If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Abe vse ia hvalim tazi albena a ot godina nasam nishto to nakraia shte vzema i az da izliaza ot tazi pozitsia i veroiatno s moia kasmet shte drapne nagore tochno togava.
Аз си мисля че дори и да го няма вече това дружество още година две
ще се сипе оптимистична информация.
Дейността ще остане но никога в полза на акционерите на Албена АД
, ако някой успее да се измъкне покрай големите риби на тези цени може да се радва.
незнам какво имаш предвид и не го разбирам?!?!що да го няма дружеството?!?!хаха!!не само че ще си е там,ами и се развива все по-вече!!!а и най-големите акционери в него са именно менажерите му!!
“Албена” с рекорден брой летовници
МОНИТОР
В курорта "Албена" почиват 16 850 туристи, което е с 2 на сто повече в сравнение със същия период на миналата година, съобщиха от сектор "Маркетинг и продажби" във ваканционното селище. Базата на комплекса е изцяло запълнена. Най-многобройни сред летовниците са гостите от Германия - 4 000 души, макар да са с 20 на сто по-малко спрямо началото на август 2005 година. Туристите от почти всички други пазари бележат ръст. Гостите от Скандинавия наброяват 2 600 души и са с 40 на сто повече от миналата година. 1 600 туристи от Великобритания, или с 10 на сто повече от 2005 г., са избрали за почивка курорта "Албена". Руските летовници са с 25 на сто повече това лято и към момента достигат 2 000 души.
На мене пък Албена ми е нещо като талисман – докато не почне да се вдига цената, на борсата не се надува балон
Така че не чакам корекция скоро.
В смисъл, че e хубав курорт и някак си кара хора, на които не им се четат и анализират финансови отчети /съответно коя компания е подценена или надценена на фона на другите/ да купуват ALB.
аз лично искам да го купя цялото дружество.Но тъй като не ми достига "малка" част от сумата периодично си купувам акциики от борсата.мисля че под 80 лв. се намира добра buy зона.
Албена е едно от най-добрите дружестжа на БФБ!!и можете да бьдете сигурни,че ако аскаха цената на акциите да им е висока,то така щеше да е!!курорта е от наи-пьлните по черноморието!!организацията им е ОК!!и печалбата на акция миналата година беше добра.очакавам и тази да е така,вьпреки инвестициите които прават!!
просто си по источват малко по-вече!!инвестициите им в приморско сьщо не са малки.
Коментар