IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнение
    30 ми изглежда, като минало незабравимо
    Според мен 30 засега е долната граница на подкрепа .... За почвам да мисля ,че целта е вече не да се купуват акции и попълване на портфеил а крепене на постигнатото ниво от 31 лева....
    Задачата на правителството е да продаде БТН за 200 м. лева най малко и цената 31 и нещо лв се връзва за държавният дял ....
    Имам акции с количество броят на пръстите на двете ръце за да имам право за коментар на цена .... не е препоръка.

Коментар

• Успех на инвестиралите
      Дружества
      Производство на тютюневи изделия
      BEIS рейтинг

Първите 10 дружества
      по
      Приходи
      от продажби
      за 2009 г.
      (хил. лв.)
      1 Благоевград-БТ АД - Благоевград 159 883
      2 София-Булгартабак-София-БТ АД - София 102 127
      3 Кингс Табако ЕАД - Пловдив 27 659
      4 Исперих-БТ АД - Исперих 10 716
      5 Плевен-Булгартабак АД - Ясен - Пл 10 478
      6 Слънце Стара Загора-Табак АД - Стара Загора 3 716
      7 Пазарджик-БТ АД - Пазарджик 3 341
      8 Асеновград-Табак АД - Асеновград 765
      9 Гоце Делчев Табак АД - Гоце Делчев 649
      10 Шумен-Табак АД - Шумен 553
      Добавете вашата фирма в Информационната система за българските предприятия BEIS

Коментар

• 30 ми изглежда, като минало незабравимо

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
          За ремаркенцата ще има повече, ако издържиш до 100, Десииии....
          Не иска нито хляб , нито вода- така, че пазара ще покаже.
          Кеширах доста- така, че ще има подаръци за всеки от сърце.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
            Днеска смятам да кеширам , част от София- БТ АД на 50 туна.
            За ремаркенцата ще има повече, ако издържиш до 100, Десииии....

Коментар

• Успехи и на теб , и повечко такива позиции за по 100%, че и отгоре за не много дълък период.

Коментар

• Предлагането намаля....ето каква е причината ,всички сте кеширали по малко...
                Риска си заслужава при този пазар с такова слабо предлагане ...някой може да изтегли БИНГО.... бъдещето ще покаже.
                Още един път ....успехи на всички в позицията ...големи!

Коментар

• Днеска смятам да кеширам , част от София- БТ АД на 50 туна.

Коментар

• Браво мече , ако не беше ти нямаше да е актуална темата за табака, казах ли Ви и аз , че ще има раздвижване и то в положителна посока. Част от моите аз също ги кеширах, но си оставих малко за гъдела , пък и за девидентче.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                      Може и да съм избързал , но на около 30 продадох последните си акции....в холдинга.
                      пожелавам на останалите в позицията поне 40 ....
                      За мен 100 % таргет е достатъчен... за втора година.
                      Ако се забавят нещата, което не ви пожелавам ще вляза пак...
                      Не е препоръка ...имам в дъщерните.
                      Поздрави и от мен, както за избора, така и за смислените мнения във форума! Нека все така успяваш да избираш хубавите акции!
                      Не че на теб ти е трудно, де..!

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнение
                        Най-евтините 50 акции на 12 са мои
                        преди 2 години ....когато акции беше мръсна и много срамна дума.
                        Цената на марките я няма в баланаса
                        .......
                        и тя е към холдинга !
                        И не ми се излиза на тези нива, а Морган
                        Браво Марти ,
                        Спомням си го този аукцион ....
                        Но най ниската цена на Слънце БТ преди ауциона е моя ....
                        Полки ...баса и да знаеш имам от дъщерните така че няма да се отървеш от мен докато не изпълниш баса...
                        Гигов ,Мерси ....
                        пожелавам много успехи и на теб...

Коментар

• Струва ми се, че "табаците" са единствените, които за шест месеца си удвоиха цената И всеки, който не казва, "браво Мече" просто завижда.
                          Аз му казвам "Браво", ама пък и му завиждам! ..?
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

А неудачника на форума се появи!
                            Искаш да ме поздравиш за доходноста ми и смелоста ми да инвестирам в Тютюните и Петрол ....ама нямаше нужда и при ССВ ще огрее слънцето ,когато излезеш от нея...
                            Искаш да попиташ къде да изпратиш бутилката еднолитрово черно Джони ли което загуби заради търгуемата цена на Булгартабак която е вече 32 . 5 лева
                            Така ли ... браво !
                            цветанке , трите бутилки съм ти казал да ги дадеш на родата ти, че да имате какво да пиете на Коледа и Нова година

.......................... и да излезнеш от положение да не викаш и на тези празници, че "нямало празници"

Коментар

• Бързай да си вземеш загубите,но остави печалбите да текат.Нали така беше правилото?

Коментар

Съгласен съм ,но пък аз съм в позицията тази година от 13 и нещо лева ....ако се продава през борсата 40 лева е достижима цена...
                                Морган излезнаха на 24 .75 лева и те са ми лампичка която свети вече една седмица и да си взема моето а за следващите рискови спекуланти , е те трябва да си заслужат със страха печалбата ....както аз на 13 .3 почнаха съмнения че няма да я бъде...
                                Най-евтините 50 акции на 12 са мои
                                преди 2 години ....когато акции беше мръсна и много срамна дума.
                                Цената на марките я няма в баланаса
                                .......
                                и тя е към холдинга !
                                И не ми се излиза на тези нива, а Морган

Коментар

Working...
                                X