IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• какво скрито покрито...?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Значи не даваш препоръка, че БАТ вместо после да купуват БЛАБТ ще купят направо БТХ..... след изтегляне на кеша като дивидент и изпаряване на некой и друг тлъст имотец?
      БАТ за какво им е да купуват дружество, дето не се знае какво може да излезе скрито..ако ще купуват нещо, ще е директно активи, както купиха марките...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Значи не даваш препоръка, че БАТ вместо после да купуват БЛАБТ ще купят направо БТХ..... след изтегляне на кеша като дивидент и изпаряване на некой и друг тлъст имотец?
        Здравей Греъм ,
        лятото не е за борса а за почивка ,скоро ще ви дойда на гости в кръчмата...
        Иначе на пода е интересно , но да си зяпач....
        За БТХ ,ще пиша след като намеря време да отида да прочета тия устави....
        Иначе смятам че БТХ ще е касичката...освен ако БАТ държат да имат грамадна офис сграда в София..?

Що купувате от този Голем умник на 42,пак ли е ПФБК ....?
        Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Вале 1, излезна новата покана както предположи...
          За сега името и устава , някой требва да се замъкне до Графа да си даде личната карта за да чете простотии....сиреч тайния устав.
          Иначе новото име вече ми звучи ,като БАТ холдинг - БТ холдинг
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Относно Софикс мисля ,че шансовете са малки , но все пак да видим какви нови критерии ще приемат БФБ.
            Относно предвиждането ти за бъдещето на компанията - аз не ги виждам нещата по тоя начин.
            Но понеже няма нищо сигурно ,не желая да споделям виждането си за бъдещето тук.
            Вале 1, излезна новата покана както предположи...
            За сега името и устава , някой требва да се замъкне до Графа да си даде личната карта за да чете простотии....сиреч тайния устав.
            Иначе новото име вече ми звучи ,като БАТ холдинг - БТ холдинг

16-06-2017 - Представяне на покана за свикване на ОСА и материали за ОСА

Емитент: Булгартабак-холдинг АД-София (57B)
            В БФБ-София АД са постъпили обновена покана и допълнителни материали за провеждане на редовно ОСА на Булгартабак-холдинг АД-София (57B), както следва:
            Булгартабак-холдинг АД-София (57B) свиква ОСА на 29.06.2017 г. от 11.00 ч. в гр. София, ул. Граф Игнатиев 62, при следния дневен ред:
            - Доклади на управителните органи за дейността на дружеството през 2016 г. (индивидуален и консолидиран);
            - Приемане на годишните финансови отчети на дружеството за 2016 г. (индивидуален и консолидиран);
            - Доклади на регистрирания одитор за 2016 г.;
            - Отчет на Директора за връзка с инвеститорите;
            - Избор на регистриран одитор за 2017 г.;
            - Доклад на Одитния комитет;
            - Освобождаване на членовете на управителните органи от отговорност за дейността им през 2016 г.;
            - Решение за разпределение на финансов резултат. Проект на решение: Разпределя обща сума от 42 877 232.04 лв. за дивидент, или брутен дивидент от 5.82 лв. на акция ;
            - Одобряване на сделки по чл. 114, ал. 2 от ЗППЦК, описани в мотивиран доклад;
            - Промяна в наименованието на дружеството от Булгартабак-холдинг АД на БТ Холдинг АД;
            - Промени в Устава на дружеството
            ;
            - При липса на кворум събранието ще се проведе на 18.07.2017 г. от 11.00 ч. на същото място и при същия дневен ред.
            Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 15.06.2017 г.
            Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 13.06.2017 г.
            Обновената покана и допълнителните материали за ОСА на дружеството могат да бъдат намерени на уеб страницата на Борсата

Коментар

http://www.investor.bg/novini-i-anal...romeni-238134/

Потърсих нещо от инвестора да е писал за БТХ , това е последното където се цитира пряко името му .Предното е за КЗК....
              Продължава тишината от инвестора а изчезнаха маси имоти от СофияБТ ,същото се купи от Блабт ,дават дивидент , отличен отчет...
              Голяма тишина...
              Вале 1 , ако четеш като най технически грамотен в позицията , какви са шансовете на БТХ да влезне в Софикс и ако при какви условия ,не ми е това мечтата ,но ще стане интересно .
              Поздрави!
              Относно Софикс мисля ,че шансовете са малки , но все пак да видим какви нови критерии ще приемат БФБ.
              Относно предвиждането ти за бъдещето на компанията - аз не ги виждам нещата по тоя начин.
              Но понеже няма нищо сигурно ,не желая да споделям виждането си за бъдещето тук.

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...romeni-238134/

Потърсих нещо от инвестора да е писал за БТХ , това е последното където се цитира пряко името му .Предното е за КЗК....
                Продължава тишината от инвестора а изчезнаха маси имоти от СофияБТ ,същото се купи от Блабт ,дават дивидент , отличен отчет...
                Голяма тишина...
                Вале 1 , ако четеш като най технически грамотен в позицията , какви са шансовете на БТХ да влезне в Софикс и ако при какви условия ,не ми е това мечтата ,но ще стане интересно .
                Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение
                  Пресяха кандидатите за активите на ЧЕЗ
                  Пресяването на кандидатите да купят активите на ЧЕЗ в България е на финалната права, научи в."БАНКЕРЪ". Според наши източници до подаване на оферти със сигурност са допуснати ТЕЦ "Бобод дол" и неизвестната за широката публика пазарджишка фирма "Инерком Груп", която има няколко фотоволтаични парка в региона. Според клюките в бранша последното дружество се свързва с бизнесмена депутат Делян Пеевски.

http://www.banker.bg/upravlenie-i-bi...tivite-na-chez
                  Ако Шиши е водещ кандидат ,ще имат онези от ЧЕЗ дълго да чакат да получат по 260 на акция в Разпределението и 25 К в другото....
                  Повече от 300 -350 милиона няма да вземат от него ..
                  Не е препоръка..

Коментар

• Пресяха кандидатите за активите на ЧЕЗ
                    Пресяването на кандидатите да купят активите на ЧЕЗ в България е на финалната права, научи в."БАНКЕРЪ". Според наши източници до подаване на оферти със сигурност са допуснати ТЕЦ "Бобод дол" и неизвестната за широката публика пазарджишка фирма "Инерком Груп", която има няколко фотоволтаични парка в региона. Според клюките в бранша последното дружество се свързва с бизнесмена депутат Делян Пеевски.

http://www.banker.bg/upravlenie-i-bi...tivite-na-chez

Коментар

• Аз не съм кибик днес , имам "огромна " сделка...

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение

Просто казвам, защото в България знаеш не се спазват много много законите и големите си правят каквото си искат общо взето.
                        така , нема мажо който да си наруших интереса заради дребните ,важното неговия интерес да е наш интерес....
                        Иначе мечка от семеподобните не се боИ....
                        това беше за гората и мечките...

Коментар

Е Джони , хубаво го казваш и резон има , но и хубаво некой да хвърли некоя акция да продаде.....
                          говориш за яйца ,та пакета ми е на 40% и никак не върви ....
                          Просто казвам, защото в България знаеш не се спазват много много законите и големите си правят каквото си искат общо взето.

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
                            Монти, приятелски съвет. Не слагай всички яйца в една кошница. Предпазливо тук, защото знаем кой седи зад дружеството и после да не вием на умряло как държавата ни виновна, тук нищо не ставало и Терминал 2. То не, че не е така де, но това е друга тема.
                            Е Джони , хубаво го казваш и резон има , но и хубаво некой да хвърли некоя акция да продаде.....
                            говориш за яйца ,та пакета ми е на 40% и никак не върви ....

Коментар

Бъдещето ще покаже и аз като Чичо Оги в Доверие ,бърза работа немам ....и който чака търгово да продава ,който иска да стане инвеститор в Доверие/БТХ-дивидент / да стоИ...
                              Интересно ми е кошничката на Малкия Мук и тези покупки на Стара планина , монбат и М+С за милиони...
                              Кеша е отишъл около 10%
                              Е аз си мисля, че няма да се разсърдиш ако се окаже, че вместо 530 000 лева в касата на СОФБТ - БАЛБТ - БТХ са влезли доста милиони
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Монти, приятелски съвет. Не слагай всички яйца в една кошница. Предпазливо тук, защото знаем кой седи зад дружеството и после да не вием на умряло как държавата ни виновна, тук нищо не ставало и Терминал 2. То не, че не е така де, но това е друга тема.

Коментар

Working...
                                X