If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Основните активи на исландския фонд собственик на АКТАВИС са фабриките на Балканфарма, от които реално работи само в Дупница, а пазарната й капитализация е 2 млрд. долара.
Коментар
ORACLE
SFARM ще удари 8 лв!
ами когато имаш да пълниш всеки ден по няколкостоти хиляди и ти идват всеки ден ..... вярвай ми - не гледаш цената щото трябва да правиш портфейл, а и за собствена сметка да търгуваш.
Тука имаш право, Арапино - с петрол и сравнение не може да става.
Ама пак си е балон Софарма, макар и само по себе си добро и перспективно дружество... само дето цените на акциите изпреварват фундаменталното си покритие с около 8 години...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Al Fayum
Up Up
Imperatore, za Farmaceftichna kompania takava kapitalizacia ne e strashna, puk i na fona na ostanalite kompanii da ne govorim...Ima tolkova drugi izmisleni drujestva, 4iiato kapitalizacia e newuobrazima, a cenite ne spirat da durpat. Triabva li edna dobre raboteshta farmaceftichna kompania da se smiata za nadcenena w takuw sluchai? Ne! Az Bih pulnil SFARM, otkolkoto PET naprimer...primera dori e neudachen..
Подценена? Софарма?
Кви ги говориш, драги арапино?
?!?!?!?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Al Fayum
SFARM ще удари 8 лв!
SFARM e edna ot 3ite ostanali podceneni drujestva v SOFIX. Samo da doide ot4eta...
Коментар
ORACLE
SFARM ще удари 8 лв!
Не се шашкайте. Това че 1-2 малки посредника разпродадоха и уплашиха няколко COBOS-a не е страшно. Важното е, че продължават мощно да влизат чужди капитали на нашата борса.
Коментар