IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Не ми е в интереса да те опонирам ама тотално грешиш ..аз излизам от западните маркети и ще влизам тук....
    Ако докараш цената до 40 и ще ти обясня къде грешиш....
    Поздрави!
    що стана със Сбербанк фалира ли....
    Е твои са си парите и мнението си е твое.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Мисля, че "тия" /92+12=104/ млн. са част от "ония" 200 млн. Така ще приберат в холдинга повечето пари, които ще прибере БЛАБТ от ЕЛД. Така си мисля поне. И ще концентрират почти всичко в Благоевград.
      мислиш ...
      А аз мисля ,че в другия отчет на БТХ ще излезе печалба от 205 милиона лв....неконс....

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Имате едно дружество, което си продава бизнеса. Какво ще остане в дружеството след продажбата и по колко на акция се пада от продажбата на самия бизнес. Каква вероятност залагате парите от тази продажба да стигнат до миноритарните акционери. И дали дивидента всъщност променя нещо.
        Не ми е в интереса да те опонирам ама тотално грешиш ..аз излизам от западните маркети и ще влизам тук....
        Ако докараш цената до 40 и ще ти обясня къде грешиш....
        Поздрави!
        що стана със Сбербанк фалира ли....

Коментар

• Имате едно дружество, което си продава бизнеса. Какво ще остане в дружеството след продажбата и по колко на акция се пада от продажбата на самия бизнес. Каква вероятност залагате парите от тази продажба да стигнат до миноритарните акционери. И дали дивидента всъщност променя нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Предполагам ще ги добавят към ония 200млн. и ако някой ходи на събранието ,нека ги попита ,какво мислят да ги правят всичките тия пари...Може и пък да дадат някой задоволителен отговор...
            Мисля, че "тия" /92+12=104/ млн. са част от "ония" 200 млн. Така ще приберат в холдинга повечето пари, които ще прибере БЛАБТ от ЕЛД. Така си мисля поне. И ще концентрират почти всичко в Благоевград.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Когато едната страна не казва защо прави нещо, не виждам причина и аз да казвам защо мисля едно или друго.

Коментар

Е защо аз да ги излагам, който купува да каже с какъв акъл го е направил. Аз нито купувам нито продавам
                По това,което пишеш,излиза че си наясно със всеки един детайл от случващото се с Булгартабак.Аз пък от съм влязъл спекулативно тук,не съм много наясно с това,което се случва,имам си някаква логика,която не е сигурно,че е правилна,т.е. аз съм глупакът,според написаното в по- долния пост,дето всъшност не го изписа,за да не те изтрие модератора...Какво ти пречи да споделиш?!Комисионна на мнение ли взимаш,не мога да те разбера?!?!Отвори ни малко очите!

Коментар

• Е защо аз да ги излагам, който купува да каже с какъв акъл го е направил. Аз нито купувам нито продавам

Коментар

Е по добре 5 лева отколкото нищо. Защото след продажбата остава нищо.
                    Може ли малко по-подробно да си изложиш вижданията по въпроса
                    ,а не да хвърлаш просто едни крайни заключения,които лично аз ги определям ,като манипулативни....Даже не си правиш труда да отбележиш,че нението ти не е препоръка за покупка или продажба....

Коментар

• Не знак къв трябва да е човек, че без да си има представа какво ставаq да избуха цената с 30% нагоре още при отварянето. Всъщност знам де, ама модератора може да ме изтрие ако го напиша

Коментар

• Е по добре 5 лева отколкото нищо. Защото след продажбата остава нищо.

Коментар

• Браво Монти, досега колко си нагоре

Коментар

• Сериозен бизнес ... цената скача с 29,17% но от ляво и от дясно има под 400бр акции ???

Коментар

• Брей Честито на Монти и компания

Коментар

• на Монти му казах, че ще има клане или в едната посока или в другата ... е вчера беше в едната а днес в другата
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X