IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SFARM ще удари 8 лв!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• SFARM ще удари 8 лв!

Моля да извините лаика... опитва се да имитира... МОжете да му видите имейла в темата ми " Споко -криза няма" ... и да го задръстите от спам..

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Dosta investitori lapnaha na nivo okolo 6 leva, cena ot 7 leva ne e osobeno ustroiwashta za prodajba, 8 e dobra, no nai-dobre e >8 . Cenata trduno shte padne pod 7.

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Stabilno pasarno povedenie...

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Бати жалката "корекция" сигур още утре пак ще е на осмак.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Мажоритаря спря да натиска цената надолу

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Прав си Софарма ще удари 11 лева в края на другата седмица просто имайте търпение

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Haha! Brao be! 5% malko li sa bre? SFARM do kraia na sedmicata e na 11 leva, ot mene da znaete.

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

И прав си и не. Ако наистина има само 5% свободни акции (но аз мисля много повече са) пак са 3 300 000 - немалко бройки.

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

софарма била ликвидна ? стига бе... не бяха ли само 5% от акциите на дружеството свободни за търгуване, а останалите 95% се държат от ЕДИН мажоритарен собственик (Елфарма). Та чудя се каква е тази супер активна търговия само с 5% от акциите на компанията. На мен ми изглежда като на оня виц дето онези двамата си продавали един и същ часовник много пъти, всеки път на по-висока цена и най-накрая го продали на някакъв балък ))

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

moje i zatishie pred burq da e, no e interesno do kakvi niva shte se razrazi buriata....???
                      az mislia,4e mine li 9bala, shte ima i dostatu4no sili da se izpravi pred 15

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

az mislq na 9 lv da kupuvam ama 4akam da stane.....

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

днешната търговия е затише пред буря

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

SFARM e vtorata nai-likvidna pozicia sled BTK. Prodalzhavat da se prodavat golemi paketi kato 19k akcii. Mislia che shte se dvizhi nagore paralelno s BTK.

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

И кво? Посрина се малко Софармата, колкото да се минат неколцина плашковци и пак се върна на почти същите нива.

Коментар

• SFARM ще удари 8 лв!

Pri SFARM deistvitelno osezaemo se napipva nivoto na saprotiva. SFARM e edno ot drujestvata, koito suwsem skoro izliazoha ot zonata na podcenenite stoinosti. Ot tuk nasetne posokata e samo edna - tam kudeto zimuwat preletnite ptici...

Коментар

Working...
                                X