз като мечето си блъскам главата, какво ще стане с печалбите на дъщерите!

Интерес към холдинга от инвеститори винаги е имало, просто досега нямаше воля да се продаде дойната крава. Притеснява ме и защо обаче заложените приходи от приватизация за 2011 г. - 50 % от които отиват в сребърния фонд - са прекалено малко?!? http://paper.standartnews.com/bg/art...article=349016
                          Дано не мислят да прецакат сделката и я оставят за 2012 г.!
                          Досега четохме партенки като тази: Кой би се заинтересувал от предприятие, което продава в евтиния сегмент и чийто пазарен дял непрекъснато се понижава и ще продължи да се понижава? http://www.investor.bg/news/article/67129/107.html

НО! Вече не става дума само за една трета пазарен дял на вътрешния, които са около 15 – 17 млн $ печалба (Общата печалба от продажбите на цигари в страната е 50 млн. долара - ако може да му се вярва http://www.dnevnik.bg/intervju/2010/...international/ ), но и в играта са утвърдените вече външни пазари на холдинга – тук смятайте сами. Плюс атрактивни бази, обновени линии, нови машини за филтри, за раздути жили и т.н. Който го купи си е избил платеното още на четвъртата година. Смятам залога е голям и дано е скоро. И аз като мечето си блъскам главата, какво ще стане с печалбите на дъщерите!
                          Не е препоръка. Имам и от трите.

Коментар

И на мен ми направи впечатление големината на кеша....
                            Отдавна имаме дебат, как трябва да бъде разпределен .... това една част да влезе за акцизи.... става , но холдинга работи повече вече за износ...
                            Хитър начин нещо което струва 150 млн. евро да кажат, че го продават за 250 млн. и ... бурни аплодисменти!

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнение
                              Наличност в каса и по банкови сметки

188 095 000.........
                              И на мен ми направи впечатление големината на кеша....
                              Отдавна имаме дебат, как трябва да бъде разпределен .... това една част да влезе за акцизи.... става , но холдинга работи повече вече за износ...

Коментар

• Наличност в каса и по банкови сметки

188 095 000.........

Коментар

Working...
                                X