If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не ми е в интереса да те опонирам ама тотално грешиш ..аз излизам от западните маркети и ще влизам тук....
Ако докараш цената до 40 и ще ти обясня къде грешиш....
Поздрави!
що стана със Сбербанк фалира ли....
Мисля, че "тия" /92+12=104/ млн. са част от "ония" 200 млн. Така ще приберат в холдинга повечето пари, които ще прибере БЛАБТ от ЕЛД. Така си мисля поне. И ще концентрират почти всичко в Благоевград.
мислиш ...
А аз мисля ,че в другия отчет на БТХ ще излезе печалба от 205 милиона лв....неконс....
Имате едно дружество, което си продава бизнеса. Какво ще остане в дружеството след продажбата и по колко на акция се пада от продажбата на самия бизнес. Каква вероятност залагате парите от тази продажба да стигнат до миноритарните акционери. И дали дивидента всъщност променя нещо.
Не ми е в интереса да те опонирам ама тотално грешиш ..аз излизам от западните маркети и ще влизам тук....
Ако докараш цената до 40 и ще ти обясня къде грешиш....
Поздрави!
що стана със Сбербанк фалира ли....
Имате едно дружество, което си продава бизнеса. Какво ще остане в дружеството след продажбата и по колко на акция се пада от продажбата на самия бизнес. Каква вероятност залагате парите от тази продажба да стигнат до миноритарните акционери. И дали дивидента всъщност променя нещо.
Предполагам ще ги добавят към ония 200млн. и ако някой ходи на събранието ,нека ги попита ,какво мислят да ги правят всичките тия пари...Може и пък да дадат някой задоволителен отговор...
Мисля, че "тия" /92+12=104/ млн. са част от "ония" 200 млн. Така ще приберат в холдинга повечето пари, които ще прибере БЛАБТ от ЕЛД. Така си мисля поне. И ще концентрират почти всичко в Благоевград.
Е защо аз да ги излагам, който купува да каже с какъв акъл го е направил. Аз нито купувам нито продавам
По това,което пишеш,излиза че си наясно със всеки един детайл от случващото се с Булгартабак.Аз пък от съм влязъл спекулативно тук,не съм много наясно с това,което се случва,имам си някаква логика,която не е сигурно,че е правилна,т.е. аз съм глупакът,според написаното в по- долния пост,дето всъшност не го изписа,за да не те изтрие модератора...Какво ти пречи да споделиш?!Комисионна на мнение ли взимаш,не мога да те разбера?!?!Отвори ни малко очите!
Е по добре 5 лева отколкото нищо. Защото след продажбата остава нищо.
Може ли малко по-подробно да си изложиш вижданията по въпроса
,а не да хвърлаш просто едни крайни заключения,които лично аз ги определям ,като манипулативни....Даже не си правиш труда да отбележиш,че нението ти не е препоръка за покупка или продажба....
Не знак къв трябва да е човек, че без да си има представа какво ставаq да избуха цената с 30% нагоре още при отварянето. Всъщност знам де, ама модератора може да ме изтрие ако го напиша
Коментар