IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
    Прогнози колко ще стигне цената днес?
    За една минута аукцион - 40.90

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
      Прогнози колко ще стигне цената днес?
      Колкото и да стигне тук няма слизане от влака до 2018 г ОСА....
      Колкото по малко ,толкова по добре ,че имам само 210 акции а требва да станат 500..

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Предполагам ще ги добавят към ония 200млн. и ако някой ходи на събранието ,нека ги попита ,какво мислят да ги правят всичките тия пари...Може и пък да дадат някой задоволителен отговор...
        Вече е ясно ше излезат като дивидент или на ИОСА или на следващото ОСА...
        Табака ще се продава и дивиденти в направление на мажо а имотите ще се строят но не под шапката на Табака а на Дубай....
        Не е препоръка

Коментар

• Прогнози колко ще стигне цената днес?

Коментар

• Монти, поздравления- успешна прогноза.Пожелавам ти да слезеш на време и с добра печалба от влака на Шиши..Аз тук имам много малко, повече в ГАГБТ.Дивидента е добра индикация

Коментар

А бе къде е Батко(Монти),бе?!?!Стожерът на позицията!!!
              Премислям ситуацията ...
              Май излезнах прав че на Шиши му трябват пари веднага....
              Асансьора работи ли ....
              И другите ще ги намести по късно....
              Не е препоръка...

Коментар

• Мисля, че прасчо се разбърза заради статията на Капитал, в която припомнят за погазвзането на всякакви правни норми, във връзка с капиталовия пазар, от страна на БТХ!!!! Инвестора да следва примера и да разнищят SLDEN на Гергов и затова как ключови активи (като хотелите Вероника и Мираж) изчезват без сделки по 114 при това със свързани лица! Ние да наградим Капитал с абонамент, а инвестор-а ако действа в интерес на миноритарите с по-голям трафик и кликане по рекламите на сайтовете им!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

А аз пожелах успех на всеки инвестирал на БФБ а не мрънкащ, че лихвите са ниски Всеки, който рискува и печели заслужава респект.
                  Успех и на теб!

Коментар

Греаме,с цялото ми уважение към теб ,ама май се оказах прав,че последното нещо,което интересува ТОЙ и КОЙ е, дали малките ще спечелят,или ще изгубят....КОЙ и ТОЙ си гонят далеч,далеч по-"възвишени" цели и даже може и да не знаят,че има и миноритари....Аз и на това се надявах...
                    А аз пожелах успех на всеки инвестирал на БФБ а не мрънкащ, че лихвите са ниски Всеки, който рискува и печели заслужава респект.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнение
                      Колеги, а за Гагарин не се ли чува нещо?
                      Там е по-тихо отвсякъде другаде. Може би една от най-евтините компания от гледна точка на резултатите които показват. Търпение трябва

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Ще продадат 2-те дружества за 114 млн. лева и като влязат парите в холдинга после какво?
                        Предполагам ще ги добавят към ония 200млн. и ако някой ходи на събранието ,нека ги попита ,какво мислят да ги правят всичките тия пари...Може и пък да дадат някой задоволителен отговор...

Коментар

• Колеги, а за Гагарин не се ли чува нещо?
                          препоръки не давам

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                            ...Но по-интересна е точката по 114
                            Ще продадат 2-те дружества за 114 млн. лева и като влязат парите в холдинга после какво?

Коментар

• А бе къде е Батко(Монти),бе?!?!Стожерът на позицията!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

"Joey dosen't share fooooooood......." .... Това е една от любимите ми реплики на Джоуи Трибиани Не са 2 милиона а доста повече, които ще си спести КОЙ.ТОЙ не иска да дава дори на държавата /ФГВБ/ за да се направи на добър...... КОЙ просто dosen't share fooooooood....... Dosen't share anything, actually ...
                                Греаме,с цялото ми уважение към теб ,ама май се оказах прав,че последното нещо,което интересува ТОЙ и КОЙ е, дали малките ще спечелят,или ще изгубят....КОЙ и ТОЙ си гонят далеч,далеч по-"възвишени" цели и даже може и да не знаят,че има и миноритари....Аз и на това се надявах...
                                Last edited by retro_69; 29.05.2017, 23:08.

Коментар

Working...
                                X