или пък кеша е депозиран...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Хосе Разгледай мнениеАбе имаше преди време някакви вратички за избягване на търгово при приватизация, но не знам дали не го промениха това.
Мисля нефт и газ така мина, без търгово.
Дявола е в детайлите. Зависи по коя точно буква на закона ще стане сделката.
А ако продават фабриките поотделно, то парите ще се трупат в холдинга, после трябва държавата да си ги прибере през дивидент или ликвидационна квота.
Не разбирам и защо досега не изтеглиха през дивидент огромния кеш в БЛАБТ - 128М по последен отчет. Що за лудост е да се продава компанията с толкова кеш!?
Коментар
-
Абе имаше преди време някакви вратички за избягване на търгово при приватизация, но не знам дали не го промениха това.
Мисля нефт и газ така мина, без търгово.
Дявола е в детайлите. Зависи по коя точно буква на закона ще стане сделката.
А ако продават фабриките поотделно, то парите ще се трупат в холдинга, после трябва държавата да си ги прибере през дивидент или ликвидационна квота.
Не разбирам и защо досега не изтеглиха през дивидент огромния кеш в БЛАБТ - 128М по последен отчет. Що за лудост е да се продава компанията с толкова кеш!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от low Разгледай мнениеНе мислиш че акциите на публични дружества могат да се прехвърлят на извънрегулиран пазар?
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеПрочети почервеното и виж какъв е статута на публичните дружества ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от low Разгледай мнениеН А Р Е Д Б А № 13
от 22 декември 2003 г.
за търгово предлагане за закупуване и замяна на акции
Чл. 11. (1) (Предишен текст на чл. 11 - ДВ, бр. 109 от 2004 г. изм.бр.13 2009г.) Задължението по чл. 6 , съответно по чл. 10, ал. 1 , не възниква, ако лицето преминава установените прагове в резултат на приватизационна сделка по реда на чл. 32, ал. 1 от Закона за приватизацията и следприватизационния контрол , освен ако сделката е сключена на регулиран пазар.
Така че май при определени условия може и да няма търгово.
Коментар
-
Н А Р Е Д Б А № 13
от 22 декември 2003 г.
за търгово предлагане за закупуване и замяна на акции
Чл. 11. (1) (Предишен текст на чл. 11 - ДВ, бр. 109 от 2004 г. изм.бр.13 2009г.) Задължението по чл. 6 , съответно по чл. 10, ал. 1 , не възниква, ако лицето преминава установените прагове в резултат на приватизационна сделка по реда на чл. 32, ал. 1 от Закона за приватизацията и следприватизационния контрол , освен ако сделката е сключена на регулиран пазар.
Така че май при определени условия може и да няма търгово.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Q10 Разгледай мнениене се знае,видное че имат остра нужда от кеш,може и да минат на "продажба на всяка цена"
Коментар
Коментар