Първоначално изпратено от dzk
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булгартабак (BTH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеА, да, ако е това:
През миналата седмица синдиците са провели срещи с представители на Министерството на финансите и ФГВБ и са изпратили покана до Българска народна банка за участие в процедура по продажба на притежавани от КТБ обикновени акции в неназовано акционерно дружество. Както броят на книжата, така и самото дялово участие не се упоменават.
http://www.investor.bg/novini-i-anal...-knija-213954/
Коментар
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениеВчера ми се мярна някъде че ще има търг за пакета на КТБ и нещо за профсъюзите които искали да участват там.
През миналата седмица синдиците са провели срещи с представители на Министерството на финансите и ФГВБ и са изпратили покана до Българска народна банка за участие в процедура по продажба на притежавани от КТБ обикновени акции в неназовано акционерно дружество. Както броят на книжата, така и самото дялово участие не се упоменават.
http://www.investor.bg/novini-i-anal...-knija-213954/
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеМоже ли да свалят цената за да минат голям пакет на ниска цена?
Коментар
-
Нямам тук, но спадът ми се струва доста политически. Не съм гледал отчети, от доста време не съм тук, но помня, че цената някога беше слязла и до 10-12 кинта, а само дивидентите след това бяха 3 пъти повече, но май тогава имаше и доста кеш, който вече се източи или греша?
Факт е, че предприятието е структуроопределящо и няма как да изчезне, просто няма как - това не ви е ктб, дето имаше още 30 такива, това е единсветното по рода си предприятие в Бг. Близък мой човек бачка в Благоевград, та знам, че проблеми с натоварването на мощностите нямат, само дето вече не им плащат извънредните, а ги пускат почивка. Спряха им и доста от придобивките, като безплатните цигари (май беше по 5 стека месечно), махнаха им парите за почивка, сериозно им намалиха и бонусите, но все пак заплатите са доста високи - не се различават особено от софия бт, а на софия бт са 2 пъти над средното за София
Ако може малко повече инфо за евентуалните дивиденти тук, та да може евентуално да се включа с 200-300 акции, ако слезе на 30 кинта. КАКто и подводните камъни, изключвам политическите, тях си ги знам и самNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение11:46:54 4PX / GAGBT Юрий Гагарин АД 36.046
11:40:22 57B / BTH Булгартабак - холдинг 34.150
Или гагарин ще падне до 27 рв ...а дано...
Или БТХ ще се качи до 42 лв...
това 33 лв не ми аресва ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеИзсипване с 50% за 2 седмици ми се вижда мега прекалено. .... А продажбите си изглеждат за мен като сваляне на цена, дават се малки бройки долу докато някой се панира и изсипе, после се панира следващ и така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеЗа мен приказките за фалит ми се виждат необясними.
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеДа не говорим защо ще дават толкова милиони обезщетения, ако ще го фалират
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИ това доживяхме- БТХ по евтин от ГАГБТ
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеБоли, боли ... ясно че всички съжаляваме че не сме дали горе ... ама започва да ми звучи все по-странно. Изсипване с 50% за 2 седмици ми се вижда мега прекалено. Колко беше цената на БТХ от приватизацията, то вече сме близо ми се струва.
Хлопването на Софбт за мен си е стратегическо решение. А продажбите си изглеждат за мен като сваляне на цена, дават се малки бройки долу докато някой се панира и изсипе, после се панира следващ и така. После се събират бройки, ама не дават - пускат на следващия ден като са намаляли бидовете.
Ще ни се изясни всичко, ама да видим кога. За мен приказките за фалит ми се виждат необясними. Да не говорим защо ще дават толкова милиони обезщетения, ако ще го фалират
Без препоръки никакви!
Коментар
-
Боли, боли ... ясно че всички съжаляваме че не сме дали горе ... ама започва да ми звучи все по-странно. Изсипване с 50% за 2 седмици ми се вижда мега прекалено. Колко беше цената на БТХ от приватизацията, то вече сме близо ми се струва.
Хлопването на Софбт за мен си е стратегическо решение. А продажбите си изглеждат за мен като сваляне на цена, дават се малки бройки долу докато някой се панира и изсипе, после се панира следващ и така. После се събират бройки, ама не дават - пускат на следващия ден като са намаляли бидовете.
Ще ни се изясни всичко, ама да видим кога. За мен приказките за фалит ми се виждат необясними. Да не говорим защо ще дават толкова милиони обезщетения, ако ще го фалират
Без препоръки никакви!
Коментар
Коментар