IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булгартабак (BTH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Над пет процента....
    само за протокола...
    И двете фирми и Гагарин и БТХ се приватизираха на 33 лв......едната през 2005/6 а другата през 2011 г....

така че умната ....
    Не е препоръка...
    да не стане ,кой продал ,продал .....идиотите да го д...ат...... е и има го и обратния вариант ..... само че там ще бъде пак цялата държава....
    мдаааааааааааа

помня как мустака майсторски те изигра и ти лапна пакета на 23-24 лв. ....................... ти отиде да чакаш на 20 лв. да си го купиш, а акцията изхвърча към стотака

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
      Как да е по-ефтин Булгартабак капитализация 252 мил. ,Гагарин 37мил.!

И това доживяхме- БТХ по евтин от ГАГБТ
      това ми напомня на случката когато мисирката пишеше, че не можело ЦКБ чиято акция струваше 1 лев да купи тогава БАКБ защото на втората акцията струвала 10 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        И синдиците спят и КФН спи а Боко магнолиите гледа...
        мдаааа

къде е държавата и защо нищо не прави за да спаси дребните акционери от лапите на прасето???

...................... а до миналата седмица същите дребни акционери (мисирки) пишеха диритамби за младия успешен бизнесмен шиши...

мила родна картинка

Коментар

• Т. Безлов: „Булгартабак” е разположен на скъп терен, целта е да се строи там

http://www.frognews.bg/news_109474/T...-se-stroi-tam/

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
            Боли, боли ... ясно че всички съжаляваме че не сме дали горе ... ама започва да ми звучи все по-странно. Изсипване с 50% за 2 седмици ми се вижда мега прекалено. Колко беше цената на БТХ от приватизацията, то вече сме близо ми се струва.

Хлопването на Софбт за мен си е стратегическо решение. А продажбите си изглеждат за мен като сваляне на цена, дават се малки бройки долу докато някой се панира и изсипе, после се панира следващ и така. После се събират бройки, ама не дават - пускат на следващия ден като са намаляли бидовете.

Ще ни се изясни всичко, ама да видим кога. За мен приказките за фалит ми се виждат необясними. Да не говорим защо ще дават толкова милиони обезщетения, ако ще го фалират

Без препоръки никакви!
            Едно знам за цената на акциите въобще - нямат връх, нямат и дъно ...
            Каква е била цената на дружеството исторически ( от 8-до 107) не е толкова важно, колкото как се е развивало като оборот, дълг и т.н.
            За Софарма имаше стойностни дискусии подкрепени с факти, а тук
            Все едно чета уиййййкенд .
            Нямам все още от тези - може би защото изпитвам недоверие към дивидентните хартии от опита ми с SDRL
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
              Две комисии заседават за "Булгартабак" другата сряда

https://www.24chasa.bg/Article/5398865
              Но не и тия Комисии, които трябва
              Life won't wait for you.

Коментар

• .... чували ли сте за "слон в стъкларски магазин"

.... ШиШи на капиталовият пазар....
                Last edited by shareman; 30.03.2016, 20:23.

Коментар

• Две комисии заседават за "Булгартабак" другата сряда

https://www.24chasa.bg/Article/5398865
                  destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• И синдиците спят и КФН спи а Боко магнолиите гледа...
                    Life won't wait for you.

Коментар

• „Булгартабак” е отказвал поръчки за производство на цигари, съобщи синдикалистът Никола Миленков. "Ние казваме, че има пазари, защото ни намериха фирми, които са искали да изнасят цигари на „Булгартабак – Холдинг“, които имат гарантиран пазар, гарантирани количества, необходимите средства, те са с документи, ние сме ги приложили към декларацията. Фирмите казват, че им е била отказана търговия на български цигари", обясни той.

"Последния ден сме работили до десет часа. На другия ден ни казаха, че спират износа", каза още Миленков.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                        443497 акции

.... още вчера Ви го написах ....

няКой натисна цената за да е точна в определен размер за да поеме пакета ....

еми ... в тези лакоми ръце, Булгартабак е това от 105 на 33 ....

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                          А колко е пакета на КТБ тук!?
                          443497 акции

Коментар

Някой май иска да го вземе ефтино

Коментар

Над пет процента....
                              само за протокола...
                              И двете фирми и Гагарин и БТХ се приватизираха на 33 лв......едната през 2005/6 а другата през 2011 г....

така че умната ....
                              Не е препоръка...
                              да не стане ,кой продал ,продал .....идиотите да го д...ат...... е и има го и обратния вариант ..... само че там ще бъде пак цялата държава....

Коментар

май към 6%
                                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Working...
                                X