If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Предполагам ще ги добавят към ония 200млн. и ако някой ходи на събранието ,нека ги попита ,какво мислят да ги правят всичките тия пари...Може и пък да дадат някой задоволителен отговор...
Вече е ясно ше излезат като дивидент или на ИОСА или на следващото ОСА...
Табака ще се продава и дивиденти в направление на мажо а имотите ще се строят но не под шапката на Табака а на Дубай....
Не е препоръка
Монти, поздравления- успешна прогноза.Пожелавам ти да слезеш на време и с добра печалба от влака на Шиши..Аз тук имам много малко, повече в ГАГБТ.Дивидента е добра индикация
А бе къде е Батко(Монти),бе?!?!Стожерът на позицията!!!
Премислям ситуацията ...
Май излезнах прав че на Шиши му трябват пари веднага....
Асансьора работи ли ....
И другите ще ги намести по късно....
Не е препоръка...
Мисля, че прасчо се разбърза заради статията на Капитал, в която припомнят за погазвзането на всякакви правни норми, във връзка с капиталовия пазар, от страна на БТХ!!!! Инвестора да следва примера и да разнищят SLDEN на Гергов и затова как ключови активи (като хотелите Вероника и Мираж) изчезват без сделки по 114 при това със свързани лица! Ние да наградим Капитал с абонамент, а инвестор-а ако действа в интерес на миноритарите с по-голям трафик и кликане по рекламите на сайтовете им!
Греаме,с цялото ми уважение към теб ,ама май се оказах прав,че последното нещо,което интересува ТОЙ и КОЙ е, дали малките ще спечелят,или ще изгубят....КОЙ и ТОЙ си гонят далеч,далеч по-"възвишени" цели и даже може и да не знаят,че има и миноритари....Аз и на това се надявах...
А аз пожелах успех на всеки инвестирал на БФБ а не мрънкащ, че лихвите са ниски Всеки, който рискува и печели заслужава респект.
Ще продадат 2-те дружества за 114 млн. лева и като влязат парите в холдинга после какво?
Предполагам ще ги добавят към ония 200млн. и ако някой ходи на събранието ,нека ги попита ,какво мислят да ги правят всичките тия пари...Може и пък да дадат някой задоволителен отговор...
"Joey dosen't share fooooooood......." .... Това е една от любимите ми реплики на Джоуи Трибиани Не са 2 милиона а доста повече, които ще си спести КОЙ.ТОЙ не иска да дава дори на държавата /ФГВБ/ за да се направи на добър...... КОЙ просто dosen't share fooooooood....... Dosen't share anything, actually ...
Греаме,с цялото ми уважение към теб ,ама май се оказах прав,че последното нещо,което интересува ТОЙ и КОЙ е, дали малките ще спечелят,или ще изгубят....КОЙ и ТОЙ си гонят далеч,далеч по-"възвишени" цели и даже може и да не знаят,че има и миноритари....Аз и на това се надявах...
Коментар