IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sipak Разгледай мнение
    Като е толкова добра публична компания (както казва Мавърчо) къде и е Протокола от общото събрание на акционерите което беше проведено на 30-ти Юни..тридневния срок май изтече вече. Интересно какво ще каже по въпроса комисията която явно е "наясно" кои са добрите публични компании
    Не е изтекъл все още денят.
    Годишният консолидиран за 2013 го публикуваха в 22ч51мин
    Явно на хората по тъмно/ и на тъмно/ им се работи...

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
      Шефът на КФН -Няма информация за връзка между Делян Пеевски и "Булгартабак"

В отговор на няколко поредни въпроса Мавродиев посочи, че комисията няма информация за фирми, близки до Делян Пеевски, които да са акционери в "Булгартабак". По думите му, "сериозните институции не работят по слухове и градски легенди". "Аз не мога да кредитирам подобен слух, защото при нас няма подобна информация", каза Мавродиев.

"Спокоен съм, защото "Булгартабак" е добра публична компания, в последния месец има възход с добри проценти, а решенията на инвеститорите са свързани с доверие", отбеляза Мавродиев в отговор на въпрос спокоен ли е за бъдещето на холдинга.

Той определи като "манипулативна" разпространяваната чрез медии информация за офшорните собственици на "Булгартабак" и скритите за тях действителни собственици. "Внушават се подобни легенди, които не са подкрепени с документи", каза шефът на КФН.

Той отказа да коментира информацията на банкера Цветан Василев за необслужваните кредити в КТБ на фирми, свързани с депутата от ДПС и "Булгартабак". "Цветан Василев може да разполага с такава информация, ние нямаме задължение по закон да изследваме собствеността на публични компании", каза Мавродиев и призова на регулатора да не бъдат вменявани задължения.

http://www.dnevnik.bg/biznes/finansi...lobal_markets/

От два часа си блъскам главата, как акционерите на Булгартабак са спечели през последния месец, като в началото на юни цената е била 95-96 лв., а в края на месеца цената вече е била 72 лв. Как ги смята тези печалби шефа на КФН?

Като е толкова добра публична компания (както казва Мавърчо) къде и е Протокола от общото събрание на акционерите което беше проведено на 30-ти Юни..тридневния срок май изтече вече. Интересно какво ще каже по въпроса комисията която явно е "наясно" кои са добрите публични компании

Коментар

• Вчера Лафката в нашата махала смени цветовете и логото на Булгaртaбaк с 100% GLOBAL

Коментар

• За поддържане на огъня: “Булгартабак”, за който не важат законите

Коментар

• Кабинетът одобри законова поправка в полза на "Булгартабак"С текста отпада забраната за производство на цигарени гилзи http://www.capital.bg/politika_i_iko...ka_v_polza_na/
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

От два часа си блъскам главата, как акционерите на Булгартабак са спечели през последния месец, като в началото на юни цената е била 95-96 лв., а в края на месеца цената вече е била 72 лв. Как ги смята тези печалби шефа на КФН?
              Ако можеше да разбереш сега щеше да си шеф на КФН.
              Life won't wait for you.

Коментар

[B][SIZE="4"]
                "Спокоен съм, защото "Булгартабак" е добра публична компания, в последния месец има възход с добри проценти, а решенията на инвеститорите са свързани с доверие", отбеляза Мавродиев в отговор на въпрос спокоен ли е за бъдещето на холдинга.
                И аз съм спокоен вече

Коментар

• Шефът на КФН -Няма информация за връзка между Делян Пеевски и "Булгартабак"

В отговор на няколко поредни въпроса Мавродиев посочи, че комисията няма информация за фирми, близки до Делян Пеевски, които да са акционери в "Булгартабак". По думите му, "сериозните институции не работят по слухове и градски легенди". "Аз не мога да кредитирам подобен слух, защото при нас няма подобна информация", каза Мавродиев.

Той определи като "манипулативна" разпространяваната чрез медии информация за офшорните собственици на "Булгартабак" и скритите за тях действителни собственици. "Внушават се подобни легенди, които не са подкрепени с документи", каза шефът на КФН.

Той отказа да коментира информацията на банкера Цветан Василев за необслужваните кредити в КТБ на фирми, свързани с депутата от ДПС и "Булгартабак". "Цветан Василев може да разполага с такава информация, ние нямаме задължение по закон да изследваме собствеността на публични компании", каза Мавродиев и призова на регулатора да не бъдат вменявани задължения.

http://www.dnevnik.bg/biznes/finansi...lobal_markets/

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    така като се разхождате по Графа , да сте срещали едно протоколче от ОСА.....
                    Ми отбий се бре. Длъжни са да ти го дадат

Коментар

• така като се разхождате по Графа , да сте срещали едно протоколче от ОСА.....

Коментар

• http://judicialreports.bg/2014/06/%D...%D0%B0-%D0%BF/

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Каза А
                          Кажи и Б......
                          Признато ли е гласуването на мажоритара и нещо за дивидент....
                          Монти казах каквото знам - говорих по телефона с ДВИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                            Събранието се е провело и е имало кворум. Само толккова знам.
                            Чакаме протокола.
                            Каза А
                            Кажи и Б......
                            Признато ли е гласуването на мажоритара и нещо за дивидент....

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                              ДВИ-то не го вдига, въпросите са: Имало ли е кворум и кога ще се публикува протокола
                              http://www.bse-sofia.bg/?page=Quotes...B&compnum=2975
                              Събранието се е провело и е имало кворум. Само толккова знам.
                              Чакаме протокола.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                                ДВИ-то не го вдига, въпросите са: Имало ли е кворум и кога ще се публикува протокола
                                http://www.bse-sofia.bg/?page=Quotes...B&compnum=2975
                                за това май може да се пише....за другото трият.....

Коментар

Working...
                                X