IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
    Не мога да си спомня къде го видях. Сега го търся но не мога да намеря, не беше на инвестор, в някой новинарски/вестникарски сайт май беше. Тогава ми стана странно че профсъюзи купуват акции,,,
    А колко е пакета на КТБ тук!?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
      А, да, ако е това:

През миналата седмица синдиците са провели срещи с представители на Министерството на финансите и ФГВБ и са изпратили покана до Българска народна банка за участие в процедура по продажба на притежавани от КТБ обикновени акции в неназовано акционерно дружество. Както броят на книжата, така и самото дялово участие не се упоменават.
      http://www.investor.bg/novini-i-anal...-knija-213954/
      Не мога да си спомня къде го видях. Сега го търся но не мога да намеря, не беше на инвестор, в някой новинарски/вестникарски сайт май беше. Тогава ми стана странно че профсъюзи купуват акции,,,

Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
        Вчера ми се мярна някъде че ще има търг за пакета на КТБ и нещо за профсъюзите които искали да участват там.
        А, да, ако е това:

През миналата седмица синдиците са провели срещи с представители на Министерството на финансите и ФГВБ и са изпратили покана до Българска народна банка за участие в процедура по продажба на притежавани от КТБ обикновени акции в неназовано акционерно дружество. Както броят на книжата, така и самото дялово участие не се упоменават.
        http://www.investor.bg/novini-i-anal...-knija-213954/

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          Може ли да свалят цената за да минат голям пакет на ниска цена?
          Вчера ми се мярна някъде че ще има търг за пакета на КТБ и нещо за профсъюзите които искали да участват там.

Коментар

• Нямам тук, но спадът ми се струва доста политически. Не съм гледал отчети, от доста време не съм тук, но помня, че цената някога беше слязла и до 10-12 кинта, а само дивидентите след това бяха 3 пъти повече, но май тогава имаше и доста кеш, който вече се източи или греша?
            Факт е, че предприятието е структуроопределящо и няма как да изчезне, просто няма как - това не ви е ктб, дето имаше още 30 такива, това е единсветното по рода си предприятие в Бг. Близък мой човек бачка в Благоевград, та знам, че проблеми с натоварването на мощностите нямат, само дето вече не им плащат извънредните, а ги пускат почивка. Спряха им и доста от придобивките, като безплатните цигари (май беше по 5 стека месечно), махнаха им парите за почивка, сериозно им намалиха и бонусите, но все пак заплатите са доста високи - не се различават особено от софия бт, а на софия бт са 2 пъти над средното за София
            Ако може малко повече инфо за евентуалните дивиденти тук, та да може евентуално да се включа с 200-300 акции, ако слезе на 30 кинта. КАКто и подводните камъни, изключвам политическите, тях си ги знам и сам
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              11:46:54 4PX / GAGBT Юрий Гагарин АД 36.046
              11:40:22 57B / BTH Булгартабак - холдинг 34.150
              Някой много се престараха....
              Или гагарин ще падне до 27 рв ...а дано...
              Или БТХ ще се качи до 42 лв...
              това 33 лв не ми аресва ....

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                Изсипване с 50% за 2 седмици ми се вижда мега прекалено. .... А продажбите си изглеждат за мен като сваляне на цена, дават се малки бройки долу докато някой се панира и изсипе, после се панира следващ и така.
                Може ли да свалят цената за да минат голям пакет на ниска цена?

Коментар

• Тук май като нищо ще видим дъно на 25лв за картон!

Коментар

За мен приказките за фалит ми се виждат необясними.
                    БТХ да фалира и на мен ми звучи абсурдно

Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                    Да не говорим защо ще дават толкова милиони обезщетения, ако ще го фалират
                    То обещаването не е като даването

Коментар

• 11:46:54 4PX / GAGBT Юрий Гагарин АД 36.046
                      11:40:22 57B / BTH Булгартабак - холдинг 34.150

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        И това доживяхме- БТХ по евтин от ГАГБТ
                        Как да е по-ефтин Булгартабак капитализация 252 мил. ,Гагарин 37мил.!

Коментар

Боли, боли ... ясно че всички съжаляваме че не сме дали горе ... ама започва да ми звучи все по-странно. Изсипване с 50% за 2 седмици ми се вижда мега прекалено. Колко беше цената на БТХ от приватизацията, то вече сме близо ми се струва.

Хлопването на Софбт за мен си е стратегическо решение. А продажбите си изглеждат за мен като сваляне на цена, дават се малки бройки долу докато някой се панира и изсипе, после се панира следващ и така. После се събират бройки, ама не дават - пускат на следващия ден като са намаляли бидовете.

Ще ни се изясни всичко, ама да видим кога. За мен приказките за фалит ми се виждат необясними. Да не говорим защо ще дават толкова милиони обезщетения, ако ще го фалират

Без препоръки никакви!
                          на 33 лева....за пакет от 6 милиона ...

Коментар

• Боли, боли ... ясно че всички съжаляваме че не сме дали горе ... ама започва да ми звучи все по-странно. Изсипване с 50% за 2 седмици ми се вижда мега прекалено. Колко беше цената на БТХ от приватизацията, то вече сме близо ми се струва.

Хлопването на Софбт за мен си е стратегическо решение. А продажбите си изглеждат за мен като сваляне на цена, дават се малки бройки долу докато някой се панира и изсипе, после се панира следващ и така. После се събират бройки, ама не дават - пускат на следващия ден като са намаляли бидовете.

Ще ни се изясни всичко, ама да видим кога. За мен приказките за фалит ми се виждат необясними. Да не говорим защо ще дават толкова милиони обезщетения, ако ще го фалират

Без препоръки никакви!

Коментар

• И това доживяхме- БТХ по евтин от ГАГБТ

Коментар

• Нема са плашите утре влиза бай Рахуй и другия мангал и всичко ще на 6
                                Апропо кое ИП продава ?

Коментар

Working...
                                X