какво скрито покрито...?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Значи не даваш препоръка, че БАТ вместо после да купуват БЛАБТ ще купят направо БТХ..... след изтегляне на кеша като дивидент и изпаряване на некой и друг тлъст имотец?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Значи не даваш препоръка, че БАТ вместо после да купуват БЛАБТ ще купят направо БТХ..... след изтегляне на кеша като дивидент и изпаряване на некой и друг тлъст имотец?
лятото не е за борса а за почивка ,скоро ще ви дойда на гости в кръчмата...
Иначе на пода е интересно , но да си зяпач....
За БТХ ,ще пиша след като намеря време да отида да прочета тия устави....
Иначе смятам че БТХ ще е касичката...освен ако БАТ държат да имат грамадна офис сграда в София..?
Що купувате от този Голем умник на 42,пак ли е ПФБК ....?
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Вале 1, излезна новата покана както предположи...
За сега името и устава , някой требва да се замъкне до Графа да си даде личната карта за да чете простотии....сиреч тайния устав.
Иначе новото име вече ми звучи ,като БАТ холдинг - БТ холдинг
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Относно Софикс мисля ,че шансовете са малки , но все пак да видим какви нови критерии ще приемат БФБ.
Относно предвиждането ти за бъдещето на компанията - аз не ги виждам нещата по тоя начин.
Но понеже няма нищо сигурно ,не желая да споделям виждането си за бъдещето тук.
За сега името и устава , някой требва да се замъкне до Графа да си даде личната карта за да чете простотии....сиреч тайния устав.
Иначе новото име вече ми звучи ,като БАТ холдинг - БТ холдинг
16-06-2017 - Представяне на покана за свикване на ОСА и материали за ОСА
Емитент: Булгартабак-холдинг АД-София (57B)
В БФБ-София АД са постъпили обновена покана и допълнителни материали за провеждане на редовно ОСА на Булгартабак-холдинг АД-София (57B), както следва:
Булгартабак-холдинг АД-София (57B) свиква ОСА на 29.06.2017 г. от 11.00 ч. в гр. София, ул. Граф Игнатиев 62, при следния дневен ред:
- Доклади на управителните органи за дейността на дружеството през 2016 г. (индивидуален и консолидиран);
- Приемане на годишните финансови отчети на дружеството за 2016 г. (индивидуален и консолидиран);
- Доклади на регистрирания одитор за 2016 г.;
- Отчет на Директора за връзка с инвеститорите;
- Избор на регистриран одитор за 2017 г.;
- Доклад на Одитния комитет;
- Освобождаване на членовете на управителните органи от отговорност за дейността им през 2016 г.;
- Решение за разпределение на финансов резултат. Проект на решение: Разпределя обща сума от 42 877 232.04 лв. за дивидент, или брутен дивидент от 5.82 лв. на акция ;
- Одобряване на сделки по чл. 114, ал. 2 от ЗППЦК, описани в мотивиран доклад;
- Промяна в наименованието на дружеството от Булгартабак-холдинг АД на БТ Холдинг АД;
- Промени в Устава на дружеството;
- При липса на кворум събранието ще се проведе на 18.07.2017 г. от 11.00 ч. на същото място и при същия дневен ред.
Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 15.06.2017 г.
Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 13.06.2017 г.
Обновената покана и допълнителните материали за ОСА на дружеството могат да бъдат намерени на уеб страницата на Борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/novini-i-anal...romeni-238134/
Потърсих нещо от инвестора да е писал за БТХ , това е последното където се цитира пряко името му .Предното е за КЗК....
Продължава тишината от инвестора а изчезнаха маси имоти от СофияБТ ,същото се купи от Блабт ,дават дивидент , отличен отчет...
Голяма тишина...
Вале 1 , ако четеш като най технически грамотен в позицията , какви са шансовете на БТХ да влезне в Софикс и ако при какви условия ,не ми е това мечтата ,но ще стане интересно .
Поздрави!
Относно предвиждането ти за бъдещето на компанията - аз не ги виждам нещата по тоя начин.
Но понеже няма нищо сигурно ,не желая да споделям виждането си за бъдещето тук.
- 1 like
Коментар
-
http://www.investor.bg/novini-i-anal...romeni-238134/
Потърсих нещо от инвестора да е писал за БТХ , това е последното където се цитира пряко името му .Предното е за КЗК....
Продължава тишината от инвестора а изчезнаха маси имоти от СофияБТ ,същото се купи от Блабт ,дават дивидент , отличен отчет...
Голяма тишина...
Вале 1 , ако четеш като най технически грамотен в позицията , какви са шансовете на БТХ да влезне в Софикс и ако при какви условия ,не ми е това мечтата ,но ще стане интересно .
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнениеПресяха кандидатите за активите на ЧЕЗ
Пресяването на кандидатите да купят активите на ЧЕЗ в България е на финалната права, научи в."БАНКЕРЪ". Според наши източници до подаване на оферти със сигурност са допуснати ТЕЦ "Бобод дол" и неизвестната за широката публика пазарджишка фирма "Инерком Груп", която има няколко фотоволтаични парка в региона. Според клюките в бранша последното дружество се свързва с бизнесмена депутат Делян Пеевски.
http://www.banker.bg/upravlenie-i-bi...tivite-na-chez
Повече от 300 -350 милиона няма да вземат от него ..
Не е препоръка..
Коментар
-
Пресяха кандидатите за активите на ЧЕЗ
Пресяването на кандидатите да купят активите на ЧЕЗ в България е на финалната права, научи в."БАНКЕРЪ". Според наши източници до подаване на оферти със сигурност са допуснати ТЕЦ "Бобод дол" и неизвестната за широката публика пазарджишка фирма "Инерком Груп", която има няколко фотоволтаични парка в региона. Според клюките в бранша последното дружество се свързва с бизнесмена депутат Делян Пеевски.
http://www.banker.bg/upravlenie-i-bi...tivite-na-chez
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Просто казвам, защото в България знаеш не се спазват много много законите и големите си правят каквото си искат общо взето.
Иначе мечка от семеподобните не се боИ....
това беше за гората и мечките...
Коментар
-
Е Джони , хубаво го казваш и резон има , но и хубаво некой да хвърли некоя акция да продаде.....
говориш за яйца ,та пакета ми е на 40% и никак не върви ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеМонти, приятелски съвет. Не слагай всички яйца в една кошница. Предпазливо тук, защото знаем кой седи зад дружеството и после да не вием на умряло как държавата ни виновна, тук нищо не ставало и Терминал 2. То не, че не е така де, но това е друга тема.
говориш за яйца ,та пакета ми е на 40% и никак не върви ....
Коментар
-
Бъдещето ще покаже и аз като Чичо Оги в Доверие ,бърза работа немам ....и който чака търгово да продава ,който иска да стане инвеститор в Доверие/БТХ-дивидент / да стоИ...
Интересно ми е кошничката на Малкия Мук и тези покупки на Стара планина , монбат и М+С за милиони...
Кеша е отишъл около 10%Life won't wait for you.
Коментар
Коментар