IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Шишо и положителна новина за миноритарите....Това сигурно е някакъв виц...Аз се надявам някой по-голям глупак от мен ,по някоя неведома за мен причина ,да ми купи бройки те на по-висока цена...Ако ли не ,ще пия една хладка,а може да е и ледено студена вода... и....живота си продължава....
    Да ти върна ли съвета за кафенцето на 41....там сложих да купя още няколко акции а ако не се оясни положението до края на месеца , ще се оясни другия или другата година..
    Тук няма скрито покрито както е по другите мажоритари.......
    Каквото и да направи Шишо, Все лошо ....
    Но от написаното по скоро кОпуваш отколкото продаваш....?

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

с голяма доза морал подхождаш към инвестирането
      Морал?!?!В инвестиране и спекулации на фондовите пазари?!?Още повече,в инвестиране и спекула на БФБ?!?!?Бъзикаш ме нещо....А аз си мислех ,че става въпрос за пари,е айде - и доза емоции,порожителни и отрицателни....

Коментар

Аз се надявам някой по-голям глупак от мен ,по някоя неведома за мен причина ,да ми купи бройки те на по-висока цена
        с голяма доза морал подхождаш към инвестирането
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

За мен новината е по скоро положителна и продавача от Карол е направил голяма грешка..
          Иначе шишо си е купил телевизия и може да мине през медиината империя но не през БТХ /друг вариант е ошфорка през чужденец -подставено лице/, парите обаче ще дойдат от тях...
          Иначе по добре Нова телевизия отколкото Техномаркет ,така по добре Булгартабак ще рекламира Марките на БАТ....който продаде както и пазарния си дял....
          Това е шега и показва липсата на логика в сделката да мине през БТХ...
          Шишо и положителна новина за миноритарите....Това сигурно е някакъв виц...Аз се надявам някой по-голям глупак от мен ,по някоя неведома за мен причина ,да ми купи бройки те на по-висока цена...Ако ли не ,ще пия една хладка,а може да е и ледено студена вода... и....живота си продължава....

Коментар

Ето,вече си горд съсобственик и на телевизия...Почвай да им звъниш,ако не те кефят много предаванията им...

П.С.И аз имам накоя и друга бройка,не си сам в мъката,не се притеснявай...

За мен новината е по скоро положителна и продавача от Карол е направил голяма грешка..
            Иначе шишо си е купил телевизия и може да мине през медиината империя но не през БТХ /друг вариант е ошфорка през чужденец -подставено лице/, парите обаче ще дойдат от тях...
            Иначе по добре Нова телевизия отколкото Техномаркет ,така по добре Булгартабак ще рекламира Марките на БАТ....който продаде както и пазарния си дял....
            Това е шега и показва липсата на логика в сделката да мине през БТХ...

Коментар

ия, Любопитно Делян Пеевски е купувачът на Нова ТВ, съобщава сайтът 7DB

18.05.2017 България 24 Дни наред в медиите се върти новината, че се подготвя продажбата на Нова телевизия. До днес не се назоваваше името на човека, който ще я придобие срещу сумата от 100 милиона . Сайтът “7DniBansko.bg“ информира наскоро , след като провери информацията, че името му е Делян Пеевски! За да подсигури финансирането на сделката, депутатът се разделя със свои цигарени мощности в Босна и България, изкупувани от „Бритиш тобако“. Остава да се изясни чрез кого ще се извърши официалното закупуване на „Нова телевизия“. Същият сайт предположи преди време, че това може да се окаже настоящият директор на телевизията Дидие Щосел. Наблюдатели коментираха, че от броени дни НОВА ТВ ентусиазирано е започнала да обслужва медийния комплекс, който се свързва с името на Пеевски.
              За мен това е добра новина , парите ще се дават като дивидент още сега....
              не виждам Холдинга да купи НТВ...
              Ще е смешно и ще им намерят цаката ,но като дивидент през ошфорки може , дивидента на Табака за разпределяне не може да бъде повече от 70 милиона....на шишо.
              Да даде гаранция БТХ за заем на фирмата майка ...?
              Ето,вече си горд съсобственик и на телевизия...Почвай да им звъниш,ако не те кефят много предаванията им...

П.С.И аз имам накоя и друга бройка,не си сам в мъката,не се притеснявай...

Коментар

• [QUOTE=Монти;n3198607]
                Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Почнах от нула след продажба на 48 -50,целта е над 300 до 500
                Аууууу,аз се помислих,че очакваш такава цена и направо се разтреперах....

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Ами чудя се дали БТХ може да се окаже собственик на Нова ТВ ?
                  И дали за сделки над 100 млн лв не е нужна санкция на ОСА ?

ия, Любопитно Делян Пеевски е купувачът на Нова ТВ, съобщава сайтът 7DB

18.05.2017 България 24 Дни наред в медиите се върти новината, че се подготвя продажбата на Нова телевизия. До днес не се назоваваше името на човека, който ще я придобие срещу сумата от 100 милиона . Сайтът “7DniBansko.bg“ информира наскоро , след като провери информацията, че името му е Делян Пеевски! За да подсигури финансирането на сделката, депутатът се разделя със свои цигарени мощности в Босна и България, изкупувани от „Бритиш тобако“. Остава да се изясни чрез кого ще се извърши официалното закупуване на „Нова телевизия“. Същият сайт предположи преди време, че това може да се окаже настоящият директор на телевизията Дидие Щосел. Наблюдатели коментираха, че от броени дни НОВА ТВ ентусиазирано е започнала да обслужва медийния комплекс, който се свързва с името на Пеевски.
                  За мен това е добра новина , парите ще се дават като дивидент още сега....
                  не виждам Холдинга да купи НТВ...
                  Ще е смешно и ще им намерят цаката ,но като дивидент през ошфорки може , дивидента на Табака за разпределяне не може да бъде повече от 70 милиона....на шишо.
                  Да даде гаранция БТХ за заем на фирмата майка ...?

Коментар

• Инта ,

Почнах от нула след продажба на 48 -50,целта е над 300 до 500..
                    Обърках два поста...
                    Last edited by Монти; 19.05.2017, 12:12.

Коментар

Вече говорим за над 210 акции ...

И не ти е неудобно да го напишеш- за тия пари не си струва да поглеждаш даже
                      в шишовото царство

Коментар

Здравей,
                        нещо ново по регистрите , аз бях балъка който купи днес най скъпо....
                        И пак се наредих...
                        Ако има нещо ново ...
                        Ами чудя се дали БТХ може да се окаже собственик на Нова ТВ ?
                        И дали за сделки над 100 млн лв не е нужна санкция на ОСА ?

Коментар

Голяяяма драма,няма що!Купил си двадесетина акции с 2лева разлика.Ако очакваш акцията да стане 100лв.,какъв ти е проблема....Ако пък нещо те притеснява(не ,че няма какво),продаваш още в тоя момент на 41,касираш трийсетина лева загуба и отиваш да си пиеш кафенцето...
                          Вече говорим за над 210 акции ...

Коментар

Здравей,
                            И пак се наредих...
                            Ако има нещо ново ...
                            Голяяяма драма,няма що!Купил си двадесетина акции с 2лева разлика.Ако очакваш акцията да стане 100лв.,какъв ти е проблема....Ако пък нещо те притеснява(не ,че няма какво),продаваш още в тоя момент на 41,касираш трийсетина лева загуба и отиваш да си пиеш кафенцето...

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

При мен насрещната страна е от Карол.
                              Здравей,
                              И пак се наредих...
                              Ако има нещо ново ...

Коментар

До по подготвените технически колеги , имам сделка но не виждам кой е ,не знам защо.
                                Има ли някакво развитие ,отчет ,покана за ОСА....?
                                Случва се, понякога се появява информацията по - късно, ако се обадиш на посредника си, трябва да ти каже.

Нито отчет, нито покана за ОСА се вижда. Изхвърли днес някой малко бройки, възможно е и все още цени от 40 да са добри за него, странно, но всеки си преценява.
                                Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X