If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
такава тайна.....никога не е била...
Голем страх....да не кажат преди или да подкопаят гиганта на тютюневата промишленост...
Нали чу новото ..това за омаскаряването щяло да важи ...за банките и за булгааааартабак...
А защо Прасчо не го арестуваха за погрома над КТБ? "КТБ да ми се извини или да и отнемат лиценза" .... и след по-малко от десет дни погром.Вестниците почнаха /и то некомпетентно/ да преписват Капитал от преди година-две и фалираха банката.Сега и думичка не дават да се изкаже срещу Хипопрасчо и неговите фирми.За какво е това затъмнение?.... Баси боклуците.
Оказа се, че съм живял един ден назад във времето ...
такава тайна.....никога не е била...
Голем страх....да не кажат преди или да подкопаят гиганта на тютюневата промишленост...
Нали чу новото ..това за омаскаряването щяло да важи ...за банките и за булгааааартабак...
Все си мислех да те питам какво направи тук. Уважаваш горещите акции. Не знам защо и аз винаги се оказвам в центъра на урагана - може би обичам риска повече отколкото ми се иска.
Ами да, не можем се пребори с природата си
Както казах, малко раничко почнах да я хващам камата, защото на фона на добрия фундамент и големите игри които се вихрят с акцията подцених до къде може да стигне натиска за продажби... а и липсата на купувачи беше фрапантна. Събрах пакетче със средна цена 68 лв. Надявам се скоро пак да видим цени поне над 80 лв. Ще видим доколко е добър Мустакис да си защитава правата като едър миноритар... това ще е нова роля за него
Все си мисля че Мустакис и Миролио няма да оставят акцията дълго време на ниски нива. Това е силно срещу техния интерес - и като оценка на активите им и като потенциален таргет за евентуално бъдещо търгово Малко от височко я награбих тая кама, но и покупките около 50 лв. ми свалиха добре средната. Та ако големите миноритари я върнат в един момент на старите нива... ще се запишат добри печалби от нея
Все си мислех да те питам какво направи тук. Уважаваш горещите акции. Не знам защо и аз винаги се оказвам в центъра на урагана - може би обичам риска повече отколкото ми се иска.
как и да ги гледаш ,държавата в корп мисля ,че ще държи за своя интерест... в случая в БТН ....мисля ,че на 90 са купени....
Твоята приятелка ,съдииката ,вчера я цитираха поне в три телевизии ,като човек сгазил лука....
Времето и изтича... вече е на светло...
Не е препоръка...
Тя беше на светло още когато Цуци и Прасчо ходатайстваха за нея ....
как и да ги гледаш ,държавата в корп мисля ,че ще държи за своя интерест... в случая в БТН ....мисля ,че на 90 са купени....
Твоята приятелка ,съдииката ,вчера я цитираха поне в три телевизии ,като човек сгазил лука....
Времето и изтича... вече е на светло...
Не е препоръка...
Коментар