IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Ама не се знае за колко са продадени 53% от имотното СФБТ.Може да е за над 30 млн. И да не са ви прекарали.
    Бъдещето ще покаже и аз като Чичо Оги в Доверие ,бърза работа немам ....и който чака търгово да продава ,който иска да стане инвеститор в Доверие/БТХ-дивидент / да стоИ...
    Интересно ми е кошничката на Малкия Мук и тези покупки на Стара планина , монбат и М+С за милиони...
    Кеша е отишъл около 10%

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

защо , с имотното СФБТ ни прекараха , но цената от 92 милиона е оценката на София БТ..
      Нема го имотното СФБТ..
      Холдинга взима 92 милиона чисто за Всичко от софия БТ...
      Изненадите там ще са БЛАБТ ...
      не е препоръка..
      Ама не се знае за колко са продадени 53% от имотното СФБТ.Може да е за над 30 млн. И да не са ви прекарали.
      Life won't wait for you.

Коментар

Изненадата може да дойде от продажбата на 53% от имотното СФБТ ....
        защо , с имотното СФБТ ни прекараха , но цената от 92 милиона е оценката на София БТ..
        Нема го имотното СФБТ..
        Холдинга взима 92 милиона чисто за Всичко от софия БТ...
        Изненадите там ще са БЛАБТ ...
        не е препоръка..

Коментар

• Изненадата може да дойде от продажбата на 53% от имотното СФБТ ....
          Life won't wait for you.

Коментар

Според мен дъщерните вече са на подчинение на Блабт и холдинга обра що има свободен кеш и никакъв паричен ресурс няма излезе, освен някаква печалба на Блабт или продажбата към БТХ за последно...която не е малка като цена ,оценката е около 250-300 милиона лв най малка ..
            Не е препоръкаТ
            BTH продаде на БАТ марките /негова собственост/ и ЕЛД/доколкото знам собственост на БЛАБТ/.Парите логично са отишли първите директно към холдинга а повечето от тия 105 млн. евро към БЛАБТ. И сега с покупката на София и Плевен отиват към холдинга.
            Life won't wait for you.

Коментар

Просто парите от продажбата на ЕЛД отиват в холдинга.Така е по-бързо от дивидент през 2018 г.
              Според мен дъщерните вече са на подчинение на Блабт и холдинга обра що има свободен кеш и никакъв паричен ресурс няма излезе, освен някаква печалба на Блабт или продажбата към БТХ за последно...която не е малка като цена ,оценката е около 250-300 милиона лв най малка ..
              Не е препоръкаТ

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Аз четох че Благоевград БТ купува Плевен БТ и София БТ. Не ми е ясно като цяло.

п.п. Може би избягват проблеми с приватизационния договор и ангажиментите на БЛАБТ и СОФБТ
                Така де ,
                Земите на София БТ във София бяха продадени на някаква ошформа на Шишо ,но цената на София БТ която купува Блабт е 92 милиона и плевен БТ още 12 милиона ..
                Става 100 и нещо , тези пари ще отидат от парите който Бат е платил от марките...към 200 милиона ,резервите ,натрупани печалби и т.н
                Сумират се два центъра ,производствен Блабт : и Паричен -БТХ..със над 340-380 милиона
                Според мен тези пари в дивидент и към Шишо както тези 5,8 на акция който ще се дават сега...
                Гагарин е към Блабт....
                В момента на продажбата на Блабт , БТХ е излишен , мисля че ще се продаде сградата до няколко месеца ,тя също е излишна ,както и парчето на Гагарин.. ...
                не е препоръка..

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

п.п. Може би избягват проблеми с приватизационния договор и ангажиментите на БЛАБТ и СОФБТ
                  Просто парите от продажбата на ЕЛД отиват в холдинга.Така е по-бързо от дивидент през 2018 г.
                  Life won't wait for you.

Коментар

Предполагаш че ще купи фабриката от БТХ ,нема да стане ако БАТ купят Блабт....
                    Имат затворен процес..
                    Купувач на тютюна Плевен бт , кутии-Гагарин, производите и марки и разпространител ...

това съм го мислил

Коментар

Ще си купи Баранко преди евентуалната продажда на БЛАБТ.Какво му пречи?
                      Нищо ,но мисля ,че вече има нещо договорено с БАТ....
                      Не е препоръка..

Коментар

това съм го мислил
                        Ще си купи Баранко преди евентуалната продажда на БЛАБТ.Какво му пречи?
                        Life won't wait for you.

Коментар

Гагарин може и да си го остави .... КОЙ знае ....
                          Имат затворен процес..
                          Купувач на тютюна Плевен бт , кутии-Гагарин, производите и марки и разпространител ...

това съм го мислил
                          Last edited by Монти; 09.06.2017, 11:16.

Коментар

Е пак се връщаме на сериозната тема...
                            Първия и втория ход и третия ход е по моя начин....
                            Сам казваш че блабт е за продажба с гагарин и парите се събират в БТХ ......а и имотите вече ги няма....почти.
                            Какво остава..?
                            Гагарин може и да си го остави .... КОЙ знае ....
                            Life won't wait for you.

Коментар

Приходите му се формират от продажби разбира се ... не на зеле и моркови а на търговски марки и търговски дружества ...... Това ще са приходите от продажби.А цифрите и числата от ишлемето са пари за семки, както казва един колега от форума...... Свърши се времето на БТХ като производител на цигари и който не го разбира, значи нищо не разбира. Въпросът е как ще излезнат парите от БТХ - дали както смята Монти или както очакват повечето, които се съмняват в Дидо Дебелия. Те т'ва е въпроса.
                              Е пак се връщаме на сериозната тема...
                              Първия и втория ход и третия ход е по моя начин....
                              Сам казваш че блабт е за продажба с гагарин и парите се събират в БТХ ......а и имотите вече ги няма....почти.
                              Какво остава..?

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Разбира се, че цигарите не касаят вече Булгартабак!
                                90% от приходите му се формират от износ на зеле и моркови, а той ще произвежда зеленчуци и за бг пазара още 2 години. Поне.
                                Приходите му се формират от продажби разбира се ... не на зеле и моркови а на търговски марки и търговски дружества ...... Това ще са приходите от продажби.А цифрите и числата от ишлемето са пари за семки, както казва един колега от форума...... Свърши се времето на БТХ като производител на цигари и който не го разбира, значи нищо не разбира. Въпросът е как ще излезнат парите от БТХ - дали както смята Монти или както очакват повечето, които се съмняват в Дидо Дебелия. Те т'ва е въпроса.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X