IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ДВИ-то не го вдига, въпросите са: Имало ли е кворум и кога ще се публикува протокола
    http://www.bse-sofia.bg/?page=Quotes...B&compnum=2975

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      такава тайна.....никога не е била...
      Голем страх....да не кажат преди или да подкопаят гиганта на тютюневата промишленост...
      Нали чу новото ..това за омаскаряването щяло да важи ...за банките и за булгааааартабак...
      А защо Прасчо не го арестуваха за погрома над КТБ? "КТБ да ми се извини или да и отнемат лиценза" .... и след по-малко от десет дни погром.Вестниците почнаха /и то некомпетентно/ да преписват Капитал от преди година-две и фалираха банката.Сега и думичка не дават да се изкаже срещу Хипопрасчо и неговите фирми.За какво е това затъмнение?.... Баси боклуците.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Оказа се, че съм живял един ден назад във времето ...
        такава тайна.....никога не е била...
        Голем страх....да не кажат преди или да подкопаят гиганта на тютюневата промишленост...
        Нали чу новото ..това за омаскаряването щяло да важи ...за банките и за булгааааартабак...

Коментар

беше ни надеждата за информация......:
          ккавото и да излезе , тук ще се види скоро най малко 80
          Не е препоръка....
          Оказа се, че съм живял един ден назад във времето ...
          Life won't wait for you.

Коментар

Кой да ти каже ...?
            беше ни надеждата за информация......:
            ккавото и да излезе , тук ще се види скоро най малко 80
            Не е препоръка....

Коментар

Кой да ти каже ...?
              ДВИ-то? Бахти мълчанието

Коментар

• Кой да ти каже ...?
                Life won't wait for you.

Коментар

И все пак нек'ви новини от ОСА-та?

Имало ли е ОС?

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                    Все си мислех да те питам какво направи тук. Уважаваш горещите акции. Не знам защо и аз винаги се оказвам в центъра на урагана - може би обичам риска повече отколкото ми се иска.
                    Ами да, не можем се пребори с природата си
                    Както казах, малко раничко почнах да я хващам камата, защото на фона на добрия фундамент и големите игри които се вихрят с акцията подцених до къде може да стигне натиска за продажби... а и липсата на купувачи беше фрапантна. Събрах пакетче със средна цена 68 лв. Надявам се скоро пак да видим цени поне над 80 лв. Ще видим доколко е добър Мустакис да си защитава правата като едър миноритар... това ще е нова роля за него
                    Last edited by Батя; 01.07.2014, 00:01.

Коментар

• И все пак нек'ви новини от ОСА-та?
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Все си мисля че Мустакис и Миролио няма да оставят акцията дълго време на ниски нива. Това е силно срещу техния интерес - и като оценка на активите им и като потенциален таргет за евентуално бъдещо търгово Малко от височко я награбих тая кама, но и покупките около 50 лв. ми свалиха добре средната. Та ако големите миноритари я върнат в един момент на старите нива... ще се запишат добри печалби от нея
                        Все си мислех да те питам какво направи тук. Уважаваш горещите акции. Не знам защо и аз винаги се оказвам в центъра на урагана - може би обичам риска повече отколкото ми се иска.

Коментар

• И к'во са?Имаше ли кворум? Кажете за нас, живеещите с един ден назад във времето ....
                          Life won't wait for you.

Коментар

как и да ги гледаш ,държавата в корп мисля ,че ще държи за своя интерест... в случая в БТН .......
                            А освен това ще накарат Хипопрасчо да си върне кредитите ...
                            Life won't wait for you.

Коментар

как и да ги гледаш ,държавата в корп мисля ,че ще държи за своя интерест... в случая в БТН ....мисля ,че на 90 са купени....
                              Твоята приятелка ,съдииката ,вчера я цитираха поне в три телевизии ,като човек сгазил лука....
                              Времето и изтича... вече е на светло...
                              Не е препоръка...
                              Тя беше на светло още когато Цуци и Прасчо ходатайстваха за нея ....
                              Life won't wait for you.

Коментар

КФН, КЗК и т.н.

как и да ги гледаш ,държавата в корп мисля ,че ще държи за своя интерест... в случая в БТН ....мисля ,че на 90 са купени....
                                Твоята приятелка ,съдииката ,вчера я цитираха поне в три телевизии ,като човек сгазил лука....
                                Времето и изтича... вече е на светло...
                                Не е препоръка...

Коментар

Working...
                                X