Най-вероятно тези акции ще минат извън борсово ако изобщо се стигне до този вариант. Към момента параметрите на БТХ са евтини според мен.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Аз се притеснявам от сценарий при който квесторите продават акциите, които притежава банката на някаква цена. Понеже не знам дали, кога и на каква цена ще минат спекулирам с малки бройки без да пълня. За сега съм доволен. Мисля си, че няма да видим търгово преди да се прехвърлят тези акции. Минат ли бройките ще си понапълня. Към момента нямам акции но имам малка оферта купува около 51 лева.
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнениеИнтересно , по предложението на Миролио за разпределяне на дивидент, КТБ гласува "въздържал се"
Дали синдиците са определили пълномощията на представителя на КТБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеОчаквано са присъствали експерти на КФН. Вярвам ще действат в правилната посока и няма да се остане само с административни наказания:
ЗАКОН ЗА КОМИСИЯТА ЗА ФИНАНСОВ НАДЗОР
За КТБ и Миролио е почти сигурно, че няма да се оставят.
Дали синдиците са определили пълномощията на представителя на КТБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеИзлезе протокола от ОСА в екстри.
Няма дивидент.
Т.12 е гласувана и приета .
Миролио са присъствали и гласуват против и вероятно КТБ са присъствали и са гласували въздържал се .
ЗАКОН ЗА КОМИСИЯТА ЗА ФИНАНСОВ НАДЗОР
Чл. 15. (1) Заместник-председателят, ръководещ управление "Надзор на инвестиционната дейност", има право самостоятелно да:
....
8. предявява искове:
а) за установяване на недопустимост или нищожност на вписвания в търговския регистър, както и за несъществуване на вписано обстоятелство;
б) за прогласяване нищожност на сделки, свързани с дейността на контролираните от нея лица или сключени в нарушение на Закона за публичното предлагане на ценни книжа и актовете по прилагането му;
в) за отмяна на решение на общото събрание на публично дружество, когато решението противоречи на повелителните разпоредби на Закона за публичното предлагане на ценни книжа или на устава на дружеството; искът се предявява срещу дружеството пред окръжния съд по неговото седалище в четиринадесетдневен срок от получаване на протокола от заседанието на общото събрание;
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеИзлезе протокола от ОСА в екстри.
Няма дивидент.
Т.12 е гласувана и приета .
Миролио са присъствали и гласуват против и вероятно КТБ са присъствали и са гласували въздържал се .
Само не ми отговаряй... ще купуваме пак на 50.....
Не е препоръка.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТука нещо?Протокол, КФН, санкции?
Коментар
-
По информация на "Капитал" от акционери, присъствали на събранието на "Булгартабак", тъй като протокол от него още няма, холдингът е пренебрегнал санкцията на КФН и е гласувал в нарушение тези сделки, одобрявайки ги. - http://www.capital.bg/biznes/kompani...a_bulgartabak/Last edited by vale1; 06.07.2014, 22:15.
Коментар
Коментар